Antonia Neshev, var skaperen som lanserte konseptet med tre ulver månet-skjorter. Hun brukte t-skjorter av typen “The Mountain”. Og siden den gang var det et spørsmål om galskap blant ungdommene. Noen begynte å bruke den for moro skyld, og noen ønsket å skildre dyrets karakter i dem.

Siste og beste Wolf T-skjorter med bilder:

Nedenfor er de 9 beste samlingene av Wolf T -skjorter som kan betraktes som de mest søte.

1. Dazzling Wolf T-skjorter:

Blendende Wolf T-skjorter

Her er t-skjortetypen som gir et blendende utseende av en ulv. I denne ensomme ulvet-skjorten får ulven sin glans fra månens lys som er i bakgrunnen. Fargen på t-skjorten er skinnende grå og vil definitivt gi det blendende utseendet til personen som valgte den.

2. Black Wolf T-skjorter:

Black wolf t-skjorter

Oppdag denne flerfargede ulven preget i t-skjorten med sine dristige øyne. Disse herre ulv -t -skjortene er dristige nok til å skildre dristighetskvaliteten til menn. Denne t-skjorten med halvermet hals er mindre i skyggen og har blitt brukt sprut i forskjellige farger på ulven for å beskrive den.

3. Standing Wolf T-skjorter:

Standing Wolf T-skjorter

Ser ut som en gigantisk stående konge? Ikke egentlig. Det er den stående ulven, som stiller som en stor kriger. Denne velpleide, velholdte ulven er godt igjen, avbildet på denne t-skjorten. Den bærer en fjær som tilsvarer et sverd. Denne ulven tee -skjorten er ikke valgt av alle, men bare av en vågal personlighet.

4. Don Look Wolf T-skjorter:

Don look wolf t-skjorter

Her er ulvetrykket T -skjorte som har en dristig utseende ulv som representerer den uberørte naturen til det samme. Det er ingen tvil om at personen som har på seg dette vil vise frem den modige personligheten som er skjult i ham. Ulven er her trykt på en brun skyggelagt t-skjorte.

5. Fiery Wolf T-skjorter:

Fiery wolf t-skjorter

Denne røde ulven T-skjorter skildrer dyrets brennende natur og gir også det brennende utseendet til den som bærer det. Ulven er trykt på en rødbrun t-skjorte for å forsterke dyrets rødlige utseende.

6. Kunstig utskåret ulv T-skjorter:

Kunstig utskåret Wolf T-skjorter

Mennesker, som ikke ønsker å få dyrets virkelige naturlige utseende, ville velge denne typen T-skjorter der den er kunstig tegnet. Fargene som er valgt for å tegne ulven er dristige nok til å fange tilskuerens oppmerksomhet. Og derfor er bakgrunnen lys gråtonet.

7. Howling Wolf T-skjorter:

Hylende ulv T-skjorter

Oppdag denne månen og ulende ulvekombinasjonen. Det er den siste trenden innen mote og hadde blitt favorittene blant unge. Begge kjønnene er veldig glad i å ha på seg disse t-skjorter med ulvetrykk. Her brukes en slags spinatgrønn farge for å komme med en ny trendy nyanse.

8. White Wolf T-skjorter:

Hvite ulv t-skjorter

Her er ulven, langt fra forskjellige fargeblandinger. Folk som ikke vil bruke ulv med flere farger, velger valget av en rolig hvit ulv som er trykt på T -skjortene. Fargen på t-skjorten er lavendelskygge, som også er den mest populære og trendy fargen.

9. Night Symphony Wolf T-skjorter:

Night Symphony Wolf T-skjorter

Her er den sydende nattsymfonien som brukes i de fleste eventyrlystne filmene. Bildet er nøyaktig levert for å skildre natteffekten. Kombinasjonen av fjell, steinene, månen og ulven ville definitivt smigre den som ser på den.

Du ville ha sett i tekstene ovenfor, ordene og rammene som ble brukt for å beskrive ulven. Det er så mye som spesielt når man har på seg t-skjorten som har ulvetrykk. Ingen vil nekte å velge dette trendy utseendet. Så ta tak i samlingene før de blir utsolgt.