De polstrede sokkene er brukt for å få ekstra komfort og letthet under enhver rutinemessig aktivitet. De er nå tilgjengelige for hvert eneste formål. Disse er skreddersydde for det eneste formålet. Du har ankellengde, sportskrav og medisinsk komfort, og også for behovet for varmefølelse om vinteren, en slags superpute sokker for barn til voksne.

Beste polstrede sokker i forskjellige modeller:

Her er noen av de 9 beste, målrettede, beste polstrede sokkene for deg.

1. Unisex kobberputer:

Unisex sokker i kobber

Kobberalternativet i disse tunge pute sokkene forbedrer blodsirkulasjonen og gir en sunnere hud. Den har anatomiske hæl- og tålommer som sikrer maksimal komfort. Dette gir også moderat kompresjon som reduserer hevelse. Denne typen sokker er veldig nyttig for de som står overfor fotproblemer i vintersesongen

2. Kvart ankelputer:

Sokker med kvart ankel

Denne kvaliteten består av Hydro tech polyester på omtrent 65%. Disse sorte polstrede sokkene gir en uforpliktende sikker passform med den dreide toppen. Disse polstrede løpesokkene hjelper de slitne og onde bena og føttene med å føle seg bedre i komfort.

3. Polstrede friidrettssokker for menn:

Polstrede friidrettssokker for menn

Denne polstrede sokken for herre har atletisk snitt uten showdesign. Den består av ventilerende pustenett for tilstrekkelig luftstrøm. Den har ekstra demping i hælen og tåen for ekstra beskyttelse.

4. Sokker for kvinner med lav snitt:

Dame sokker med lav snitt

Den er supermyk og behagelig med ekstra pute -støtte med det lave snittet. Disse polstrede sokkene for kvinner er for det meste egnet for løping, gåing og jogging. Den har fuktighetsslikkende pustehull som gjør føttene tørre hele dagen. Det er selvfølgelig holdbart og er laget av bomullsmateriale av høy kvalitet.

5. Antislip løpeputer:

Antislip løpeputer

Den har kvalitets tørr passform stoff som slikker bort all svette og svette. Hælputen gir deg ekstra komfort til akillessene. Disse polstrede sportssokkene forhindrer at den glir nedover grepet for å sikre deg en behagelig opplevelse.

6. Anti-lukt kvinners polstrede sokker:

Luktdempende sokker for kvinner

Disse lette tykke pute sokkene kommer med fuktighetsstyringsteknologi. Den har pustende meshstrikk på toppen av foten for at den skal føles tørr og sunn. Den inneholder også antilukt og antistatisk moderne teknologi for å beskytte oss mot ubehag.

7. Single Tab Women’s Cushioned Socks:

Single Tab Women's Cushioned Socks

Denne konstruksjonen for damer med høy nåletall er utstyrt med strikk i mesh for ventilasjon. Den har buebånd for støtte og Y -hæl for gore -passform. Det eliminerer den store tåsømmen ved å ha sømløs tådesign.

8. Invasion no Show polstrede sokker:

Invasion no Show polstrede sokker

Disse ankelsokkene for dame har myk såle uten silhuett. Den består av 98% polyester med pustende mesh -design. Den har fuktstyringsfunksjoner med sømløs tåpassform.

9. Beste polstrede løpesokker:

Beste polstrede løpesokker

Den leveres med håndkoblet sømløs tålukking. Denne pute foten sokker har den nye og forbedrede elastin for å gi en mer strukturert passform. Den har pluss under demping for den ekstra beskyttelsen. Dette er det beste valget hvis du er en fitness -elsker for trening.

Disse polstrede sokkene er tilgjengelige i alle størrelser og også i variantfarger. Hvis du er veldig kresen om skyggen du trenger, har du mange alternativer å velge mellom. Stoffet som brukes er i store områder fra 100% bomull til polyester og spandex til elastin. Også for et annet personlig medisinsk problem for enhver person, har du løsningen her.