Den veldig skjerende byen i Mumbai er faktisk et travelt sted. Det er kjent for sine raske, hektiske og travle rutetider. Imidlertid er det ikke bare maset som Mumbai er kjent for. Det er også kjent for sine kjøpesentre, kjøpesentre, mennesker og mat og for det meste viktige strender. Ja, Mumbai har noen av de fineste strendene. Ligger i Maharashtra, er dette stedet en skjønnhet. Her har vi listet opp noen av de fantastiske strendene i Mumbai, slik at neste gang du går ut med vennene dine for en weekendferie; du vet nøyaktig hvilken strand du skal dra på.

9 berømte strender i nærheten av Mumbai:

Her er de 9 vakre strendene i nærheten av Mumbai.

1. Juhu -stranden:

strender-i-mumbai_juhu-stranden

Juhu Beach er en av de fineste og vakreste strendene du noensinne vil finne i byen Mumbai. Dette stedet har god mat; flotte boder og er det beste stedet for deg å slappe av med vennene dine. Solnedgangene her er verdt å se, og den brune sanden, det kjølige vannet og det lune været bidrar til skjønnheten i denne stranden.

2. Chowpatty -stranden:

chowpatty strand

Chowpatty -stranden er et rart. Denne stranden ligger i hjertet av byen, og er kjent for sin utsikt og overdådige mat. De fleste som har besøkt denne stranden har alltid sagt gode ting om den, og dette stedet vil sikkert lette humøret ditt etter en uke med utmattende og kjedelig arbeid.

3. Versova -stranden:

versova -stranden

Versova -stranden er en veldig fascinerende og vakker. Folk ser absolutt ut til å elske dette stedet. Det ligger i nærheten av landsbyen Versova og er kjent for sine fiskemarkeder, og som arrangeres hver dag for auksjoner. Det er populært, anerkjent og en av de beste strendene i Mumbai.

4. Madh Island Beach:

strender-i-mumbai_madh-øy-strand