Hvis du liker å se filmer og er en stor fan av thrillerfilmsjangeren, gir vi deg denne listen over regionale Telugu Thriller-filmer og filmer som du må se. Med spennende og gripende historielinjer, fantastisk rollebesetning og skuespillere, spenning som løper rundt på sporene, er disse blant de beste Telugu -thrillerfilmene for alle filmfanatikerne.

Alle disse beste thrillerfilmene i Telugu er lett tilgjengelige for å se på web -OTT -plattformer eller online. Sjekk dem ut, så takker du oss senere!

Spenningsthrillerfilmer Telugu

Topp 25 Tollywood Suspense Thriller Movies List:

Her er vi, vi har samlet listen over de beste og mest kjente Telugu- og Tollywood -thrillerfilmene og filmene som er fantastiske å se på..

1. Aithe (2003):

Aithe er en gammel film som ble utgitt i første halvdel av forrige tiår. Selv om den ikke så noen billettlokaler, fikk filmen applaus for en unik og veldig ny historie med en fantastisk rollebesetning og skuespill. Handlingen dreier seg om en gangster som kaprer et fly bare med fire av mennene hans. Interessant nok er personen som kaprer flyet ikke en terrorist eller har noen straffeattest, men gjør det for å øke terroren globalt. Det er en utmerket psykologisk thriller.

2. En film av Aravind (2005):

Filmen som ble utgitt på begynnelsen av 2000-tallet, er fortsatt en klassiker og en må-se-thriller på listen over Telugu-filmer. Handlingen dreier seg om regissør Aravind og en skuespiller som drar på biltur for å søke inspirasjon til historien til en kommende film. Det skjer imidlertid ekstraordinære omstendigheter der manuset dikterer deres liv og gjør dem til virkelige individer. Det er en må-se film for alle som ønsker å begynne i thrillersjangeren i Tollywood. Vi elsker dette blant telugu -spenningsfilmer.

3. Anukokunda Oka Roju (2005):

Med Jagapathi Babu og Charmee Kaur i hovedrollen i filmen, er det en må-se og førsteklasses film i de nåværende thrillerfilmene i Telugu-industrien. Handlingen dreier seg om en skuespillerinne som deltar på en fest der hun er dopet uten at hun vet det og våkner etter et dagers mellomrom. Hun husker ikke hendelser som har skjedd i mellom dager. Plutselig begynte hun å bli jaget av folk som vil drepe henne, det er da hun innser noe galt, og hun må finne ut hva som skjedde på null-dagen.

4. Karthikeya (2014):

Med skuespilleren Nikhil i hovedrollen i filmen, dreier handlingen seg om mystiske omstendigheter når han besøker et sted som heter Subramanyapuram for et medisinsk leirformål. Mens landsbyboerne alltid er redd for tilstedeværelsen av en dødelig slange i templet, undersøker skuespilleren og løser mysteriet. Det er en veldig eksklusiv film i sin historie og har fantastisk skuespill med et fantastisk manus også.

5. Drushyam (2014):

Den meget anerkjente filmen, Drushyam, var en stor hit da og er en må-se for thriller- og spenningsbaserte filmer. Handlet av stjernen Venkatesh Daggubati og Meena, dreier handlingen seg om hvordan skuespilleren (som er en enkel person som jobber som kabeloperatør) må beskytte og beskytte familien sin for at datteren hans ved et uhell drepte en mann som prøver å utpresse og mobbe henne. Nå må han gå så langt som mulig for å beskytte og redde familien og dekke utilsiktet kriminalitet.

6. Nenokkadine (2014):

Filmen spiller superstjernen Mahesh Babu i en psykologisk thrillerfilm. Den ble godt mottatt av publikum den gang. Handlingen dreier seg om skuespilleren som er en Rockstar i filmen som lider av psykologiske hemninger om foreldrenes død. Selv om han har korte minner om dem og dødens omstendigheter, må han avdekke og avdekke de mystiske omstendighetene.

7. Anaamika (2014):

Regissert av Shekar Kammula og Nayanthara i hovedrollen, dette er en gripende og unik film med fascinerende historier. Filmen dreier seg om Anaamika, en tamilsk brahmin, som søker tungt etter sin savnede ektemann i Hyderabad. En støttende politimann hjelper henne i søket. Handlingen tar imidlertid en vri når ledetråder av mannen hennes går på forskjellige måter, der han ligner en terrorist booket under bombeeksplosjon. Resten historien er hvis hun klarer å finne mannen og sannheten bak ham forsvinne.

