En nevrologisk lidelse på sitt beste, epilepsi er en alvorlig anfallstilstand som påvirker mennesker som har nevrologisk ubalanse eller problem. Leger uttaler det som den fjerde vanlige nevrologiske ubalansen. Det ville være en tid da denne epilepsien har forårsaket vrak i familier som resulterte i døden til unge og gamle, de som ble rammet av dette. Det verste var i de tidlige svunne epoker da beslagene ville bli villedet av en gruppe religiøse mennesker som besatt. Krampene fra anfallet, skummingen i munnen til det religiøse partiet lignet en ånds besittelse av offerets kropp. Som et resultat vil behandlingen ofte være å fange den stakkars mannen når han ikke beslaglegger og skille ham ved å forlate ham et annet sted langt fra menneskelig kontakt.

Det var ofte dager, for eksempel på 1400 -tallet da anfall og beslag ville være relatert til heksekunst, og dermed ble mange fattige sjeler brent i hjel på grunn av deres syke skjebne eller epilepsi. Med dagene som gikk begynte mennesker og leger å erkjenne anfall som en del av en medisinsk tilstand. Hvorfor Julius Ceaser selv led av en. Selv om de alvorlige beslagene neppe var behandlingsbare på grunn av folks få kunnskap om hvordan hjernens tilstand fungerer.

årsaker og symptomer på epilepsi

Epilepsi ender med anfall, men påvirkningen på hjernen for forskjellige mennesker kan være annerledes. Det er forskjellige måter et epileptisk angrep finner sted. Det er forskjellige regioner i hjernen som er i samsvar med alder og kjønn og alvorlighetsgrad som bestemmer de forskjellige årsakene til angrep, også kjent som epileptiske syndromer. De forskjellige syndromene er definert som tinninglappssyndrom der delen av hjernen like bak frontallappen blir påvirket. Beslagsangrep varierer i intensitet der man kan være nervepirrende og dødende, mens det for noen kanskje ikke engang er merkbart. Frontlappen, lappen rett foran den kan også bli påvirket av angrep.

Disse anfallene er vanligvis gjentatte og kanskje enkle delvis eller komplekse delvise i naturen. Det er også andre typer som epilepsi av occipital lobe der hjernens bakre del blir påvirket. Like over tinninglappen er parietallappen. Disse forskjellige lober-hver er i stand til å produsere epilepsi anfall i forskjellige natur og intensitet. Basert på og dømme ut fra årsaken og kilden til det, starter legene behandlingen. Epilepsi er mer populær blant ekstremene, det vil si enten barna eller pensjonistene, det vil si folk over 60- eller 65 -årene. Disse to aldersgapene er de to viktigste målene for epilepsiangrep. Epilepsi årsaker er også vanligvis forskjellige for menn og kvinner.

Symptomer og årsaker til epilepsi:

Denne artikkelen gir korte detaljer om hva som er årsakene og symptomene på epilepsi.

Epilepsi årsaker:

Selv om dette ikke er en hjemmemedisinsk sykdom, er årsakene til det nedskrevet for bedre kunnskap.

1. Alkohol- eller narkotikamisbruk:

Å være en hotshot i dine yngre dager nå kan komme tungt på deg. Ofte legger folk seg til rette for moro skyld eller for feil nødvendigheter i sin ømme ungdom eller sterke middelalder for alkohol og narkotikamisbruk. Når vi snakker om stoffet, dekker vi hele riket av det, det vil si de fnysende, injeksjonene, pillene og de røykende. Alkoholmisbruk går på samme linje som en alkoholiker i yngre dager blir mistenkt for epilepsi i hans gamle.

2. Arvelig syndrom:

I likhet med alle de nevrologiske lidelsene spiller gener her også en integrert rolle i sammenbruddet av et nevrologisk system. Ofte blir epilepsi -gener overført til deg av ditt tidligere slektstre. Genetikken som kombinerer deg og din mor er derfor nødvendig for et raskt blikk. Denne typen epilepsi kalles et idiopatisk syndrom. Dette er imidlertid ydmyke angrep i naturen med milde anfall.

3. Symptomatisk syndrom:

Ofte er det noen kjente hendelser som kan eller kan føre til epilepsianfall. Denne kunnskapen om at de vet nøyaktig hva som forårsaket at anfallet ankom, hjelper til med behandling og sykdom av tilstanden. For eksempel er alvorlig hodeskade, ulykker, hjernesvulster noen av de sikre grunnene til at angrepet umiddelbart etterfølges av sin egen database.

4. Kryptogent syndrom:

Selve navnet taler forkledning til dette syndromet. Kryptisk brukes til noe som ikke er lett å overføre eller som ikke lett kan utsettes. Det er derfor disse syndromene forårsaker anfall og anfall som vi aldri har kontroll over.

5. Lavt oksygen under fødselen:

Vil du vite mer om de forskjellige årsakene til epilepsi? Dette er en av de viktigste årsakene til epilepsi som man bør huske på. Lite oksygen under fødselen kan hemme barnets fysiske tilstand, og for dette kan han lide av symptomene på epilepsi resten av livet.

