Solbriller er et viktig tilbehør. Designer solbriller er en klasse fra hverandre. De er en moteerklæring. Hvert stykke er laget med stil. Trendy, stilig og god kvalitet solbriller er valget mellom kvinner og menn. En solbrille er ikke bare pen, men den hjelper også med å beskytte øynene dine. I sommersesongen hvis en utflukt planlegges som stranden, er kvinners og menns første krav solbriller. Det hjelper også å tiltrekke oppmerksomheten til din kjære eller venner også.

15 beste designer solbriller for menn og kvinner

I henhold til kravet ditt, kan du velge designer solbriller på markedet når du planla å shoppe. Prøv også å shoppe på nettet. Flere varianter finner du i budsjettet. Velg de som passer ditt valgte antrekk. Velg noen av disse solbrillene for å gi deg kanten. Gå aldri på kompromiss med utseendet ditt. Uansett om du er en profesjonell eller utadvendt person, vil solbriller sikkert gi deg et unikt og annerledes utseende som du ikke fant i deg selv før.

Designer solbriller for menn og kvinner:

Her er de nyeste designene og stilene til solbriller fra designere i India.

1. Designer solbriller for menn:

Designer solbriller for menn

Disse designer solbrillene for menn er ganske stilige. Rammearbeidet er intrikat. Metaldetaljene på felgene og sidekarmene er veldig stilige. Selve rammen er svart i fargen sammen med noen flekker gull.

2. Runde solbriller for menn etter designer:

Runde solbriller for menn etter designer

De runde solbrillene er veldig etterspurt overalt. Disse menns designer solbriller kommer med polarisert linse. De intrikate gulldetaljene på sidekarmene gir et formelt utseende.

3. Gold Frame Designer solbriller:

Designer solbriller i gullramme

Denne overdimensjonerte designer solbrillen for menn er klassisk siden den har en flat topp. 18K gullrammen er noe som vil fange øyet. Dette gjør solbrillen i den dyre serien. Det er fortsatt noe som vil glede enhver fasjonabel mann. Hvis du har et godt budsjett og er klar til å betale for dyrt, må du gå med denne solbrillen. Det hjelper deg å bli unik mellom vennene dine.

4. Goggle Style Designer solbriller:

Goggle Style Designer solbriller

For hver mann som elsker brillene og utseendet den gir, er dette den beste typen solbriller som finnes. Velg denne stilen for et designerutseende som er kult og elegant. Metaldetaljene i denne solbrillen gir den en god følelse.

5. Metal Frame Designer Sunglass:

Metal Frame Designer solbriller

Denne trendy designer solbrillen med metallramme gir et veldig stilig utseende. Den kan kombineres med uformelt og formelt utseende. Fargene på linsen og rammene kan kompletteres med antrekkene dine.

6. Speil Polaroid Sunglass:

Speil Polaroid Sunglass

Velg noe som vil holde deg trygg mens du kjører eller driver med sportsaktiviteter. Disse speilet Polaroid designer solbriller er best egnet for utendørs aktivitet. Den brede rammen gir god dekning av øyet og holder dermed støv og blending unna.

7. Women’s Pearl Designer solbriller:

Women's Pearl Designer solbriller

For festgale kvinner er det en rekke designer solbriller som får en garderobe til å se elegant ut. Denne perlebelagte rammen med linse er det perfekte tilbehøret for motekvinneren. Detaljene på rammen gjør det til en umiddelbar hit hos damene.

8. Polariserte designer solbriller:

Polariserte designer solbriller

Blant de eksklusive designer solbrillene for kvinner kommer dette nydelige stykket. Merkedetaljene på sidekarmene er veldig åpenbare og gjør det iøynefallende. Et enkelt plagg kan forsterkes bare ved å legge til dette klassiske tilbehøret.

9. Mørk rosa designer solbrille:

Mørk rosa designer solbriller

Kvinners designer solbriller vil være ufullstendige uten at fargen rosa er inkludert. Denne designer solbrillen med sitt subtile snev av rosa er en het favoritt blant de motebevisste kvinnene. De store detaljene på sidekarmene øker bare eksklusiviteten.

10. Barokke designer solbriller:

Barokke designer solbriller

Denne begrensede utgaven for dame solbriller er en klasse fra hverandre. Solbrillene i barokkstil er designerskapt og ganske dyre. De buede rammekantene er noe som anses som veldig vanskelig. Så dette gjør dette limited edition -stykket til et must.

11. Retro briller solbriller:

Retro solbriller

Damedesignersolbriller som har en retro -følelse, er i høy grad en populær trend på markedet. Denne typen solbriller med sin overdimensjonerte halvramme kommer sammen med en metallkjede. Den merkede solbrillen har intrikate detaljer i metall på toppen av rammelinsen.

12. Cat Frame Designer solbrille:

Cat Frame Designer solbriller

Dette utsøkte tilbehøret er til å dø for. Den forenklede tilnærmingen til å lage denne solbrillen er det som gjør den så spesiell. Kattrammedesignerens solbrille med åpne sider gir en moteuttalelse. Fargen på linsen gir drama til hele stykket.

13. Designer Touch Dior Designer solbriller:

Dior designer solbriller

Betraktet som en av de beste designerne, gir Diors samling av designer solbriller deg en fullstendig faktor. De fasjonable detaljene i rammearbeidet er det beste som finnes. Du kan se berøring av Dior i hvert av hans arbeider.

14. Fendi -merket solbrille:

Fendi -merket solbrille

Fendi -merket er et stort navn i designerbrilleindustrien. De lager de beste og mest stilige solbrillene for både menn og kvinner. Solbrillene har en veldig eklektisk følelse, og retroutseendet vektlegges også.

15. Gucci Designer solbriller:

Gucci designer solbriller

En annen viktig designer for solbriller er merkevaren Gucci. De er kjent for sine subtile og rene linjer og et snev av raffinement. Solbrillene vil ha minimale detaljer med bare et snev av oomph.

Avhengig av alle valg, merkede solbriller finner du hvor som helst. Ikke nøl mens du planla noe med vennene dine for en tur i sommer, og selvfølgelig kan du i ditt budsjett kjøpe designersolbriller til sykkelturen din også. Damer, hvis du vil skinne i ansiktet ditt, kan du gå med denne kolleksjonen av designer solbriller. Velg fra denne brede kolleksjonen for å gi deg en fordel. Merkede solbriller vil utfylle ethvert antrekk du har på deg, og vær trygg på at du får en kul følelse og beskyttelse for øynene dine også.