8. Maaya (2014):

Filmen Maaya dreier seg om en ung TV -reporter som er en kvinne med ekstraordinært sensorisk persepsjon syndrom. Med syndromet kan hun se og forutsi fremtiden på forhånd. Men når hun møter en person som står bak henne for kjærlighet, ved første blikk, må hun overvinne sin sanselige innsikt og bekjempe problemene. Filmen er den perfekte blandingen av en helt ny historie, med romantikk og spenning også.

9. Bhadram (2014):

Den tamilske filmen, Thegidi er dubbet til Telugu med filmtittelen, Bhadram. Handlingen dreier seg om en ung detektiv som han må fortsette å observere for å samle informasjon i henhold til jobben sin. Men handlingen vender seg når alle hans undersåtter dør på grunn av flere ulykker som skjer mystisk i flere vanlige mønstre. Nå er det opp til ham å forstå og avdekke en svindel bak drapene. Basert på krimthrilleren er filmen en god klokke.

10.16 hver detalj teller (2017):

Vi vedder på at de fleste av dere ikke engang har hørt om denne filmen. Selv om den er tatt på tamilsk som Dhuruvangal Pathinaaru, er den dubbede versjonen på Telugu den gitte filmtittelen. Filmplottet dreier seg om hvordan inspektøren får i oppdrag å undersøke den mystiske døden til et par. Det er en gripende og veldig unik historiefilm. Filmen var en stor hit på tamilsk og en blockbuster, som er et must-watch.

11. U-sving (2018):

U-turn er en populær og kolossal hitfilm som ble spilt av Samantha. Den er utgitt på både telugu og tamilsk språk. I filmplottet jobber skuespilleren med en ledende avis som undersøker og skriver om ulykker og hendelser som skjer rundt i byen. Filmen tar en vri når bilister møter døden på et flyover mens de bryter en bestemt trafikkregel. Hun blir tatt til fange og anklaget for å ha myrdet en bilist, og resten av filmen dreier seg om hvorfor flere hendelser oppstår i den bestemte flyover gjentatte ganger. Det er en fascinerende og spenningsbasert thrillerfilm.

12. Evaru (2018):

Evaru -filmen er en nyinnspilling av den spanske thrillerfilmen The Invisible Guest. Med Regina Cassandra og Adivi Sesh i hovedrollen handler filmen om mysteriet med utfordrende drap som skuespilleren undersøker. Selv om lyset er hentet fra den spanske filmen, har Telugu -versjonen små endringer og modifikasjoner med vendinger. Det er en må-se for de som elsker gripende thrillerfilmer, som kan holde deg hele tiden med spenning.

13. ærefrykt (2018):

Awe er en annen hyggelig film med et psykologisk og vridd plot. Det er en film som kan få deg til å gripe i spenning med et mystisk plot til slutten av filmen. Kjente skuespillere som Nithya Menon, Regina Cassandra, Ravi Teja og Kajal Agarwal har spilt i filmen. Filmen dreier seg om kvinner som har flere personlighetsforstyrrelser som spiller flere karakterer som skildrer ulike typer refleksjoner av deres eget liv.

14. Agent Sai Srinivasa Athreya (2019):

Denne filmen hadde fått mange anmeldelser og applaus da den ble utgitt. Agenten Sai Srinivasa Athreya er spilt av den nye kommende stjernen, Naveen Polishetty, og er en krimthriller blandet godt med humor og moro. Helten her er en detektiv uten stor erfaring og ventet på en høy sak for å etablere seg i bransjen. Når en slik situasjon oppstår, handler filmen om hvordan han håndterer saken med intelligens, smarthet og moro. Det er en må-se blant de siste Telugu-thrillerfilmene.

15. Game Over (2019):

Med Taapsee Pannu i hovedrollen, er denne filmen laget på hindi, tamilsk og telugu. Den kretser rundt sjangeren Telugu psykologiske thrillerfilmer og har fått gode hits i bransjen. Filmen handler om hvordan skuespilleren løser og overvinner mysterier under en seriemorder som kommer inn i et hus, og hvordan hun redder seg selv ved å spille forvrengte spill med en intens og fryktinngytende handling. Det er et must-watch for alle som elsker thrillersjangeren.

16.Rakshashudu (2019):

Dette er en populær thriller og actionfilm som har en krimbasert historie. Etterforskningsoffiseren og underinspektøren må fange en mystisk seriemorder som er mye omtalt for å drepe og målrette tenåringsjenter. Inspektøren må imidlertid betale en høy pris under ekstraordinære omstendigheter. Resten av historien beveger seg langs hvordan og om han klarer å fange morderen.

