Et soverom er ens egen personlige himmel, ment for avslapning og hvile. Hvis du vil gi det gamle soverommet ditt en makeover, kan det være den rimeligste måten å male det med de nyeste trenddesignene. Siden farger og lyset på soverommet ditt gjenspeiler humøret og personligheten din, har et godt malt soverom blitt en absolutt nødvendighet i dag. Enten du leter etter en beroligende nyanse eller en som ser fristende og dristig ut, er du sikker på å oppdage valget ditt blant vår liste over de 25 mest populære malingsfargene for soverom.

Siste soveromsmalerier med bilder

Beste malingsfarger for soverom:

Her er våre 25 enkle og moderne soveromsmalerier som gir deg den trengte inspirasjonen mens du designer soverommet ditt.

1. Malingsideer for barns soverom:

Barnas soverom maling ideer

Soverommet kommer til liv med denne klassiske blå malingsfargen på veggene. Det bidrar til følelsen av varme, fylde og energi, samtidig som det holder det rolig og behagelig. De matchende animerte sengegardinene, forskjellige møbler i lysere farger gir soverommet et fargesprut og gjenspeiler veggenes kule toner. Denne blå nyansen er ikke overveldende, men trekker øyet og er behagelig å se på. Så hvis blå er din favorittfarge, hvorfor ikke gjøre den til fargetemaet på soverommet ditt?

2. Fargeresign for gutterom:

Fargesign for gutter

Dette soverommet ser fantastisk flott og moderne ut, ideelt for et guttes soverom. Den dype marineblå fargen lyser opp hele rommet mens de trendy hyllene injiserer fargekopper for å bryte monotonien. De fargerike møblene kontrasterer pent med veggene, og gir et edgy og balansert utseende til rommet uten å gjøre det for humørsyk og kjedelig. Dette moderne, trendy og kule soverommet er en ideell gave til gutten din neste gang du ombygger rommet hans.

3. Fargedesign for herrerommet:

Herres soverom fargedesign

Denne dype blåfargen på veggene skaper et kongelig lerret for resten av soverommet og får de elegante tremøblene til å skille seg ut i kontrast. Denne fargen er slående moderne og setter stemningen for mannen din, det være seg forretninger eller avslapning. Taket lar naturlig lys skinne gjennom og får fargen på veggene til å se mer levende og luksuriøse ut. Dette moderne fargeskjemaet er ganske populært i dag og det perfekte valget for et hovedsoverom.

4. Fargesett for tenårings soverom:

Teenage Bedroom Color Scheme

Silkegrå vegger med et diskret blomstermønster skaper det perfekte bakteppet for tenåringen din til å unne sine luner og lyst. Det sterkt mønstrede teppet og de solfylte gardinene med blomster hindrer soverommet i å se kjedelig og vasket ut. Veggfargen ser overraskende koselig ut og er perfekt for å skape en tenårings private gjemmested. Hvorfor vente, tjene de ekstra browniepoengene fra tenåringen din ved å gi dem dette stilige soverommet!

5. Småbarnsmaleri:

Småbarnsmaling design for småbarn

Tenker du på å gi barnet ditt sitt eget soverom? Denne høye, levende blåen vil gjøre en utmerket farge for et smårolling å leke og sove. Denne fargen er i synergi med barnas høye energinivå og utstråler også en hyggelig og beroligende stemning. De fargerike elementene mot det rolige bakteppet skaper en leken, varm atmosfære og sprer jubel og glede. Denne levende blå fargen vil sikkert fange smårollingenes interesse og gjøre spilletiden så mye morsommere for dem.

6. Hovedsoverom fargedesign:

Hovedsoverom fargedesign

Man kan aldri gå galt med blomster, er det de sier? En super lyseblå nyanse med kontrasterende rødme blomster er nok til å injisere varme og juble i ethvert rom. Lavendelblomstene, sengene i kontrasterende senger og møblene i dempede toner bidrar til den enkle klassen og elegansen som dette soverommet kommer fra. Denne fantastisk moderne soverommet maleridee har blitt ganske populær i dag og etterlater deg med en følelse av tropiske vibber.

