Basketstrumpor är prestationsstrumpor som vanligtvis består av bomull, ester, nylon och spandex. Ren bomull kunde sällan ses idag i strumpor. Materialen som polyester och nylon transporterar bort fukt och kan behålla sin form mycket längre. Det kan betraktas som slitstarka strumpor. Flexibiliteten hos spandex ger stretch och gör strumpor bekväma; den är närvarande i mycket små förhållanden. Basketstrumporna är vanliga varje dag strumpor som måste vara tjockare för mer effektivitet. Det förbättras för att passa skorna.

Senaste och coola basketstrumpor för män och kvinnor:

Här är listan över de 9 bästa basketstrumporna.

1. Strumpor för lägre kvartal för män:

Strumpor för lägre kvartal för män

Dessa basketstrumpor för män bör vara av bästa kvalitet eftersom de är de vanligaste över skor. Dessa strumpor är ganska små. De är kvartsklippta strumpor eller som är lägre än vanliga besättningsstrumpor och hamnar ovanför anklarna. De rödfärgade nedre kvartssockorna kan bäras.

2. Cotton Crew Strumpor:

Strumpor i bomull

Det här är kollektionerna från pojkars basketstrumpor som har kvalitén att sitta tätt och ha bekvämt material. Bomullsstrumporna är i allmänhet att föredra framför andra eftersom de lätt absorberar fukt och håller benen bekväma att spela. Detsamma kan också väljas av tjejer.

3. Under Armour Heat Gear Strumpor:

Under Armour Heat Gear Strumpor

Dessa strumpor består av 77% polyester, 20% bomull och 3% elastan. Blandningen av dessa material gör det hållbart och flexibelt. Strumporna har en funktion av kompressionsband runt mitten av foten, som är utformad för att undvika trötthet. De vita färgstrumporna kan väljas som bäst.

4. Hyper Elite strumpor:

Hyper Elite strumpor

Hyper elite -besättningsstrumporna har mycket bra dämpning vilket gör den bekväm att ha på sig medan du spelar basket. Det har också en blandning av syntetisk känsla vilket gör det mer lämpligt att väljas av pojkar. De kan betraktas som långa basketstrumpor.

5. Svarta besättningssockor:

Svarta besättningsstrumpor

Detta är sorten från svarta basketstrumpor. Strumporna idag ersätts av moderna kompressionsbyxor. Det fanns en tid när folk brukade bära långa strumpor till knäna. Besättningssockorna gör det perfekt att bli markerad. Den syntetiska blandningen ger den ett avslutande utseende.

6. Elits mångsidighetsstrumpor:

Elite mångsidiga strumpor

De mångsidiga strumporna är de mest utvalda strumporna i dagens tid av både män och kvinnor. De mångsidiga strumporna har tre olika längder. Det bildar ett mycket bekvämt material för män när de spelar basket. Det bästa valet kan göras i form av vita basketstrumpor.

7. Knähöga strumpor:

Knästrumpor

Knähöga strumpor är det allmänna slitage som tjejer basketstrumpor. Strumporna för tjejer förblir längre till knäna vilket gör dem bekväma enligt deras krav. Samma strumpor kan också testas för fotboll. Det bästa valet kan vara lila basketstrumpor.

8. Randiga basketstrumpor:

Randiga basketstrumpor

Dessa är strumporna utformade för både män och kvinnor när det gäller mode. De andra strumporna förblir vanliga jämfört med detta. De randiga strumporna ger den ett modernt utseende att beundra. De kan prövas av både pojkar och tjejer. Det bästa valet kan vara röda basketstrumpor.

9. Encounter Kid Socks:

Encounter Kid Socks

Basketbollsstrumpor för barn i möte är speciellt utformade strumpor för barn när det gäller storlek, material, komfort. Strumporna är ganska mindre i storlek jämfört med andra och dessa kan bäras av både pojke och flicka. Det bästa valet kan vara orange basketstrumpor.

Strumporna måste följa kvaliteten på att vara bekvämt i skorna. Bra strumpor måste absorbera fukt och förbli svala. Valet för män strumpor kan vara mångsidiga och hyper elit strumpor, knä höga strumpor kan bäras av tjejer och mötet strumpor skulle vara det bästa för barn. Dessutom beror det också på skorna som täcker strumporna. Den vita färgen skulle passa alla varianter.