17. Seven (2019):

Med en unik historie og fantastisk rollebesetning, er sju ikke kjent på listen over sjanger for thrillere. En politimann må avsløre og undersøke identiteten til en mann ved navn Karthik. Etterforskningen går ikke på en linje da det er flere motstridende versjoner av uttalelser om mannens identitet. Mens noen kommer for å dele en forbindelse med ham, hevder en annen mann at han døde for flere tiår siden. Nå er handlingen hvordan politimannen må avdekke den mystiske saken. Det er blant de beste spenningsfilmene i Telugu.

18. Arjun Suravaram (2019):

Igjen er den nye utgivelsen, Arjun Suravaram, skuespillet av ungdomsstjernen Nikhil, en god hit i kinoindustrien den gang. Filmen er en krimthriller basert på en etterforskende journalist som blir pågrepet for å ha med falske sertifikater. Nå er det opp til ham hvordan han avdekker hele kriminaliteten og svindelen bak historien.

19.V (2020):

Med skuespilleren Nani som tar en høy plass i filmen og regissert av den kjente Mohan Krishna Indraganti, er filmen basert på en actionthriller. Det kretser rundt det som skjer når en politimann og seriemorderen kommer sammen. Offiseren utfordrer sistnevnte til å fange ham. Det er en lett klokke uten alvorlige omstendigheter, men med en spennende og gripende historie. Det er en må-se siste spennende thrillerfilm Telugu.

20. Aswathama (2020):

Den nye utgaven Aswathama er en spenningskrim. Handlingen dreier seg om en NRI -mann som kommer tilbake til India for å besøke søsterens bryllupsseremoni. Imidlertid vrir plottet seg når han innser at hun ikke er i nærheten, og forferdelige ting har skjedd med henne. Nå er han igjen for å finne sannheten, han avdekker og bringer frem historier om flere serieforbrytelser mot kvinner. Dette er blant de nye Telugu -krimfilmene.

21. Andhakaaram (2020):

Den nylige utgivelsen, Andhakaaram på Telugu og Andhagaaram på tamil, har skapt ganske mye. En veldig interessant og fascinerende historie bør gis æren. Handlingen dreier seg om tre livshistorier og hvordan de overlapper hverandre under rare og skremmende omstendigheter. Det er et must-watch og kommer garantert til å gi deg gåsehud i flere tilfeller. Akkurat nå er det en av de beste og berømte kriminelle spenningsfilmene Telugu.

22. Raahu (2020):

Raahu er en mindre kjent film som ble utgitt for bare noen måneder siden. Historien er basert på en person som har hysterisk blindhet. Hun får blindhet når hun gjennomgår alvorlig stress. Historien plotter seg når hun har overvunnet omstendigheter, og hun må kjempe mot den som bringer blodsutgytelse inn i livet hennes. Det er hvordan hun overvinner frykten under uvanlige omstendigheter.

23. Gatham (2020):

Gatham er en uformell thriller i Telugu -filmlisten. Det er en nylig utgitt film hvis handling dreier seg om skuespilleren og kjæresten hans som er på vei til å møte mannens far. Ekstraordinære omstendigheter oppstår når bilen deres går i stykker, og de må bo i en fremmedes hus. Når skuespilleren har en forbindelse med en fremmed, er det en uvanlig situasjon og må komme ut av det.

24. Nishabdham (2020):

Med de legendariske skuespillerne Anushka Shetty og Madhavan i hovedrollen, er filmen en undervurdert perle i de siste thrillerfilmutgivelsene. Det dreier seg om en offiser som undersøker drapet på kvinner, Sakshi, en døve og stum kunstner og en mann. Ektemannen er i slekt med drapet, og handlingen i historien dreier seg om hvordan etterforskningen foregår. Det er en må-se blant Tollywood-thrillerfilmer.

25. HIT (2020):

HIT ble utgitt nylig, og er en mindre kjent, men en må-se thrillerfilm i telugu-språkfilmer. Filmen dreier seg om en etterforskning som er grundig utført på en grei måte av en ustabil politimann i en svært utfordrende drapssak. Etterforskningsforholdene satte alle rundt ham i fare og fare. Handlingen dreier seg nå om hvordan han klarer å overvinne de ekstraordinære omstendighetene. Disse nye og siste Telugu-thrillerfilmene har fått strålende anmeldelser og er blant de mest populære Telugu-spenningsfilmene i bransjen.

Vi håper du likte denne listen over populære, beste og beste Tollywood- og Telugu Thriller -filmer. Dette er et must-watch for de som liker sjangeren thrillerkinoer og filmer. Hva er din favoritt på denne listen, og hvorfor. Fortell oss også dine tanker; vi elsker å høre fra deg!