7. Veggmalerier for soverom:

Veggmalerier for soverom

Du kan lage en uttalelsesvegg på soverommet ditt med denne designen, som trekker øyet umiddelbart og holder ting morsomt og interessant. Det har blitt populært i dag å matche en enkelt fargepalett for vegg og møbler og å skape en rekke skiftende lysopplevelser med mønsteret for å lokke betrakteren. Den lyse hvite sengen og møblene holder plassen enkel og ren, mens det kreative blomstermønsteret livner opp ting og fremhever hele veggen. Velg denne ideen om maling av soverom hvis du vil slippe løs den kreative siden din neste gang.

8. Teksturmaling for soverom:

Tekstur maling design for soverom

Dette klassiske vintage -soverommet har alle de riktige fargesammenslutningene for å skape en forfriskende palett for stemningen. Det teksturerte maleriet på veggen er en blanding av lysere fargetoner, og gir rommet et rent, luftig utseende. Resultatene er undervurdert, men likevel en edgy følelse for rommet. De mørke fiolette gardinene og sengemøblene gir soverommet et element av mystikk og personlighet. Denne finishen er perfekt hvis du vil ha et fargerikt, men elegant og romantisk utseende på soverommet ditt; Derfor vet du hvilken du skal velge neste gang du ombygger soverommet ditt.

9. Farger kombinasjoner av asiatiske maling soverom:

Asian Paints Soverom Fargekombinasjoner

Denne fantastiske fargekombinasjonen ville være ideell for et hus ved stranden, da den har den perfekte blandingen av blå og fiolette fargetoner. Fargeskjemaet er fantastisk og helt moderne. Det hvite taket og gardinene, sammen med de lysere fargene i sengedraperiene, forhindrer fargene i å overmanne rommet. Måten fargene smelter inn for å skape en interessant effekt er fantastisk og lar møblene få et rent utseende. Denne nydelige fargen lar det naturlige lyset skinne gjennom alle elementene i soverommet.

10. Fargekombinasjoner for soverom vegg:

Fargekombinasjoner for soveromsvegger

Dette helt fantastiske soverommet har et smakfullt sammenstøt av blå og gule farger, som får rommet til å se ekstremt innbydende og slank ut. Den minimale, kunstneriske innredningen i dempede toner av hvitt og gult gir dybde til rommet og matcher praktisk talt malingens farger på soverommet. De klare, blå veggene gir et fantastisk bakteppe til den solfylte gule klokken å sitte på. Fargekonflikten er fin og gir en kreativ atmosfære til hele rommet. Neste gang du vil pusse opp soverommet ditt kunstnerisk, vet du hvilket du skal velge.

11. Lilla farger for soverom:

Lilla farge på soverommet

Denne morsomme, pulserende lilla fargen kommer garantert til å bli et hit på huset siden den er nydelig attraktiv og beroligende også. Det utstråler en avslappende effekt ettersom det er gjort opp med minimale møbler i en dempet grå. Dette er en flott fargescape for et moderne hovedsoverom, som er rent og komfortabelt. Den magiske lilla fargen blir garantert iøynefallende og får også rommet til å føle seg lykkelig og behagelig å være i. Det er en flott måte å fornye soverommet ditt med en minimalistisk tilnærming.

12. Fargeresign med blå soverom:

Blå soverom fargedesign

Disse dype blå veggene er perfekte for dette soverommet, tydeligvis et barn eller et tenårings soverom, og bringer det intrikate gulvet i lys ved å stå i kontrast. Fargen på veggene alene er nok til å legge til en moro i dette moderne, kunstneriske soverommet med minimale utsmykninger. De lekne mønstrene på møblene gir et snev av livlighet til dybden av den blå fargen på soverommet.

