Himlen är gränsen när man talar om kortärmade t-shirts. De är ett bra alternativ att bära, är superbekväma att bära hela dagen och kommer alltid att vara i trend. Extremt mångsidig, det finns många mönster i korta t-shirts att välja mellan, för både män och kvinnor.

De bästa kortärmade T-shirts för kvinnor och män:

Låt oss se 9 sådana korta T-shirts.

1. Korta T-shirts för herrpläd:

Rutig kort T-shirt för män

Denna blåa rutiga korta T-shirt är perfekt för vardagligt slitage, särskilt för studenter på högskolan. Det är enkelt och bekvämt. Materialet gör skjortan till ett utmärkt alternativ för somrar. Både män och kvinnor kan använda den här t-shirten för en avslappnad look.

2. Gingham kort T -shirt herr:

Gingham kort T-shirt herr

En annan rikblå kortärmad T-shirt med fasta ränder är ett perfekt val för män för vardagligt slitage. Strukturen och tyget ger det ett elegant utseende som varje man vill se ut.

3. Kvinnors formella vita korta T-shirts:

Formell vit kort T-shirt för kvinnor

Denna fantastiska vita kvinnors kortärmade T -shirt är för den moderna kvinnan som vill göra ett starkt första intryck på hennes stora dagar. Denna tröja av tees skapar ett modernt, klassiskt och elegant utseende för kontoret och är ett måste i varje kvinnas garderob. Prova denna vita korta t-shirt-skjorta på alla formella byxor.

4. Kvinnors silkeblandning kort T -shirt:

Kvinnors silkeblandning kort T-shirt

Uppdatera ditt vardagliga utseende med en kortärmad T-shirt för kvinnor som den här. Det kommer att gå bra med alla underdelar, vare sig det är jeans, shorts eller kjolar. T-shirten kan också formas med uttalande halsband eller minimala smycken. Få den här t-shirten att prova på din kvällsutflykt eller så kan du shoppa med den här t-shirten.

5. Oxfords kort T-shirt herr:

Oxford kort T-shirt herr

En Oxford T-shirt är det bästa valet för vardagligt och festligt utseende. Denna lila skjortärm-T-shirt kan få varje man att sticka ut i mängden med det skarpa utseendet den erbjuder. Den här är ett perfekt alternativ för det speciella datumet eller vardagsutseendet. Den här är kort men mörk lila lockar tittarnas uppmärksamhet.

6. Randig kortärmad T-shirt för män:

Randig kortärmad T-shirt herr

Denna nautiska randiga T-shirt kortärmad är något du kan slänga i med ett par jeans och ändå se snygg ut utan att göra mycket ansträngning. Du kan ha sådana grundläggande tees i din garderob för att se välklädda ut varje dag. Den här är bra för sommardagar eller för regnperioder för en vardaglig look.

7. Kortärmad T-shirt för män:

Kort T-shirt med tryck för män

Tryckta t-shirts finns i många utföranden och knäppa citat att välja mellan. Den här kortärmade T-shirten är funky och enkel på samma gång. Oavsett om det är college eller när du umgås med vänner, kommer dessa t-shirts att passa bra med denim.

8. Dam-denim-kort T-shirt:

Denim kort T-shirt dam

Denna korta T-shirt i denim är av lätt tyg och superkomfortabel. Robust slitage under somrarna, det får dig att se smart ut. Kombinera den med jeans och minimala smycken för en uppfriskande look. Prova svart byxa eller jeans för att få det bästa utseendet på din outfit.

9. Kvinnors Basic Crop T-Shirt:

Basic Crop T-shirt för kvinnor

Grödor är här för att stanna. Denna kortärmade T-shirt med blommönster ser extremt snygg ut. De ger dig en skön somrig känsla med tilltalande stilar. Och ingen kvinna kan avstå från en snygg snygg topp. Detta är särskilt för kvinnor eller tjejer som gillar att gå på strandkläder.

Finns i många varianter, färger och mönster, t-shirts är ett måste i någons garderob. De kan vara trendgivande och slitna med nästan vad som helst och vid många tillfällen. Så ta en tee för de är tidlösa och alltid på modet.