Tollywood är hem för en av de mest begåvade skådespelerskorna i filmindustrin! Förutom deras otroliga skådespelarförmåga har dessa damer också charmat oss med sitt fantastiska utseende och elegans. Några av dessa skönheter har styrt hjärtan hos en miljon fans, som behandlar dem som gudinnor och Apsaras. Med ögon som talar tusen ord och en figur som kan inspirera även de mest erfarna skulptörerna har dessa damstjärnor skapat ett märke för sig själva. Låt oss ta en titt på dessa Telugu Heroine Photos med namn, som har gjort det stort när det gäller skönhet och talang!

Telugu Actress List Pics

Telugu Movie Heroines Photos 2021: Skådespelerska i Tollywood, kvinnliga ankare, tv -serie skådespelerska-

Tvillingstaterna i Telugu saknar lokal talang. Det finns många “Acha Telugu” kvinnliga artister, som har gått in i huvudligan med sina otroliga skådespelarkunskaper, med en stark känsla för det regionala språket. Från att ha börjat sin karriär som karaktärsartist till att vinna många utmärkelser har dessa kvinnor skalat nya höjder.

Här är ett galleri med Telugu Heroine Names med HD -bakgrundsbilder, som kommer från vår hemmaplan och andra regioner i landet:

Senaste Telugu Actresses Gallery:

I en bransch som domineras av icke-infödda hjältinnor finns det många lokala skönheter som framgångsrikt har gjort sitt avtryck. Dessa kvinnor har arbetat med topprankade hjältar och har lyckats tjäna en enorm fanbase för sina prestationer. Denna lista innehåller namnen på kvinnor som är födda i Andhra Pradesh, varav en kommer från Megastar -familjen!

Chandini Chowdary:

Chandini Chowdary

Niharika Konidela:

telugu skådespelerska galleri

Eesha Rebba:

telugu girls heta foton

Sobhita Dhulipala:

telugu skådespelerska bilder

Anandhi (populär som Rakshita):

telugu heroines bakgrundsbilder

Yamini Bhaskar:

telugu heta foton

Bästa telugu skådespelerskor bilder:

Sedan början av 2000 -talet har branschen bevittnat ett ökande antal inhemska skådespelerskor, som kunde tala på telugu väl. De hade ett stort utrymme att utföra, och många av dem förpackade köttiga möjligheter i etablerade banners. Dessa kvinnor bevisade för industrin att Telugu -tjejer också har förmågan att agera och underhålla publiken. Från glamourroller till viktiga karaktärer, de kunde ansluta bra med den lokala publiken.

Ta en titt på några av de heta bilderna av dessa skådespelerskor:

Anisha Ambrose:

Anisha Ambrose

Ritu Varma:

Ritu Varma

Swathi:

Färger Swathi

Bindu Madhavi:

Bindu Madhavi

Dia Mirza:

Dia Mirza

Anjali:

Anjali

(Observera att damerna har kommit före 2010 i branschen. Det finns inga andra kvinnliga leads 2010-2016)

Tollywood Heroine -foton:

Det finns en enorm lista över skådespelerskor som har kommit från olika delar av Indien och tagit toppositionerna inom Telugu -bioområdet. Faktum är att de flesta av A-listans Telugu-hjältinnor kommer från antingen norra stater eller söderut och bosatte sig i branschen med enorma erbjudanden. Trots utmaningar med språket och miljön har dessa skönheter klättrat upp på stegen på nolltid.

Lista över nya Tollywood skådespelers bilder:

Under de senaste två till tre åren introducerades många fräscha ansikten för tittarna. Dessa damer har kommit från olika utbildnings- och kulturella bakgrunder. Innan de kom in i Tollywood har de medverkat i många annonser och lokala filmer. Det är dock ingen överdrift att säga att deras liv har genomgått en enorm förändring efter att ha bytt basplats till Hyderabad.

Låt oss ta en stund att uppskatta dessa Tollywood -hjältinnor med sina heta foton:

Krithi Shetty:

Krithi Shetty Hot

Rashmika Mandanna:

Rashmika Mandanna

Rashi Khanna:

Anupama Parameshwaran:

tollywood skådespelerska hd -bilder

Mehreen Kaur Pirzada:

heta bilder från tollywood

Kiara Advani:

Kiara Advani

Nivetha Thomas:

heta bilder från tollywood

Anu Emmanuel:

tollywood skådespelerska stillbilder

Sai Pallavi:

Tollywood skådespelers fotogalleri

Berömda Tollywood Actress Gallery:

Från att ge skimrande framträdanden till att slå branschrekord, har dessa hjältinnor förtjänat en anständig plats för sig själva i den mansdominerade världen. Sedan deras debutfilmer har damstjärnorna höjt ribborna högt när det gäller roller och intäkter också. Även om de inte är födda i Telugu -regionen har dessa kvinnor blivit vanliga skådespelerskor och blivit en central del av Tollywood -filmerna.

Bläddra ner för att kolla namnen på Tollywood hjältinnor med heta bilder:

Samantha Ruth Prabhu:

telugu skådespelerska heta stillbilder

Nithya Menen:

heta telugu -filmbilder

Rakulpreet Singh:

telugu hjältinnor heta bilder

Keerthy Suresh:

Keerthy Suresh

Shruti Hassan:

telugu skådespelerska heta bilder

Regina Cassandra:

telugu girls heta bilder

Kända Telugu kvinnliga ankare Foton:

Det finns många kvinnor som har gjort en cakewalk av ett utmanande jobb som förankring. De visar få sinne för humor, kvickhet och spontanitet för att göra din tv -tid mer intressant. Medan Suma Kanakala är den okronade drottningen på den lilla skärmen, har andra kända personligheter också skapat sina egna märken.

Här är en lista med namn som är populära i alla teluguhushåll:

Suma:

Telugu Anchor Suma

Jhansi:

Jhansi

Udayabhanu:

Telugu ankare

Anasuya Bharadwaj:

Telugu ankare lista

Sreemukhi:

Telugu ankrar bilder

Rashmi Gautam:

Telugu ankrar foton

Telugu TV Serial Actress Photos:

Seriekonstnärer har bevisat att du inte behöver en silverskärm för att göra den enorm! Dessa kvinnliga leads i de bästa telugu -tvålarna har lyckats bli en virtuell del av många familjer. De lyckades få publiken att känna efter med sina känslomässiga handlingar. Eftersom det är svårt att lista några namn har vi sammanställt några kända huvudpersoner från populära serier:

Pallavi Ramisetty:

Pallavi Ramisetty

Ashmita Karnani:

Seriella skådespelerskan foton telugu

Premi Viswanath:

Premi Viswanath

Sameera Sherief:

telugu seriell skådespelerska

Meghana Lokesh:

telugu seriekonstnärs foton

Suhasini:

telugu seriella hjältinnefoton

Aishwarya Ramsai:

Aishwarya Ramsai

Navya Swamy:

telugu seriella skådespelerskan foton

Artikeln ger oss en inblick i hur kvinnliga spetsar långsamt, men stadigt har tagit sig in i den stora ligan och förtjänat god respekt. Bortsett från deras fängslande framträdanden har dessa skådespelerskor också stulit Telugu -publikens hjärtan med sitt heta utseende. Vi hoppas att din favorit Tollywood -skönhet har nått listan också!