13. Grønne soveroms malerier:

Grønne soveromsmaling

Hvis du er en naturelsker og ønsker et utbrudd av miljøet på soverommet ditt, er denne morsomme grønne fargen noe for deg! Grønt gjenspeiler ro, fornyelse og friskhet. Det er beroligende, morsomt og får frem ditt kreative beste. Møblene og gardinene er utført i lysere grønne elementer for å skape en sammenhengende følelse for hele området. Flykte inn i din egen naturlige fasade ved å male soverommet ditt med denne nydelige nyansen av levende grønt.

14. Mørk soverom fargedesign:

Mørkt soverom design

Hvis du er en av dem som liker soverommet sitt mørkt, men ikke for humørsyk, så er denne stålgrå fargen noe for deg. Det er en uvanlig og allsidig farge, men skaper en uttalelse når den er kombinert med lettere møbler for å trekke lyset inn. Det er en nydelig jording farge og utstråler en beroligende, luksuriøs og trygg følelse på soverommet ditt uten å gjøre det for mørkt eller humørsyk.

15. Fargesign i lys soverom:

Lett soverom fargedesign

Dette soverommet er beroligende, mykt blått og får deg til å føle at du har dykket med hodet først ut i det iskalde havet, slik at du føler deg uthvilt. Det symboliserer visdom og pålitelighet. Det gir en eterisk, drømmelignende følelse til rommet og skaper en interessant bakgrunn for de lysere hvite møblene og gardinene. Det utstråler rolig energi, og hvis denne fargen ikke løfter humøret og får det til å sveve, vet vi ikke hva som vil!

16. Brune malingsfarger for soverom:

Brune malingsfarger for soverom

Dette varme, brune soverommet utstråler varme og hygge. Det koselige sengetøyet og de rustikke brune møblene gjør soverommet fantastisk rolig og hyggelig. Det lettere kunstelementet, men i samme nyanse av rynket rynke, gir rommet intriger mens det bryter monotoni. Denne malingsfargen til soverommet er perfekt for de som ikke liker fargerike eller neonfarger og elsker et tidløst soverom.

17. Malerier i grå soverom:

Grått soverom farge design

I fargehjulet representerer grått nøytralitet og balanse. De sprø grå veggene passer perfekt til hele innredningen i varianter av grått og setter lerretet for det grå temaet fantastisk! Det grå tilskriver en beroligende og hyggelig atmosfære på soverommet uten å skape mye distraksjon. Det er et moderne snurr på de kjedelige gråtonene og får frem den skarpe, hyggelige følelsen i deg.

18. Fargeresign med lyst soverom:

Bright Bedroom Color Design

Med en farge på soverommet som dette, kan du enkelt drive av på sjøen for en ferie! Veggene er lyseblå og får hele rommet til å føles ekstremt luftig og lett. Det skaper et fantastisk lerret for de lettere elementene og taket i hele rommet. De mer dempede møblene og lettere innredningen vil garantert holde deg komfortabel og koselig. Velg denne hvis du vil ha ditt eget drømmeland!

19. Fargeresign i rosa soverom:

Rosa soverom farge design

Rosa er den universelle fargen på kjærlighet, vennskap og nærhet. Ikke rart små jenter elsker rosa i all sin prakt! De frodige, grå gardinene står mot den rødblå malingen i dette soverommet, og skaper et moderne og finurlig rom. Innredningen er i forskjellige varianter av grå og hvitt og holder denne rosa fra å være for rosa! Denne typen moderne soverom er i trend nå og har mye interessant fargespill. Så hvis du vil holde soverommet ditt moderne, men likevel fargerikt, er dette bra for deg.

