Stilig, men beskyttende tilbehør som brukes av både mannlige og kvinnelige samfunn, er solbrillene også kalt Shades. Et optisk tilbehør som brukes til å blokkere UV -strålene som rammer øynene direkte og forhindrer skade på nervene som er ansvarlige for visualisering. Solbriller har laget sin egen moteerklæring på grunn av de forskjellige designene og fargene på brillene. Det er mange merker som er populære for sitt eget design av solbriller. Noen av dem er Ray ban, Oakley Oliver Peoples og mange andre selskaper bruker polariserte briller som også inneholder tillegg som smykke, 3D-effekt.

siste solbriller

Siste solbriller for forskjellige ansikter:

For å vite mer om den nyeste designen av solbriller som er populære i 2018, noe som ga en ekstra fjær til kronen til “Mote og skjønnhet”

1. Retro Cat Eye -solbriller:

Retro cat eye solbrille

Cat eye solbriller var populære på slutten av 50- og 60 -tallet. Nå er det stilen å bruke rektangulære briller med rammen som følger øyets anatomi og gir en god passform på nesebroen. Denne typen nye briller med enkel ramme kan brukes av både mann og kvinne. Når det gjelder designet ramme med dyreavtrykk med en spiss ende som passer godt for damer.

2. Siste solbriller Round Frame:

Runde solbriller

Rund ramme er vanlig blant filmstjerner og har nå blitt toppdesignet på listen over typer solbriller. Linsen og rammen er rund i formen, som ikke overskrider øyenbrynsnivået. Vanlig svart eller brun farge er best egnet for menn.

3. Rundramme solglass med juvelstykke:

Rund solbrille med smykke

For damer i stedet for å bruke vanlige briller med rund ramme, kan du kombinere brillene med et flyttbart steinstykke eller perler som er festet i det øverste hjørnet av rammen. Denne typen briller gir glasset et rikt utseende.

4. Siste solbriller med gjennomsiktig ramme:

Transparent solbrille

Transparente innrammede solbriller kan kombineres med alle slags skikker, fra formell til fest. Denne typen ramme kan ha hvilken som helst form som firkantet, rundt eller rektangel. Gjennomsiktig ramme passer godt med fargede briller som grønt, blått eller flerfarget.

5. Crystal Frame siste solbriller:

Krystallramme solbriller

Krystallramme kombinert med rosa linse eller hvilken som helst farget linse gir sjarm til kvinnene og deres skjønnhet. Krystallrammen er tykkere sammenlignet med den gjennomsiktige plastrammen.

6. Avanserte speillinsesolbriller:

Avanserte Mirror Lens solbriller

Speilbelagt objektiv er det nest beste av det polariserte objektivet. Denne typen linse hjelper til med å redusere gjenskinnseffekten og virker en god UV -strålebeskytter. Speilbelegglinsen bidrar til å redusere lysgjennomgang og nyttig under forhold. Denne typen solbriller forveksles ofte med flygerfarger.

7. Aviator siste solbriller:

Aviator Siste solbriller

Denne typen briller ble designet for piloter for å forhindre øyeskade, og ble senere år en stil blant menn og kvinner. Aviator type solglass som vanligvis er laget av metallramme med en semi-oval form. Linsen er mørk med en antireflekterende egenskap. I dette har rammen mange broer som skaper et smutthull som et utseende.

8. Animal Print solbriller:

Animal Print solbriller

Rammen for dyretrykk er en av de beste solbrillene som vanligvis brukes av ungdom. Denne typen dyrestell kan ha hvilken som helst form fra firkantet til ovalt eller hjerteformet. Objektivet som matcher rammen er det viktige faktum som legger til stilerklæringen. Kvinner og unge jenter foretrekker å ha en ekstra stor dyreprintramme.

9. Siste solbriller med halvramme:

Halvramme solbriller

Denne typen ramme som brukes som nyanser, har blitt brukt av hannen. På grunn av det enkle utseendet med beskyttende funksjoner gjør det til et viktig tilbehør. Linsen er vanligvis farget og rammen e er en enkel acetatramme eller akrylramme. Objektivet har antirefleks-effekt.

10. Blomsterprint- Solbriller med rund ramme:

Blomstertrykk- Rund solbrille med ramme

Rammen kan utformes i forskjellige former og design som etter en gang er et personlig valg. Et av de vanlige mønstrene i rammen blant unge tenåringsjenter er den blomstertrykte rammen. Er den svarte eller fargede linsen, på grunn av det faktum at unge liker å bruke kontrastfargekombinasjon som er i trend i disse dager.

11. Oversized solbriller:

Oversized solbrille

Popstarter og filmstjerner blir sett iført denne typen solbriller i den siste moderne tid. Denne stilerklæringen har nå vært populær blant unge jenter og gutter. Den overdimensjonerte rammen som vanligvis er over øyenbrynslinjen får den til å se ut som en maske som dekker den øvre delen av ansiktet. Rammen kan utformes til en hvilken som helst form og farge, og fargen på linsen og typen velges.

12. Rimless solbriller:

Rimløs solbrille

Denne typen nyanser var populær på 90 -tallet, og igjen er dette designet tilbake i virksomhet. Den rammeløse rammen gjør nyansene lette og lette å bære. Denne typen nyanser er unisex som kan brukes til en forretningsfest, siden glassene uten kant er enkle, men gir et rikt og beskjeden utseende.

13. Siste solbriller:

Siste solbriller

Som navnet antyder, er linsen til rammen e laget av plast som skaper linjelinjen på rammen i stedet for en original linse festet til rammen. Fargene på rammen og skodder er vanligvis lyse og kan til og med gjøres i kontrastfarger med LED -lys festet til rammen som gir et kult utseende. Denne gammeldags nyansen som bæres av både mannlige og kvinnelige kjønn.

14. Siste sommerfuglstil solbriller:

Sommerfuglramme for solbriller

Rammen til denne typen nyanser er en sommerfugl. Sommerfugler har en elegant og kunstnerisk kroppsskisse som replikeres for å lage rammer for nyanser. Rammen er vanligvis svart eller brun og linsefargen kan avgjøres individuelt.

15. Wayfarer solbriller:

merkede Wayfarer solbriller

Den har et trapesformet utsyn som gir et lignende utseende som en kattøye -ramme. Denne typen design ble opprinnelig designet av Busch & Lam som først ble laget av metall, deretter senere ble de designet i plastrammen som opprinnelig er i svart farge..

Skygger er alltid et must -ha tilbehør for både mannlige og kvinnelige samfunn. Nyansene bør i stedet betraktes som en stilerklæring som en lett tilgjengelig beskytter for våre øyne. Med den lappen vurderer du å bruke en god sum penger på å eie et par av god kvalitet av nyanser som beskytter øynene våre mot UV -stråler.