Verden er på et merkelig sted akkurat nå med en og annen ny oppskrift som brenner seg til eksistens fra kokkens hender som styrer smakløkene til en sulten mann. Verden har krevd god mat, men ikke på bekostning av nummen smaksløk og innsatsen nå er reell. ‘Helse’ har blitt et bevisst ord der de fleste vektvakter ønsker å velge sunn, men velsmakende mat. Velsignelsen til denne situasjonen kommer med at vi kobler det ene matelementet med det andre og derved gir liv til en himmelsk gane. Nedenfor er en liste over noen av de sunne kombinasjonene du kanskje vil nyte.

Sunn matkombinasjon

Beste kombinasjoner av sunn mat:

1. Havregryn og blåbær:

Helsekostkombinasjoner med havregryn og blåbær

Frokosten din blir sortert med en bolle med varm melk, havregryn og blåbær drysset på toppen. Dette blir sett på som en av de travleste frokostideene som tar hensyn til helsen din med riktig omsorg. Mens blåbær er kraften til mangan, vitamin C og antioksidant, har havremel alltid blitt rost for sitt autentiske helsehjelp der det passer til fordøyelsen og kriteriene for vekttap.

2. Spinat og egg:

spinat og egg sunneste matkombinasjoner

Neste gang du famler om å lage deg en smørbrød, må du legge til litt grønt i egget og majonoen. Blandingen av spinatblad og egg kan også brukes som salat, og er en veldig rik kombinasjon der egget gir deg proteinets rikdom og det grønne har det essensielle vitamin A som kan hjelpe mot nattblindhet, muskeldegenerasjon og mange flere.

3. Bananyoghurt:

sunn kombinasjon av bananer og yoghurt for å gå ned i vekt

Ørkenen kan aldri være like sunn som en kombinasjon av bananyoghurt. Du kan blande den i litt krem ​​eller bare lage en smoothie av den. Uansett vil dette vitamin K -kraftverket blande seg med den deilige yoghurten, ikke bare smaker knoppene dine opp, men det hjelper deg også med å holde deg i form og sunn. For de varme sommerdagene hjelper yoghurt deg med å kjøle deg ned, og bananen er bare en venn av yoghurten.

4. Pasta og persille:

Pasta og persille beste sunne matkombinasjoner

Pasta er en vanlig husholdningsrett som vi ofte nyter under lunsjene eller over familiemiddagen. Når du legger opp den dampende pastaen, må du passe på at du drysser tilstrekkelig med persille over i smaken, ikke bare for smaken, men bare fordi disse to PS er uimotståelig sunne for kroppen din. Forskere sier ofte at disse to sammenkoblede vil gi deg hvetets godhet for fordøyelsen og vitamin K for sterkere sunnere bein.

5. Eple og melk:

eple og melk beste matkombinasjoner for helse

Når de travle morgenene ikke tillater deg å spise en skikkelig frokost, kan du alltid stole på en sunn smak av et ferskt rødt eple og koble det sammen med et glass melk, enten det er lett eller ikke fett. Sitatet “et eple om dagen holder legen borte” taler for seg selv, mens kalsium og vitaminer fra melken hjelper deg med å berolige eplet uten hindringer.

6. Mandelsalat:

Mandelsalat sunne måltidskombinasjoner

Neste gang du tilbereder deg en salat, bland noen stekte mandler med olivenolje og dryss den i blandingen. Dette må i hovedsak være en grønn salat med mostene som salat, spinat, selleri og persille. Andre mandler enn hvitt tap har alltid vært relatert til energiforhøyelser og sammenkobling med det viktigste av det grønne, du kan bare ha det beste av dem alle.

7. Laks og rødvin:

laks og rødvin

For en fantastisk middag, lag deg en stekt laksefilet med de essensielle urter drysset på og vask den med litt merlot på siden. Ofte hjelper rødvin deg med å fordøye maten bedre mens laksen i seg selv er beriket med naturlige næringsstoffer. Rødvinens jobb er å sørge for at blodtellingen er normal og fordøyelsen er forsvarlig.

8. Grønn te og sitron:

sitron og grønn te

En av de mest omtalte matkombinasjonene er hentet fra den dampende koppen grønn te hver dag. Så nyttig som den er, er grønn te vanligvis ikke en smakløper, og det er rett og slett derfor sitronen må være der. De sunne antioksidantene og vitamin C fra sitronen kan gjøre underverker med grønn te.