20. Hvit farge soverom design:

Hvit farge soverom design

Dette soverommet er definitivt et showstopper, tidløst og spennende. Hvitt kalles ofte fravær av noen farger, men vi tror det får alle de andre fargene til å poppe og kommer med sitt eget utsagn. Det er fargen på spiritualitet, oppriktighet og godhet. Den dempede innredningen i subtile toner skaper også en forfriskende atmosfære. Hvis du vil at det perfekte oppsettet for å lese en bok og gli ut i en fredelig søvn, er dette det. Det er et rent, kult, innbydende rom som helt kan gi deg energi igjen!

21. Fargeresign i gult soverom:

Gul farge på soverommet

Gult representerer varme, munterhet og fascinasjon. Det representerer optimisme, intellekt og positiv energi. Denne glade fargen vil garantert inspirere deg til å la sorgen stå ved døren og få frem det beste i deg. De dempede hvite møblene gir ro til rommet. Det er nesten umulig for deg å være nede i et så fantastisk soverom som dette, så hvis du vil at soverommet ditt skal være din egen lykkelige lille verden, invester i denne solfylte gule fargen.

22. Fargeresign i oransje soverom:

Oransje soveromsfargedesign

Dette soverommet viser hvor godt en lys oransje vegg kan se ut mot en mer dempet hvit vegg med maling. Oransje er fargen på entusiasme, besluttsomhet og stimulering. Det fremmer en generell velværefølelse. Den lysere innredningen og det moderne stykket på veggen gir et glamorøst estetisk preg og fremhever appelsinens lysende skinnende personlighet. Hvis du vil ha farger som kan sette deg i seng og inspirere deg til å hoppe ut av det også, ingen bedre enn dette!

23. Fargesigner i rødt soverom:

Rødt soveroms fargedesign

Hvis du vil ha en overraskende fargefarge på soverommet ditt, velger du denne mursteinrøde malingen, som både utstråler høy energi, dristighet og beroliger også. Det hvite mosaikkmønsteret på veggen gir soverommet ditt et friskt, tidløst utseende, samtidig som det ser varmt og elegant ut. Den hvite, svarte og røde innredningen pleide å få rommet til å se dempet ut og skape en interessant distraksjon fra det røde. Den brennende røde fargen vil garantert inspirere deg og motivere deg samtidig med sin vakre glans.

24. Black Bedroom Painting Designs:

Svartmalte soverom design

Hvitt og svart er motsetninger, så forskjellige som to farger kan være! Hvitt representerer en ny begynnelse, mens svart viser luksus og selvtillit. De svarte svartveggene i dette soverommet står i sterk kontrast til de hvite gardinene og sengedekorasjonen og skaper et ganske godt bilde. Mørkere toner er kjent for å få mindre mellomrom til å se større og forsterkede ut. Møblene i hvite undertoner holder rommet fra å bli for mørkt og lunefullt og gir et snev av eleganse til rommet. Neste gang du vil ha en enkel, men kul soveromsmaling, kan du gå for denne!

25. Jenter Soverom Fargedesign:

Jenter soverom farge design

Disse vannfargede veggene gir et friskt og energisk utseende til rommet samtidig som det holder det sofistikert og stilig. Det skaper et feminint utseende uten å være altfor jentete og er ekstremt beroligende og forfriskende å se på. Her utfyller de litt kontrasterende rosa putene og møblene i subtile nyanser denne fargen og designet på soverommet perfekt. Invester i denne vakre aquatonen for soverommet ditt hvis du vil ha naturen inn på soverommet ditt!

Hvis du planlegger å endre utseendet på soverommet ditt når som helst snart, men med et begrenset budsjett, vil bare å male om rommet tilføre den sårt tiltrengte friskheten til rommet uten større endringer i møbeltrekk og møbler. Vi håper at vår fantastiske serie med de populære malerideene for soverommet har inspirert deg til å slippe løs din kreative side. Så ikke bekymre deg mer, bruk en av de 25 beste soveromsmaleridesignene ovenfor, og gjør deg klar til å få komplimenter til å flyte din vei! Gi oss beskjed om hvilken som var din favoritt i kommentarfeltet nedenfor!