Føtter er motorene som driver kroppen vår, men dessverre er de den mest oversett delen av kroppen. Måten å bruke sokker kan spores så langt som til 800 -tallet f.Kr. Sokker i dag har utviklet seg som motetilbehør siden de første dagene, og er tilgjengelige i forskjellige stiler og farger for menn og kvinner. Selv om det finnes en rekke forskjellige fargevalg, men er fortsatt hvite sokker det mest foretrukne alternativet.

Beste hvite sokker i nye modeller:

Her er de 9 hvite sokkene for å velge favorittsokkene dine etter skontype.

1. Hvite ankelsokker:

Hvite ankelsokker

Ankel sokker er en allsidig slitasje. Den kan brukes som en aktiv og behagelig slitasje. Ankelstrømper passer perfekt til enhver anledning og er tilgjengelige i forskjellige materialer. I tillegg er disse sokkene designet for å gi brukeren maksimal komfort.

2. ingen show sokker hvit:

No Show Socks White

No-show hvite sokker er ideelle å ha på med lave sko, loafers eller joggesko. Disse sokkene gjemmer seg inne i skoene, og blir nesten usynlige. De er et perfekt alternativ for virksomhet eller formell slitasje.

3. Hvite sportsokker:

Hvite sportsokker

Sokker er en integrert del av de fleste sportsklær. Sokker bidrar til å regulere friksjon som er viktig i enhver form for kontakt og kontaktfri sport. Korte sportsokker er perfekte for jubel som hjelper til med å absorbere støt fra hopp, mens lange hvite sokker har strategisk dempede soner for å gi støtte og komfort under leken.

4. Hvite knehøye sokker:

Hvite knehøye sokker

Knehøye eller kompresjonssokker i hvitt er et must for idrettsutøvere. Disse sokkene bidrar til å forhindre at blod samles i foten, noe som er en viktig faktor for idrettsutøvere. Knehøye sokker er også pasienter som har ligget lenge. Kompresjonssokker er også en stor trøst under graviditet.

5. Hvite sokker for menn mellom menn:

Hvite sokker for menn mellom kalven

Disse hvite sokkene er de vanligste forretningsklærne. Mellom-kalvesokker er behagelige, luftige og passer enkelt sammen med joggesko, loafers, støvler og sportsklær.

6. White Over The Calf Socks:

White Over The Calf Socks

Hvit over kalven eller lange hvite sokker er ikke bare estetisk tiltalende, men er også gunstig for helsen. Disse sokkene faller sjelden nedover anklene og hjelper med blodsirkulasjonen. Over kalven er sokker et godt alternativ for diabetikere og beskytter bena, noe som er et viktig aspekt i denne tilstanden.

7. White Crew Socks:

White Crew Socks

Mannskapssokker er ultramoderne og komfortable. Mannskapssokker klemmer foten, har dyp demping i sålen og gir maksimal komfort. Disse hvite bomullssokkene muliggjør maksimal absorpsjon av svette og hjelper i luftsirkulasjonen.

8. White Tab Sokker:

Hvite fanesokker

En tapsokk er noe som vanligvis ender under ankelen og ikke har benlengde. Den har en stofflapp under akillessenen for beskyttelse og hjelper sokken fra å gli ned.

9. Hvite tå sokker:

Hvite tå sokker

Tåsokker er unikt designet for å beskytte hver tå. Tåsokker maskerer huden mot friksjon og forhindrer blemmer, reduserer svette og varme flekker. Disse sokkene gir også bedre grep.

Sokker er et must -ha tilbehør i garderoben. Selv om det er en rekke sokker tilgjengelig i forskjellige farger, men hvit er fargen på enhver anledning og formål, enten det er sosialt eller forretningsmessig.