Kvalme er en sykdom som refererer til den urolige følelsen til en person som kommer til å kaste opp når som helst. Kvalme er en ekstremt urolig sykdom, ettersom personen som lider av kvalme føler seg kontinuerlig syk til den tiden han tar en lege, foreskriver medisin eller kaster opp. Kvalme kan skje av flere grunner, noen på randen av bisarre. For den svakhjertede kan selv et plutselig sjokk resultere i kvalme.

Kvalme er sett hos mennesker som lider av gass eller en kvinne som er gravid. Kvalme oppstår når gallen i magen er overfylt eller maten du har spist ikke stemmer med magen din. Kvalme oppstår også på grunn av ekstrem høydefrykt kjent som svimmelhet og oppstår også på grunn av plutselige sjokkerende hendelser.

Kvalme symptomer og årsaker

Den urolige følelsen av magesår under en kvalmeepisode er ekstremt normal, så på dette tidspunktet er det ikke en god idé å legge seg ned, for da renner syren i magen til hodet ditt og får deg til å kaste opp. sitte i oppreist eller liggende stilling slik at du får nok oksygen gjennom lungene og syren forblir i magen. Hvis du føler deg for kvalm, kan det være en god idé å la syren komme ut i form av oppkast. Du vil se at du vil føle deg mye bedre etter dette arrangementet.

Kvalme symptomer og årsaker:

Denne artikkelen forklarer hovedårsakene eller årsakene og symptomene på kvalme som er veldig nyttige for å diagnostisere kvalme før du angriper, og ta noen forhåndsregler uten å få det.

Årsaker til kvalme:

Det er flere årsaker eller årsaker til kvalme som påvirker oss individuelt på forskjellige måter, for noen mennesker er noen årsaker sterkere, og for noen mennesker er den mindre effektive, noen av disse årsakene er:-

1. Graviditet:

Graviditet er en grunnleggende årsak til kvalme, ettersom babyen i livmoren din behandler og bruker mer mat enn kroppen din ellers ville ha gjort. Kvalme under graviditet er også kjent som morgenkvalme på grunn av det faktum at dette er tiden du stort sett kaster opp. Kvalme kan få deg til å føle deg sliten og urolig. Hodet ditt kan svinge og føre til at du mister balansen. Men dette skjer ved en ekstremt sjelden anledning, hodet svingende er en komplett radikal form for kvalme.

2. Stress:

Stress er også en mulig årsak til kvalme da stress forårsaker en kjemisk ubalanse i kroppen. Denne kjemiske ubalansen er hovedårsaken til kvalme, ettersom kroppen er en delikat maskinhendelse som det minste trykket kan føre til de verste mulige utfallene. Stress presser hjernen mye, og siden hjernen er sentrum for kroppens funksjon, forstyrrer den funksjoner som forårsaker uro og kvalme.

3. Høyt blodtrykk:

Både høyt og lavt blodtrykk kan forårsake kvalme. Høyt blodtrykk øker hjerteslagene i minuttet og får mer blod til å strømme i kroppen, dette får kroppen til å spise mer energi enn normalt, og dette fører til at kroppen din blir mer sløv. Videre øker høyt blodtrykk blodstrømmen til hjernen og forårsaker opphopning av væske i hjernen. Mer væske i hjernen forårsaker dårlig hodepine uro, tungt hode og kvalme.

4. Lavt blodtrykk:

Lavt blodtrykk forårsaker også kvalme ettersom hjertet begynner å slå med lavere hastigheter per sekund og fratar kroppen din ekstremt viktig blod som hjelper til med å transportere oksygen gjennom lungene. Mangel på oksygen får kroppen til å føle seg kvalt. Denne kvalt følelsen utløser kvalme som forårsaker oppkast når som helst. Lavt blodtrykk kan holdes under kontroll med medisiner foreskrevet av lege. Lavt blodtrykk er en stille drapsmann hvis den ikke behandles riktig. Du kan føle deg kvalt i dag, men hvis du ikke blir behandlet i morgen, kan du få et hjerteinfarkt på grunn av mangel på oksygen som beveger seg gjennom hjertet ditt.

