Strumpor är den mest slitna duken i vardagen. Det ger en extra look med skorna vi bär. Korta strumpor bärs i allmänhet av pojkar eller män. Det finns några strumpor som kan bäras av tjejer också. Återigen kommer det många sorter och format av korta strumpor att märkas. Det täcker ofta fotleden eller någon del av vaden. I forna tider var maskinstickade strumpor slitna. Det kan finnas typer som flip-flop och tåstrumpor. Strumporna består av bomull, nylon, polyester.

Bästa korta strumpor för män och kvinnor:

Här är listan över de 9 bästa korta strumporna i olika modeller.

1. Tå kort strumpa:

Tå korta strumpor

En tåstrumpa är korta strumpor män som har variationen att omsluta varje tå individuellt. Den har ett fack för stortån och ett för resten. Tåsockorna kan också bäras av både tjejer och pojkar för fester och funktioner. Det bästa valet kan vara gråfärgade strumpor.

2. Korta strumpor för företag:

Business Short Socks

Affärsstrumporna är de korta fotstrumporna som används som färgstrumpor för konservativt utseende. Dessa strumpor bärs främst för kontorsarbete. Dessa är de korta svarta strumporna som vanligtvis bärs av män. Det finns andra färger som brun eller grå som också kan provas.

3. Korta strumpor för besättning:

Crew korta strumpor

Besättningsstrumporna är unisexstrumporna som är korta och tjocka. Det här är de vanliga strumporna som vanligtvis är ribbade ovanpå anklarna. Till och med benen kunde vara varma av besättningsstrumporna. Det bästa valet kan vara korta vita strumpor.

4. Strumpor med låg snitt:

Lågklippta strumpor

De lågklippta strumporna är den mycket korta strumpan som beskriver på ett sätt som ska skäras under fotleden. De används vanligtvis för att täcka fotens konturer. Strumporna kan också betraktas som korta strumpor för kvinnor som kan bäras ibland. De lågklippta strumporna kan också bäras med båtstrumpor.

5. Korta bomullsblandningsstrumpor:

Strumpor i kort bomullsblandning

De korta bomullsstrumporna är de mest köpta strumporna online och offline eftersom det ger komfort när och var du än bär. Bomullssockorna bärs vanligtvis på somrar och kan också bäras som sportstrumpor. De gråa strumporna kan vara det bästa valet för detta.

6. Korta fotstrumpor:

Net Ankel Strumpor

Nätstrumporna är damerna korta strumpor som vanligtvis bärs i bröllop och funktioner av dem. Den svarta färgen ser verkligen häpnadsväckande ut i fotledsstrumpor. Dessutom kan den bäras av tonårsflickor som går ut på fester eller något annat. Resåren som används är ganska tät i nätstrumpor.

7. Randig kort strumpa:

Randig kort strumpa

De randiga strumporna är barnens korta strumpor som också kan betraktas som flickors korta strumpor eftersom de mest gillar dem. De randiga strumporna ser bra ut i flerfärgad vanligtvis blandningen av rött, gult, grönt och orange. Den kan bäras för vardagliga ändamål.

8. Atletiska korta strumpor:

Atletiska korta strumpor

De atletiska korta strumporna är de korta sportstrumporna som är ganska tjockare eftersom de absorberar svett på benen. Dessa är bekvämare när du springer. Det bästa valet kan vara atletiska strumpor i svart färg. Strumporna ger komfort under löpning och kan bäras av både män och kvinnor.

9. Ull korta strumpor:

Ull korta strumpor

Strumporna är definierade för varje säsong och så även för vintrar. Ullstrumporna är ganska tjockare vilket ger värme åt de kalla benen. Strumporna är också unisex och kan också bäras för olika funktioner på vintrar. Det bästa valet kan vara svarta färgstrumpor.

Strumporna har många sorter att konfrontera och det bästa valet för korta strumpor ligger i dina händer. De randiga, låga snittet, besättningsstrumpor kan bäras för olika funktioner medan de korta strumporna i bomull och ull kan bäras som avslappnade. Färgen svart eller grå kan väljas i allmänhet.