Solglasögon har blivit ett viktigt tillbehör i både manliga och kvinnliga garderober, men det bör hanteras försiktigt annars kan det repas eller till och med förstöras. Så för att undvika en sådan situation och rörig hantering av solglasögon uppfanns vikbara solglasögon där i solglasögonen kan man fälla ihop dem till en liten storlek och enkelt kan placeras i en liten påse eller i fickor också. Ursprungligen designades solglasögon för friidrott eller för en sportperson, men nu har många märken börjat designa coola och snygga hopfällbara solglasögon för alla.

Snygga och trendiga solglasögon i vikta mönster för kvinnor:

Så låt oss ta en titt på de 10 bästa hopfällbara solglasögonen för män och kvinnor.

1. Crystal Brown Lens Folding Solglasögon för män:

Crystal Brown Lens Folding Solglasögon för män

Ett ultimat och stilrent utseende är dessa solglasögon för män. De kristallbruna linserna tillsammans med nyanser av brun ram ger ett underbart utseende till mäns personlighet. Dessa är perfekta för alla utomhusaktiviteter.

2. Vinkelsolglasögon för män:

Metallfinish hopfällbara solglasögon för män

I nyanserna av det blåa objektivet tillsammans med en metallfärgad ram kommer det att vara en idealisk vikt solglasögon i listan över tillbehör för män. Denna typ av runda vikbara solglasögonlins ser bra ut på fyrkantiga ansiktsskärningar eftersom den täcker det breda pannan och kindbenen och den här typen av solglasögon ger bäraren ett mjukt utseende.

3. Vintage Polarized Mens Folding Solglasögon:

Vintage polariserade vikbara solglasögon för män

Dessa typer av vintage polariserade hopfällbara solglasögon är högt på mode och ger oss ett anmärkningsvärt och slående utseende. Den svarta ramen med lila lins är ett perfekt val för alla utomhussporter eller annan aktivitet.

4. Fyrkantig formfällbar solglasögon för män:

Fyrkantiga solglasögon för män

Dessa svarta fyrkantiga solglasögon för män går aldrig av mode. De tilltalande svarta solglasögonen ger ett djärvt utseende och kan bäras vid alla tillfällen och i alla samhällsskikt utan problem i åtanke.

5. Ray Ban Aviator Folding Sunglass för män:

Ray Ban Aviator hopfällbara solglasögon för män

Ytterligare en snygg och smart snygg solglasögon i aviatorstil är designad av Ray Ban i guldmetall. De klassiska gröna linserna ger ett fantastiskt utseende och kan kombineras med nästan alla typer av kläder som jeans, fritidskläder eller kostymer.

6. Over Sized Frame mindre vikta solglasögon för kvinnor:

Over Sized Frame mindre vikta solglasögon för kvinnor

Kvinnor kan aldrig gå fel med sitt tillbehör och alltid välja de som förbättrar deras personlighet och stil med många veck. Så den här typen av ramar som är mindre överdimensionerade solglasögon är de snygga och ger ett fantastiskt sexigt och häpnadsväckande utseende som gör varje kvinna.

7. Klassiska röda Wayfarer vikbara solglasögon för kvinnor:

Klassiska röda Wayfarer vikbara solglasögon för kvinnor

Här kommer en vacker och perfekt hopfällbar wayfarer solglasögon för sommaren i form av klassiska röda wayfarers. Solglasögonen är perfekta för daglig användning och kan stoltsera både på casual och på formals för de som ser huvudet ut.

8. Söta hjärtformade vikbara solglasögon för tjejer:

Söta hjärtformade vikbara solglasögon för tjejer

En annan söt och härlig rosafärgad hjärtform är dessa vikta solglasögon. Den har en plastram och ser väldigt vacker ut på unga tjejer. Dessa typer av hopfällbara solglasögon är perfekta för fester och ser också coola ut på stranden.

9. Coola designer hopfällbara solglasögon för kvinnor:

Coola designer hopfällbara solglasögon för kvinnor

Den här typen av coola designerfällbara solglasögon i dubbla tome och söta apor som hänger vid ytterkanten på solglasögonen ser väldigt cool ut och ger varje kvinna som bär den här typen av solglasögon ett funky och snyggt utseende.

10. Sportiga vikbara solglasögon för kvinnor:

Sportiga vikbara solglasögon för kvinnor

Dessa är de mest föredragna hopfällbara solglasögonen för kvinnor som är sportälskare och till och med brinner för sitt utseende samtidigt. Den fantastiska färgkombinationen blå och svart ram tillsammans med mörkblå lins ger användaren ett extraordinärt utseende.

Fällbara solglasögon ser väldigt attraktiva ut och är ganska bekväma att bära också eftersom de förvaras i små påsar. De är till och med mycket bekväma att bära och underhålla. Det är ett måste för varje idrottsgarderob och även de kan Accenture snygga utseende. Fällbara solglasögon finns i ett brett sortiment och stilar, så nu kan du ha ont och se olika nyanser för dina ögon.