5. Tarminfeksjon:

Tarminfeksjon kan sies å være et av de viktigste problemene som kan vise seg å være en årsak til kvalme. Det kan heller sies å være en av hovedårsakene til kvalme. En tarminfeksjon kan ødelegge magesykdommen og kan gjøre deg veldig lett syk. Vanligvis påvirkes barn i en veldig ung alder av dette spesielle symptomet. Tarminfeksjon kan skje med nesten hvem som helst, og symptomene på tarminfeksjon og kvalme er noe like.

6. Magesmerter:

Dette er en årsak, så vel som et symptom på kvalme. Kvalme betegnes vanligvis ikke som sykdommer, dette er magefeil som skjer med nesten alle. Hver mann eller kvinne må ha møtt de forskjellige symptomene på kvalme minst én gang i livet. Det kan sies at kvalme er et av de mest nye problemene i disse dager og som i utgangspunktet skjer på grunn av forurensende materialer som kommer inn i magen. Noen ganger er det sett at overdreven mage som har blitt utløst på grunn av noen årsaker har vist seg å være årsak til kvalme. Når det er overdreven smerte i magen, så er kvalme og oppkast ganske vanlig.

7. Noen former for kreft:

Noen ganger kan en eller annen form for kreft sies å være et av de mange kvalmesymptomene. Det er noen typer kreft, som også har en bivirkning på magen. Det vil være noen alvorlige magesmerter hvis denne saken ignoreres. Det anbefales at en person ikke ignorerer dette symptomet. For å unngå den enorme smerten, bør du oppsøke lege umiddelbart.

8. Skadelig medisinering:

Ja! Medisiner kan også kalles ansvarlige når det gjelder kvalme. Det vil være tider når en person vil stå overfor noen symptomer på kvalme sammen med oppkastsproblemer hvis han eller hun har blitt påvirket eller infisert med bivirkningene av den aktuelle medisinen. Immunitetsproblemer kan også oppstå hvis personen har tatt noen dårlige medisiner. Det er mange stygg medisiner på markedet som kan sies å være ansvarlig for kvalme.

9. Anestesi:

Vanligvis sies anestesi å være nyttig for oss. Men det kan være tider når bivirkningene av anestesi kan skade deg skikkelig og kan presse deg i den grad hvor du vil bli utsatt for noen skadelige symptomer på kvalme. Vanligvis brukes anestesi for å få oss til å sove. Men det kan være noen endringer i refleksene og i kroppens funksjon hvis overdose er brukt. Dette er en av de mest mindre kjente årsakene til kvalme. Folk er generelt sett ikke så veldig klar over det.

10. Kjemoterapi:

Noen ganger kan cellegift sies å være ansvarlig for å forårsake kvalme. Dette er en behandling som tar hjelp av medisiner for å drepe den raske produksjonen av celler i kroppen vår. Dette kan også ha noen bivirkninger som kvalme og oppkast. Man bør ta ordentlig omsorg hvis han eller hun har blitt diagnostisert med de forskjellige symptomene på kvalme.

Symptomer på kvalme:

Det er flere tegn og symptomer som kan gi deg et godt inntrykk når det gjelder kvalme, disse symptomene hjelper deg med å forberede deg et øyeblikk eller i noen tilfeller forhindre plagene sammen. Disse 10 viktigste symptomene er.

1. Ubehagelig følelse:

Kvalme oppstår vanligvis etter en viss urolig følelse i magen. Denne urolige følelsen føles vanligvis som om magen snurrer eller en viss væske stiger opp i halsen. Denne urolige følelsen kan reduseres for å unngå kvalme. Fortsatt urolig følelse kan eskalere til dårlig hodepine og svingninger i hodet i visse tilfeller. Denne urolige følelsen kan reduseres ved å drikke varm melk eller drikke brus, dette kan bidra til å redusere den urolige følelsen.

