Stoler er en viktig del av møbler, enten det er hjemme, på kontoret, i restauranten eller på en kafé. Uteplassen er et uteområde i et hjem hvor du kan sitte og slappe av. Terrassestoler er veldig stilige og imponerende. Det er mange varianter tilgjengelig på terrassestoler hvor alle familiemedlemmer kan sitte sammen og skape sitt eget lille rom. Denne uteplassen er takløs.

Du kan gjøre det til din spiseplass, hvileplass, etc. Mens du nyter den kule atmosfæren, kan du slappe av med familie og venner på terrassestoler. Disse stolene kan også brukes som sofa og stue.

Beste og stilige terrassestoler:

Her er noen få selektive terrassestoler nevnt fra et bredt spekter av kolleksjoner for din komfort.

1. Patio utendørs stol:

terrassestoler

Du kan bruke denne terrassestolen i utendørsområdet ditt nær svømmebassenget og nyte atmosfæren. Denne stolen er behagelig å sitte på, og en pute kan også holdes for å ha en jevn base. Ved å sitte på denne utendørs stolen kan du gjøre kvelden din spesiell.

2. Terrasse spisestol:

Patio Spisestol

Denne spisestolene på terrassen er små og til og med bordet er lite. De enkle terrassestolene har blitt dekorert med tykke hvite og grå tråder for å gi et nytt utseende. Denne spiseplassen ligger nær plenområdet hvor du kan beholde nydelige lys og gjenskape kjærlighetslivet ditt.

3. Patio Lounge Chair:

Patio Lounge Chair

Disse terrassestolputer er hvite i fargen. Det er svart salong med rektangulære hull med hvite lange puter. Denne salongen kan oppbevares i hagen din og ta frisk luft. Hvis du vil sove i den, kan hodedelen av salongen bli rett også.

4. Patio gyngestol:

Terrasse gyngestol

Denne hvite terrassestolen er i gyngemønster. Det betyr at du kan flytte stolen foran og bak. Terrassestolene er laget av plast og ser bra ut på balkongområdet ditt. Noe plass er åpent på enden av baksiden slik at luft kan passere. Du får den beste komforten i denne stolen.

5. Patio Bar Chair:

Patio Bar stol

Det er en svart terrassestol i metall med krakksystem. Denne typen stoler brukes mest i barer. Du kan bruke denne stolen ved å lage et stort bord i nærheten av bassengområdet. Sitteplassen er liten, men skaper en luksuriøs status når den oppbevares hjemme.

6. Patio Swing Chair:

Patio Swing Chair

Dette er en fantastisk terrassestol med svingstil. Du kan sette den i hagen din i nærheten av vakre trær. Det er rundt i rommet og bare én person kan sitte om gangen. Den består av tre, og det virker som om tretrådene kobler stolen sammen.

7. Patio Lawn Chair:

Patio Lawn Chair

Dette er en terrassestol i aluminium for plenen din. Et brunt ark har blitt brukt til å lage en base, og den er festet med aluminium gjennom tykk sikksakkmønster. En liten pute er festet for å holde hodet, og du kan hvile lett i åpen atmosfære.

8. Patio Porch Swing:

Patio Porch Swing

Denne terrassemøbelstolen er spesielt for din veranda eller balkong. Det er tre sittende stoler og med tak på toppen. Du kan til og med svinge i denne stolen som er mer likt av kvinner. Den har også en liten rund krakk på begge sider, hvor du kan beholde bollen eller glasset.

9. Patio Comfort diskusjonsstoler:

Patio Comfort diskusjonsstoler

Denne terrassestolen i tre ligner mer på en sofa. Puter med fargerike trekk beholdes på den, noe som gir skjønnhet til den. Ved å sitte på den på ryggen åpent område; Du kan nyte kveldste og snacks. Det vil skape en ny bølge i tankene dine.

Patio stol er noe som vil bli umiddelbart likt av alle. Det gir farge til ditt kjedelige liv. Ved å ha en terrassestol i det åpne området i hjemmet ditt, kan du ta naturlig oksygen fra naturen. Dette vil bidra til å opprettholde din gode helse og unngå medisiner.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni.