Andamanøyene er ideelle reisemål for familieferier og ferier. De fungerer også som de beste romantiske stedene for ektepar og bryllupsreiser. Strendene her er nydelige og ukronede. De tilbyr mange muligheter for sine besøkende til å delta i underholdende aktiviteter som dykking, vannsport, svømming og soling. Den naturskjønne skjønnheten, det uberørte vannet og det lune været er betagende, og alpinanleggene, maten og innkvarteringen er bemerkelsesverdig og godt oppsatt. Her har vi listet opp noen av de fantastiske strendene i Andaman, slik at neste gang du planlegger en tur, vet du hvilke steder du skal besøke.

Radhanagar -stranden:

strendene i Andaman

Radhanagar -stranden ligger på Havelock -øya Andaman, og er en av de fineste som har blitt sett hittil. De lange strekningene med gyllen sand og frodige grønne kokosnøtttrær ser pittoreske og feilfrie ut. Denne stranden er det rette stedet å glemme alle bekymringene og nyte den fantastiske og praktfulle utsikten den har å by på. Du kan også nyte litt fiske, soling og bading.

Corbyn’s Cove Beach:

Strender i Andaman-Corbyn's Cove Beach

Corbyn’s Cove -stranden er vakker og ekstravagant. Det er et flott sted for alle naturelskere og for de som liker å suge seg under de milde varme solstrålene. De har luksuriøse feriesteder og restauranter her også.

Vijayawada -stranden:

Strender i Andaman-Vijaynagar Beach

Vijaynagar -stranden har noen av de mest fantastiske utsikten du noensinne har forestilt deg. Dette stedet er himmelsk og rolig. Den milde brisen og de myke sprutene fra de glitrende blå bølgene er noen av de vakre tingene du vil legge merke til. De som leter etter en tid med fred og ro, bør absolutt besøke dette stedet.

Harminder Bay Beach:

Strender i Andaman-Harminder Bay Beach

Harminder Bay Beach ligger omtrent 100 kilometer fra Port Blair og fungerer som en av de mest fantastiske og fantastiske strendene på Andamanøyene. Å reise på ferie til et sted som dette vil garantert være lykkelig, morsomt og avslappende. Å gå lange turer barbeint og svømme er noen av de beste aktivitetene du kan unne deg her.

Ramnagar -stranden:

Strender i Andaman-Ramnagar-stranden

Ramnagar ligger på Diglipur -øya, og er en av de mest unike strendene. Dette stedet er for det meste tilbaketrukket og kan bare nås ved å ta en båt fra Port Blair og Mayabunder. Det mangfoldige utvalget av flora og fauna vil garantert overraske deg positivt, og været her er hyggelig. Å komme til dette stedet vil sikkert ikke forårsake anger.

Karmatang -stranden:

Strender i Andaman-Karmatang Beach

Karmatang -stranden er spektakulær, fredelig og en ren jomfrustrand. Dette stedet har ikke blitt berørt av kommersiell turisme og fungerer som et annet sted som nås med båt. Stranden er også hjemlandet til et stort antall skilpadder som også er dyktige til å dykke og snorkle..

Elephant Beach:

elefanter strandtur

Elephant Beach of Andaman er der du finner elefantopplæring. Det er også et flott sted for vannsport og sightseeing. Siden dette stedet ikke har blitt berørt av kommersiell turisme, kan du også prøve dykking med sjøhestene, fiskene og ålen.

Long Island Beach:

Strender i Andaman-Long Island Beach

Long Island Beach er en vakker og sandstrand som er fylt med eviggrønne skoger. Det er omtrent 82 kilometer fra Port Blair og er kjent for å bli besøkt av delfinkonvoier.

Neil Island Beach:

Strender i Andaman-Neil Island Beach

Neil Island Beach er en skjønnhet! Det glitrende blå og grønne vannet, nydelige solnedganger, grunne skjær og levende koraller vil sikkert fascinere deg. Sjømaten her er overdådig og utsikten er naturlig, fargerik og eksotisk.