Rømmer du fra å bli gravid? Vil du vite tipsene for å forhindre graviditet? Prevensjonen du bruker er et individuelt valg som bør måles fornuftig. Å lære deg selv om de mange metodene er det viktigste trinnet for å oppdage den som passer både din livsstil og din tro. Unngå graviditet er en grei idé for mange kvinner og par, av mange forskjellige årsaker, ansvarlig for deres forhold. Derfor i dag i denne artikkelen forteller vi deg de beste metodene for å unngå graviditet.

Hvordan unngå graviditet

Ikke hvert par ønsker å stifte familie tidlig i ekteskapet. For å unngå å bli gravid gjennom bryllupsreisen (eller når som helst), må du bruke prevensjon. En bryllupsreise er vanligvis en tid med gledelig og uhemmet kjærlighet, når et par endelig har tid og sted å være alene sammen uforstyrret. Det er mange grunner ved siden av bryllupsreisen, for eksempel karriere, jobb, pengeproblem, leveproblem eller familieproblem, for ung til ung til å få et barn på riktig måte, komplikasjoner på grunn av alder, nektelse eller uforberedelse til å holde utfordringene, noe åndelig eller moralsk årsaker, ellers genetiske problemer som forelder ikke vil tillate barn.

Graviditet er en gledelig begivenhet hvis den er planlagt. Prevensjonsmidler er de beste, så vel som trygge alternativene for å unngå graviditet. I dag er det mange metoder eller teknikker for graviditetskontroll tilgjengelig, og du kan velge blant dem i henhold til din bekvemmelighet. Prevensjonsteknikkene er ikke så dyre, og derfor kan du bruke dem til en veldig lav pris.

Metoder for å unngå graviditet:

Nå gir vi deg en liste over de beste metodene eller prevensjonsmidlene for å unngå graviditet. Både menn og kvinner kan bruke prevensjonsmidlene, og de er som følger;

1. Bruk kondomer:

Gummikondomer bæres på penis under samleie. Når de kombineres med sæddrepende middel, er de lik 98% faktisk for å stoppe graviditet, og en av de kuleste metodene. Kondomer forsvarer også ved siden av seksuelt overførte sykdommer, eller STD. De unngår graviditet ved å holde sæd fra å nærme seg interaksjon med rike egg. De er gratis eller rimelige, kule å finne, og trenger ikke resept eller avtale med lege fordi den er tilgjengelig i apotek og dagligvarebutikker. Noen mennesker har følsomhet for latexkondomer, og velger kondomer fremstilt av plast i stedet.

2. Kvinnelige kondomer:

Den er også laget av latex; kvinnelige kondomer er designet som en ring med en pose. Posen passer inne i skjeden; men ringen stopper utenfor kroppen for å gripe den på plass. De samler sæd under samleie, så det har aldri en sjanse til å passere i kvinnens kropp. Kvinnelige kondomer reduserer også faren for STD ved å forsvare skjeden fra å åpne seg. Kvinnelige kondomer er noe mindre faktiske enn jevne kondomer, og visse mennesker avslører at de er mindre avslappede å bruke.

3. Unngå samleie:

Dette er den største operative måten å unngå en uplanlagt graviditet. Hvis du velger å ikke ha samleie, er det ingen måte at du kan bli gravid. Selvdisiplin er uten tvil den ufarlige og mest virkelige prevensjonsmåten. Når du har valgt å ha samleie, kan du velge et stort mangfold av prevensjonsalternativer, men det bekymringsfulle utsikten for graviditet fortsetter, siden det er flere andre relaterte faktorer knyttet til hver av metodene. For at kunstige prevensjonsmetoder skal være operative, krever det en ordning av kroppens system, apparatet og timingen.

4. kvinnelige prevensjonsmidler:

Det er mange kvinnelige prevensjonsmidler som finnes, og de er som følger:-

IUD:

IUD eller intrauterin enhet er et ekstra alternativ som er et prevensjonsinnlegg som er implantert i livmoren og kan godtas i 5-10 år. Det er veldig effektivt for å stoppe en utilsiktet graviditet.

Pillen:

P -piller er de mest utbredte blant prevensjonsvalgene som brukes av kvinner. “Pillen” inneholder syntetisk østrogen samt progestinhormoner som redder en kvinnes egg fra å forlate eggstokkene, slik at graviditet ikke kan oppstå. Piller er ekstremt og 99% effektive, og det er fornuftig å ta dem under resept. P-piller fås reseptfritt fra din gynekolog eller helsepersonell. Pillen må brukes hver dag, til samme tid hver dag, for å fungere korrekt. Hoppe over noen dager kan redusere effektiviteten.

Membraner:

Du kan velge å bruke en membran som er en smidig gummiskive, og den er 80% -90% effektiv. Dette ønsker å bli injisert i livmorhalsen over skjeden til kvinnen under en klinisk setting. Membranen er modifisert i forhold til størrelse, og den skjermer livmorhalsen og lager en vegg for sæd. Det bærer også sæddrepende middel og ønsker å bli hos kvinnen i minst 6 timer for å lykkes med et samleie.

Kvinnelig svamp:

Kvinner kan også unngå graviditet ved å bruke svampen, ettersom den er en ufarlig p -porsjon, og i motsetning til andre alternativer (for kvinner) er den hormonfri. Den er egnet å bruke og veldig operativ også. Det eneste problemet er at det imidlertid ikke er omfattende tilgjengelig, i hvert fall i de opprinnelige apotekene. Svampen ønsker å bli introdusert inne i skjeden og kan effektivt forsvare seksuelt kommuniserte sykdommer.

Tradisjonelle IUD:

Disse er laget av kobber og er rimelige og langsiktige, og kan brukes som nødprevensjon. Inkluderingen er fullført av en lege og tar bare fem minutter. Effektiviteten er 96% -98%, noe mindre enn moderne spiral med hormonfrie.

Injeksjoner:

Denne teknikken er en av de største effektive reversible prevensjonsmetodene, med en effektivitet på over 99% i motsetning til graviditet. Du får en injeksjon hver tolv uker fra en lege eller klinikk.

P -piller:

Nok en 99% operativ metode som er avslappet å tenke på enn piller. Du tar på en ny oppdatering hver uke, og det er det. Perioden din vil være jevnere enn med andre metoder, selv om dette heller ikke forsvarer sammen med kjønnssykdommer.

Mirena IUD:

Denne utradisjonelle spiralen brukes direkte i livmoren av en lege eller lignende ekspert. Det utsteder små mengder hormoner som har bekreftet at 99% virker i motsetning til graviditet.

Hvis du vil unngå graviditeten permanent, er det mulig å vasektomi for menn og Tubal Ligation for kvinner. Så, dette er de beste metodene for å unngå graviditet, jeg håper du finner denne artikkelen veldig nyttig så vel som interessant. Nyt med disse metodene!