Har du noen gang prøvd honning i svangerskapet? Det større spørsmålet er, er honning trygg for graviditet? Vi vet alle at graviditet inneholder en liste over ting du må spise og ting du ikke bør. En grunn er bekymringen til babyen og moren. Når det er sagt, hva gir din daglige dose honning for deg? Her er alt du trenger å vite.

honning under graviditet

Riktig kosthold, trening og pause er ekstremt viktig for å holde deg i en sunn sinnstilstand hver dag. Bare da ville du kunne spore hva som gikk galt og hvor. Denne gangen vil vi avklare verdien av honning for helsen vår, spesielt knyttet til helsen til gravide.

Er honning trygg under graviditet?

Ja, det er trygt. Du kan ta den i forskjellige former, i melk, te eller kaffe. Dette er et trygt alternativ til enhver annen form for sukker. Selvfølgelig kan noen av dem være forurenset, og derfor er det tilrådelig å velge riktig merke av honning.

Fordeler med honning for gravide:

Hvorfor insisterer vi på honning under graviditet? Hva er effekten av honning på graviditet??

1. Løsning for halsbrann:

honning under graviditet

Halsbrann er en vanlig ting som oppstår for gravide på grunn av hennes hormonelle endringer. Det skjer når den sure magefyllingen går tilbake i spiserøret. Denne sykdommen vil muligens føre til at en gravid kvinne mister appetitten. Det er derfor det er nødvendig å løse det umiddelbart. Bland en spiseskje honning i et glass melk etterpå, drikk det mens det er et symptom på halsbrann. Gravide kvinner drikker vanligvis melk for å støtte maten, dessuten vitaminer i bruk, så det er faktisk ikke en byrde å sette inn honning.

2. Kurerer morgensykdom:

Kvalme hos vordende kvinner er også anerkjent som morgenkvalme. For å løse dette problemet kan du bruke det. Bruk av honning kan erobre og redusere sykdom om morgenen (kvalme). Morgensyke er en vanlig praksis som 70 prosent av alle kvinner opplever videre / ellers oppkast og kvalme under eller annet, spesielt i første trimester av svangerskapet. Reservert mengde ingefærte med honning er et stort middel mot kvalme og oppkast. I de første ukene av svangerskapet foreslås ikke ekstra stimulering av blodstrømmen til magen, så gå lett på ingefær på dette tidspunktet.

3. Middel mot forkjølelse under graviditet:

Forkjølelse er ganske vanlig gjennom hele svangerskapet. Gravide kvinner er tilbøyelige til å være ekstra utsatt mens immunsystemet er lavere pluss slimhinnene som er svake til svulst under graviditet. Dette kan gjøre det ekstra vanskelig å bli kvitt hoste pluss forkjølelse og kan formulere pusten en enkel utfordring.

4. Heal sår hals:

Det er 2 alternativer for å lindre ondt i halsen ved hjelp av honning. Primær alternativ blander sitron pluss honning i et glass varmt vann. Blandingen må gurgles for å lette smerten knyttet til sykdommen. En annen er at gravid kvinne med ondt i halsen bare kan sluke en klatt av den. Helt naturlig honning kan foreslå lindring uten å sette babyens liv i fare.

5. Løsning for tørr og våt hoste:

Hoste gjennom hele svangerskapet er en farlig situasjon. Forventende kvinner kan ikke bare få hostesirup, ellers medisiner. Det er bedre å lindre hoste. Alt du trenger å gjøre er å blande væsken med hvitløkshansker. Pisk hvitløksfeddene og legg dem i en liten krukke. Inkluder honningen og beleg den tett. La blandingen blandes godt ved å gå ut av den minst 24 timer før bruk. Ta 1 spiseskje sirup for å kontrollere hosten. Fortsett å ta sirupen til du føler deg bedre.

6. Forbedrer immunsystemets funksjon:

Det er et materiale som består av fruktose, glukose og andre typer sukker. Det øker immunsystemet, hjelper til med å helbrede sår pluss mindre brannskader raskere, samt motvirker magesyre, som forårsaker halsbrann. Denne antioksidanten har dessuten antibakterielle egenskaper som følge av den lille mengden av en rekke stoffer den omslutter, for eksempel vitaminer, enzymer, mineraler, i tillegg til aminosyrer.

Næringsverdien av honning under graviditet ligger i å ta den riktige mengden av den hver dag. Som de sier, er en overdose av noe bra for ingenting. Du må også begrense inntaket av honning tidlig i svangerskapet.

Bivirkninger av honning under graviditet:

Her er noen av bivirkningene av å spise honning mens du er gravid, som du bør være oppmerksom på.

1. I det hele tatt er honning et trygt alternativ. Men for de kvinnene som har gastrointestinale abnormiteter, kan det være lurt å begrense eller konsultere legen din før du bruker den.

2. Husk at honning kommer med en god mengde sukker. Så hvis du planlegger å se på vekten din mens du er gravid, må honningforbruket begrenses. Det kan føre til overvekt. Derfor er det i beste fall at du oppsøker lege for å vite riktig dose.

3. Forbruk av ikke-pasteurisert honning kan føre til sine egne komplikasjoner i kroppen. Rådfør deg med legen din før du velger et merke.

Forholdsregler ved bruk av honning under graviditet:

Se opp for forholdsregler før du bruker honning.

en. Bruk det alltid pasteurisert. Null på et godt merke honning.

b. Prøv å bruke Manuka honning under graviditet. Den har mye medisinsk verdi og er derfor et godt valg som kan gjøre underverker for kroppen din.

c. Ikke tilsett honning i varmt vann, ettersom varmt vann kan drepe noen nyttige enzymer.

d. Husk å ikke blande bønnemasse med honning, da det kan føre til fordøyelsesbesvær og urolig mage.

Honning- og graviditetsspørsmål fortsetter. Den eneste endelige dommen er å være oppmerksom på dosering og inntak av honning. Det kan også øke sukkernivået, men det er alltid det sikreste alternativet for ditt vanlige sukker.