Er huk trygt under graviditet? Kan jeg gjøre knebøy under graviditet? Dette er noen av de vanligste spørsmålene kvinner stiller. Denne artikkelen vil imidlertid gi en bred diskusjon for å fjerne alle mulige tvilbaserte temaer.

Knebøy under graviditet

For det første, la oss diskutere litt om øvelsen og dens positive resultater. Knebøy er en av de beste øvelsene for kvinner og en av de viktigste også. Dette er noen av de mulige fordelene med huk.

Ulike huk under graviditet:

1. Det øker bekkenmuskelstyrken:

Knebøy har vist seg å være veldig gunstig for bekkenmusklene. Det øker styrken til disse musklene og gjør dem sterke fra kjernen. Disse musklene er nødvendige for å gjøre nedre bekken oppreist og stiv og forhindre skader fra det. En kvinne trenger å styrke bekkenmusklene slik at den kan hjelpe henne under fødselen. Når bekkenbunnen er styrket, kan mange problemer angående nedre bekken unngås, og dette er en av hovedårsakene til at kvinner gjør knebøy i utgangspunktet. Det er mye bedre enn en kjøløvelse.

2. Bra for arbeidet:

Kvinner som gjennomgår graviditet, anbefales noen ganger å utføre knebøy, da det vil hjelpe med fødsel. Så nå har du det. Kvinner utfører knebøy under graviditet, og dette er en av grunnene til at de gjør det i utgangspunktet.

Det er bevist at det å utføre knebøy riktig og ofte vil hjelpe kvinner med arbeid. Knebøy er en av de øvelsene som er rettet mot en gruppe muskler, slik at kvinnen kan få lett arbeid uten å oppleve alvorlige smerter og smerter. Øvelsen kan gjøre noen muskler sterke som vil hjelpe med visse posisjoner under barnefødsel. Knebøy vil også hjelpe kvinnen med sammentrekninger og vil også bistå med tidlig og sen arbeid. Denne knebøy kan faktisk sies å være en av de beste øvelsene for kvinner som går gjennom graviditet. Det vil babyen å falle dypere ned i bekkenet. Så hvis du er en gravid kvinne, så begynn å rocke noen knebøy på gulvet sakte.

3. Hjelp til barnefødsel:

Hva er min mål her. Barnefødsel. Barnefødsel er hovedmålet her. Kvinnen som går gjennom graviditet må ta noen av de vanskeligste (noen ganger noen av de mest forstyrrende) tiltakene for å hjelpe henne med graviditet og til slutt komme godt med under fødselen. Hun vil gjøre nesten alt for å gå gjennom smerten ved barnefødsel. Knebøy er her for å hjelpe henne også. Knebøy vil hjelpe kvinnen kvinnen med lett å komme i sterke fødselsstillinger for barn.

De gjør beinmusklene og de assisterende musklene (for fødsel) sterke og hjelper på sin side til barnefødsel. En kvinne kan utføre en rekke knebøy (forskjellige typer knebøy) for å styrke benmuskulaturen fra alle vinkler. Dette er en av hovedårsakene til at kvinner utfører knebøy. Det vil også gi deg utholdenhetsfaktoren som kreves under barnefødsel. Tydeligvis er dette en av de beste øvelsene for kvinner som er gravide. Utholdenhet i fødselsstillingene er virkelig nødvendig under barnefødsel.

Knebøy har enda en fordel når det gjelder fødselsstillinger for barn. Knebøy vil tillate kvinnen å ta hjelp av tyngdekraften for å gjøre bekkenåpningen bredere slik at babyen kan skyves gjennom. Dette vil gi babyen mye plass til å bli kontrahert.

4. Flott rumpe!

Hvem vil ikke det? Nesten hver kvinne gjør det. Dette er en av de fine øvelsene som vil hjelpe deg med å forme din rumpe slik du vil. Kvinne er alltid usikker hvis en av kroppsdelene deres ikke står i forhold til resten av kroppen. Så hvis du er en tynn kvinne, så er knebøy et must for deg. Knebøy vil holde ryggen i form og også få den til å se ganske bra ut og igjen gi deg mental tilfredshet med skjønnheten din.

En skikkelig bakside er bra for graviditet og barnefødsel, tro det eller ei. Det har også en fordel. Etter graviditet vil kroppen din sikkert ha en tendens til å gå ut av form. Men du kan kontrollere det. Det er ved å forme rumpa din, du kan bare vise frem ryggen din etter graviditet. Rumpen din vil fortsatt være i form hvis du har gjort knebøy regelmessig før graviditet (til en viss grense).

Når du ikke skal utføre knebøy:

Det er imidlertid tider når en kvinne anbefales å ikke utføre knebøy.

Når babyen er en optimal posisjon – Kvinner anbefales å ikke tåle noen form for fysisk stress når babyen er en optimal posisjon, nærmere bestemt 30 uker ut. Dette er tiden da de skulle hvile helt og nei, ingen knebøy for nå.

Smerter i ryggen- Noen kvinner må gå gjennom mye smerte før graviditet, og dette er en av grunnene til at de kommer til å oppleve den smerten mye hvis de gjør knebøy. Så, ingen knebøy for dem også. Før graviditet vil du ikke holde kroppen i form, slik at den ikke går ut av hendene etter svangerskapet. Men ingenting kan gjøres med det, siden du vil stå overfor noen alvorlige ryggproblemer hvis du fortsatt utfører knebøy med ryggproblemer.

Teknikk for å utføre knebøy under graviditet:

Her er det. Hukning under graviditet og normal huk har ingen store forskjeller, men det er fortsatt noe som er forskjellig fra standardteknikken, og den gravide kvinnen må huske på dem. Strekk ut beina litt mer enn du vanligvis gjør. Det er ingen spesifikk håndstilling. Du kan ha hendene i skulderhøyde eller holde dem svingende på siden. Kvinner har en tendens til å rocke ut mange knebøy. Vel, det vil ikke passe i din tilstand.

I avsnittene ovenfor får du noen av de beste fordelene, forholdsreglene osv. For knebøy når det gjelder gravide. Knebøy er bra for deg, men når du er gravid, er det også noen alvorlige begrensninger.