Att skapa din egen t-shirt är definitivt ett intressant och kreativt sätt att spendera vår tid på en fritidsdag eller människor som vill starta ett litet deltidsföretag genom att designa individuell innovativ design. För dem som är intresserade av att designa sin egen t-shirt, skulle den här artikeln hjälpa dig mycket genom att veta vilken typ och metoder som en T-shirt kan utformas i.

Egna T-shirtdesigner

Steg i utformningen av din egen T-shirt:

A. Skriva ut en bild på T-shirten:

1. Välja tygmaterialet:

Att välja rätt typ av tygmaterial är ett viktigt steg för att börja designa en t-shirt själv. Till att börja med är det bäst att gå för tjockt bomullsmaterial eftersom det är lätt att hantera snarare än det syntetiska materialet som lätt glider iväg. Du kan anpassa din t-shirt på rätt sätt, prova noggrant material för att bygga din egen t-shirt. Få klart material som passar din stil.

2. Välja designtyp:

För män, som gillar ljusa färgglada bilder, bör de undersöka vilken typ av bild som passar bra med t-shirtens färg och för killar som gillar enkla t-shirts, bör de kolla in alfabetdesignen eller en patchwork-design.

För tjejer finns det ett stort antal design som väljer det bästa för typen av t-shirt är avgörande. Du får bra alternativ medan du söker efter nya mönster på marknaden. Du kan prova några personliga mönster för din t-shirt eller så får du ett bra porträtt från en bred samling av din favoritskådespelare eller spelare.

3. Designens position:

När material och bild väljs är det obligatoriskt att välja rätt position för att passa in i bilden. Materialets längd och bredd spelar en avgörande roll för att placera bilden på duken. Ju bredare bilden är, det passar bilden på mitten av under mittenivån.

4. Stansa bilden på T-shirten:

Behöver mycket forskning för att välja tryckmaskin eller en döende maskin. Ta en titt på din sömdel för din t-shirt, få ordentlig information om nålar om du planerar broderi också. Prova också små logotypdesigner.

Välj den minsta bilden som får plats i mitten av t-shirten.

B. Måla din egen T-shirt:

1. Välja material:

När vi diskuterade att klistra en bild är det samma sak när det gäller att måla en bild på t-shirten. Välj ett medeltjockt material för att behålla färgen under en längre tid. Du får också bra alternativ i 3D- eller akvarellägen.

2. Välja bild:

När det gäller att måla en T-shirt är det viktigt att välja rätt typ av färg och färgens kvalitet också. Välj en oljebaserad färg som håller fast vid bomullsmaterial under lång tid. Allt beror mest på din tvätt-t-shirt, få ett material av god kvalitet också.

3. Låt färgen torka:

Är nästa steg när målningen är klar. Enligt instruktionerna, låt färgen torka och bära den sedan med stolthet!!

Det är ytterst viktigt när vi skapar vår egen t-shirt att materialet och tyget som används för att skapa bilden eller måla en bild på t-shirten. Innan du börjar med T-shirten, försök att öva på målningen på en annan trasa och för att skriva ut en bild på t-shirten, prova bilden på ett annat material som hjälper dig att känna till tryckmaskinen exakt.