2. Sløvhet:

Vanligvis får trykkproblemer deg til å føle deg sliten selv om du ikke har brukt energi. Sløvhet er et første tegn på at du får kvalme. Sløvhet blir vanligvis etterfulgt av svingninger i hodet. Så hvis du på et tidspunkt merker at du har begynt å føle deg mer sliten enn vanlig og det er vondt i hodet, vil du sannsynligvis snart begynne å lide av kvalme.

3. Gravide kvinner:

Gravide kvinner må vite at de vil lide med kvalme hver dag i de to første trimesterene, derfor må du være klar til å møte denne sykdommen daglig de første to til tre månedene av svangerskapet før du prøver å få en baby..

4. Gass:

Mageproblemer kan føre til kvalme, dette er fordi mageproblemer påvirker magen og får mat til å forbli ufordøyd og forårsake en økning i syrer. Denne økningen i syrer får deg til å føle deg ekstremt syk, og på et tidspunkt vil du kaste opp som vil fjerne all syren i magen. Frem til dette tidspunktet vil du hele tiden føle deg urolig i magen vår med en liten smerte og sure oppkast. Hvis du legger deg vil du føle deg sykere, så prøv å sitte opp. Gass kan behandles slik at det ikke fører til kvalme. Gass kan behandles med en brus eller en gastrisk medisin foreskrevet av en lege.

5. Oppkast:

Oppkast kan sies å være et av de viktigste symptomene på kvalme. Folk står generelt overfor dette symptomet det første, og dette kan sies å være et av de mest relevante resultatene av mageproblemer også. En person vil kaste opp nesten hele dagen, hvis han eller hun blir rammet av kvalme i stor skala. Dette er et av tegnene ved hjelp av hvilke mennesker kan oppdage om de lider av det eller ikke.

6. Svimmelhet:

Svimmelhet kan sies å være enda et populært symptom på kvalme blant alle kvalme -symptomene. Det vil være tider når en person vil bli utsatt for kvalme symptomer som svimmelhet hvis han eller hun har en svak kropp eller det er et problem med kroppens vev. Det vil være sterke smerter i musklene også, og dette er sannsynligvis på grunn av tretthetssymptom på kvalme.

7. Magesmerter:

Et offer for kvalme vil også bli utsatt for magesmerter og hevelse. Dette er vanligst hos kvinner. Alvorlige smerter og smerter i magesekken som omfatter nedre og øvre del av magen er virkelig alvorlige, og offeret må lide av det en god stund.

8. Diaré:

Kvalme skjer vanligvis på grunn av mageproblemer, og resultatet kan også være relatert til mageproblemer. Folk lider ofte av diaré når de er smittet med de forskjellige bakteriene og virusene av kvalme. Symptomene på kvalme sprer seg lett, og det er vanligvis ingen hindring for dem. Som diskutert tidligere er symptomene mer vanlige hos unge og eldre, sammenlignet med velutviklede voksne.

9. Hodepine:

Hodepine er nok et symptom på kvalme, som er vanlig hos både menn og kvinner. Generelt er symptomet på hodepine vanlig hos kvinner generelt. Kvalme kan også skje i ung alder, og dette kan sies å være et av de mest skadelige stadiene for forekomst av kvalme. Unge mennesker som tenåringer har svakere organer og kroppsdeler sammenlignet med voksne, og de forskjellige symptomene på kvalme kan ha en mye skadelig effekt på dem enn det de kan ha på voksne menn og kvinner.

10. Nakkesmerter:

Det er mange mennesker som ikke er klar over dette symptomet på kvalme. Det kan sies som et av de mest ukjente symptomene på kvalme. Folk står overfor alvorlige nakkesmerter og stivhet i nakken når de går gjennom kvalme -stadiet. Tretthet oppstår også under kvalme, og ofte er denne tretthet forbundet med kvalme. Personer som står overfor de forskjellige symptomene kvalme er vanlige ofre for denne smerten, og denne halsen varer vanligvis lenge, og de vil ikke klare å håndtere det, da smerten er utålelig.