6. Skader under fødselen:

Vanligvis oppstår de fleste skadene på kroppen som fører til epilepsi under fødselen. En skade i hodet kan være en årsak bak epilepsi. Det kan også være andre skader som en person kan bli utsatt for de forskjellige symptomene på epilepsi. Epilepsi finner vanligvis sted under barnefødsel ettersom et barn kan bli utsatt for en viss mengde skader mens det blir trukket ut av kroppen.

7. Visse infeksjoner:

Det er noen infeksjoner som hjernehinnebetennelse som kan klandres som årsaken bak epilepsi. Det er tider når en person vil lide av symptomene på epilepsi som kan ha blitt forårsaket på grunn av en alvorlig infeksjon som kan ha blitt ignorert, og det har forårsaket denne sykdommen. Det er mulig.

8. Slag:

Hvis en person går gjennom et hjerneslag, vil han eller hun lide av symptomene på epilepsi ganske snart. Hjernen er et delikat organ, og hvis det påføres en eller annen skade på det, kan resultatene være ekstremt skadelige og alvorlige.

9. Problemer med blodsukker:

Hvis en person lider av problemer med blodsukker, er det stor sjanse for at han eller hun lider av epilepsi. Ifølge undersøkelser er dette en av de vanligste og mest mulige årsakene til epilepsi.

10. Hjerneskade:

Hvis et menneske passerer gjennom en hendelse der hjernen kan ha blitt kompromittert, kan den personen ha en god sjanse til å lide av de forskjellige epilepsisymptomene. Dette er en av de mest potensielle årsakene til epilepsi.

Symptomer på epilepsi:

Noen av de vanligste og hovedsymptomene på epilepsi kan oppsummeres som:

1. Generell merkelig følelse:

En generell merkelig følelse er også ganske vanlig under epilepsi. Man vil føle seg merkelig når det gjelder ethvert emne. Dette er et av de mest sett epilepsisymptomene.

2. Stivhet i kroppen:

Ens kropp vil bli stiv hvis de lider av epilepsi. Smerter og stivhet er et av de vanligste resultatene hvis de lider av epilepsi.

3. Depresjon:

Et av de vanlige symptomene på epilepsi er den sterke auraen av depresjon som sakte råder hos pasienten de siste dagene. Dette er grunnen til at det er nesten viktig for en epilepsipasient å være i kontakt med sine sosiale sirkler i stedet for å skille seg ut og rygge tilbake. På denne måten når depresjonen ikke utover grensene.

4. Deja Vu:

Epilepsi oppsummeres aldri etter bare et enkelt angrep. Det krever minst mer enn to å bli kalt epileptisk. Ofte like før et angrep, føler personen som før har følt at følelsene oppstår nå den samme følelsen. Det kan være en typisk lukt han lukter eller en angst eller stemning for at noe skal skje. Det er da han umiddelbart bør ta forhåndsregler.

5. Tilbakevendende anfall:

Beslag er et av de mest synlige symptomene på epilepsi. Slike anfall kan være ganske tilbakevendende, noe som betyr at de kan skje igjen og igjen. Det er stor mulighet for at hvis en person har blitt utsatt for anfall, kan han (eller hun) bli påvirket av anfall igjen.

6. Mageproblemer:

Dette er mer et psykisk problem enn et fysisk problem. Et individ vil møte en stigende følelse i magen hvis personen lider av epilepsi. Det er ikke mye å frykte om dette, da det er et av de mest milde symptomene på epilepsi.

7. Intens følelse:

Hvis du lider av epilepsi, er intensitet et av de mest voksende og vanlige problemene i disse dager. En person vil lide av noen metallintensitetsproblemer. Dette vil også ødelegge ens metalltilstand, og dette symptomet kobler seg også til vrangforestillinger.

8. Søvnløshet:

Selv om det virker som et enkelt ord, kan søvnløshet for pasienter med epilepsi være svært skadelig, siden dette alene kan utløse et kraftig anfall hvis personen ikke får tilstrekkelig dosering av søvn. En epilepsipasient på grunn av frykt for et angrep eller til tider på grunn av tunge medisiner kan lide søvnløshet om natten, noe som om morgenen kan utløse et dårlig epilepsiangrep. Søvnløshet forårsaker også tretthet og tretthet, noe som også er dårlig for en epilepsipasient.

9. Uvanlig smak eller lukt:

Det ville ikke være rimelig hvis noen sa at man mister appetitten under epilepsi. Men en person vil stå overfor noen lignende og mye rare spørsmål, for eksempel en uvanlig smak. En uvanlig lukt er også vanlig under epilepsi. Noen ganger vil en person stå overfor noen alvorlige smaksproblemer. Man kan også miste følelsen også (midlertidig).

10. Prikkende følelse mot nåler:

Nervene og lemmene begynner å fungere annerledes når du lider av epilepsi. Man vil ha en kriblende følelse mot nåler når de ser slike gjenstander. Blant alle epilepsi -symptomene er det svært få mennesker som er klar over det.