Batman är en populär fiktiv superhjälte som förekommer i olika böcker och romaner. Idag finns det olika medier där vi kan se batman som filmer och romaner. Men nu är Batman tryckt på t-shirts också. Liksom andra superhjältekaraktärer är Batman också inkad på olika t-shirts. Det finns olika typer av Batman-t-shirts tillgängliga både för män och för kvinnor. Detta kallas konstnärligt arbete som utförs av konstnärer. Det finns många plattformar varifrån man kan köpa Batman-t-shirts i Indien. Batman t-shirts är mycket populära och trendiga idag.

Dam- och herr Batman T -shirtdesigner:

Här är de olika mönster som man kan ha i Batman T-shirts,

1. Batman Logo Herrvävd T -shirt med knappar:

Batman Logo T-shirt med knappar för män

Det främjar professionalism detta batman version tillvägagångssätt främjar också överlägsenhet. Det är en kortärmad t-shirt och denna t-shirt är perfekt för avslappnad fredag ​​och detta är officiellt licensierade dc-serier.

2. Batman Silhouette herr-T-shirt:

Batman Silhouette T-shirt herr

Detta är den konstnärliga t-shirten som ser ut som Batman som står vid dörren. Denna bild av fladdermusen betyder att Batman kommer in i det mörka rummet. Den är gjord av 100%bomull och denna röda batsman-t-shirt finns i olika storlekar.

3. Batman vs Superman T-shirt:

Batman vs Superman T-shirt

Denna batman vs superman t-shirt mörkgrå t-shirt har stålvävd fladdermus symbol prydd av Ben Afflecks Batman i Batman v Superman. Den är tillverkad av 100% bomull och är det bästa slitage för fans av en batsman. Det är en kortärmad t-shirt i grå färg.

4. Woman Batsman T-Shirt:

Kvinnors Batsman T-shirt

Denna batsman t-shirt är för alla kvinnor som är fan av batsman och älskar att bära batsman logotyp t-shirt. Den finns i både klassiska och smala damstorlekar som gör att du kan visa kärleken till Dark Knight.

5. Batman Sugar-Glitter T-Shirt:

Batman Sugar-Glitter T-shirt

Dessa typer av t-shirts är de för små tjejer som är förtjusta i rosa färg och gillar att bära den här lilla Batman-sockerglitter-t-shirten. Den har en Bat girl -logotyp på framsidan och ser väldigt flickaktig ut. För nattpromenader eller vardagliga dagar är denna typ av t-shirt alltid lämplig för alla tjejer.

6. Batman Symbol Långärmad T-shirt herr:

Batman Symbol långärmad T-shirt herr

Denna t-shirt med batman-symbol är grå i färgen och har en ljus såväl som en gul Batman-symbol. Det är en batman-t-shirt med hel ärm. Om du är en tecknad älskare, kommer denna symbol-t-shirt att vara ditt val bland andra t-shirtkollektioner.

7. Batman Caped T-shirt för barn:

Batman Caped T-shirt för barn

Den här t-shirten har en t-shirt med tryck överhuvud med kappan som har batmansymbolen och rustningen. Den består av 100% polyester och finns i svart färg. Kappan fäster på axlarna på en skjorta med krok och ögla.

8. Batman Bright City T-shirt herr:

Batman Bright City T-shirt herr

Den här är en bomullsgjord t-shirt och den här är den perfekta t-shirten för alla som älskar en batsman. Detta är t-shirten med stjärnskadad natt. Du kan använda som vanligt eller vardagligt slitage, få denna t-shirt för att imponera på dina små vänner.

9. Batsman Mid-Night Running T-Shirt:

Batsman Mid-Night Running T-Shirt

Denna t-shirt har en batsman som springer från hustaken för att döda de dåliga människorna han kan hitta. Detta är en 100% bomullssvart t-shirt. Det är speciellt för barn. Barn gillar att prova en sådan design och mörkfärgade t-shirts för att imponera på sina vänner. Den här t-shirten kommer att se bra ut om du använde den på jeans och sneakers.

Dessa skjortor kommer för både män och kvinnor och det visar en kärlek till den fiktiva karaktären. Det gäller också små barn. Således har vi sett olika mönster av t-shirts i olika situationer.