Uformelt slitasje har vært ganske populært med enkle design for å få størst mulig komfort. Imidlertid gir selv den enkleste casual t -skjorten et trendy utseende, og det er grunnen til at den brukes mye av både menn og kvinner. Blant fritidsklærne er tøffe t-skjorter veldig etterspurt for å sette pris på et stilig utseende.

Beste Geek Tee Shirts for menn og kvinner:

Her er noen geek t -skjorter fra India som kan gjøre et sted i samlingslisten din.

1. Evolution T-Shirt Design:

Evolution T-skjorte design

En vanlig svart t -skjorte -geek -design får et enkelt gult evolusjonstrykk. Designet viser utviklingen som fant sted fra aper til mennesker og fra mennesker til roboter. Hvis du leter etter et historisk mønster for din t-skjorte eller noe unikt, kan du prøve dette designet.

2. Funky T-skjorte Geek Design:

Funky T-skjorte Geek Design

Morsomme nerd t -skjorter med noen komiske ord og en spesiell design i midten ser ganske kunstnerisk ut. Skjorten inneholder også ord som ber seerne om å tro at brukeren er en nerd. Mindre morsomt, men tiltrekker seg oppmerksomhet.

3. Chemistry Geek T-skjorter:

Chemistry Geek T-skjorte

Er kjemi ditt favorittfag! Science geek t -skjortene passer perfekt for deg. Med svart bakgrunn inneholder t-skjorten kjemiske elementformasjoner med vitenskapelige navn. Du vil få gode kommentarer til dette valg av design; Prøv dette mønsteret på ditt svarte fargevalg i nerdemønstre.

4. Golf Player T-skjorte fra Geek:

Golf Player T-skjorte fra Geek

Denne tøytrøyen har prydet kroppene til forskjellige golfelskere. T-skjorten i grønt er gitt gult trofe-design med ord som indikerer at brukeren er kongen av golfspill. Hvis du er en vanlig spiller i golf og ser på noen komfort-t-skjorter, så skaff deg denne designet golfspilleren passende t-skjorte.

5. Binary Code Geek T-skjorte:

Binary Code Geek T-skjorte

Forstyrrer binære koder tankene dine! Denne t -skjorte -geek -designen kommer definitivt til å passe deg. En svart t-skjorte med lysegrønne formuleringer og binære koder uttrykker dine spørsmål riktig.

6. Bullet Geek T-skjorte:

Bullet Geek T-skjorte

Det beste geek t -skjortedesignet er de som uttrykker den morsomme siden av brukeren, med tragiske ideer. T-skjorten er designet med kule på forsiden, som også ligner den farlige siden av henne.

7. Bunny T-Shirt Geek Design:

Bunny T-skjorte Geek Design

Vil du gi din enkle t-skjorte et intelligent utseende! En kanin med trykk på vanlige t -skjorter for nørder er det du trenger å bære. Den gule t-skjorten med svarte trykk er egnet for enhver uformell anledning.

8. Pie Maths Geek T-skjorter:

Pie Maths Geek T-skjorter

Kule t -skjorter som uttrykker en annen betydning av ordet kake får en rød bakgrunn for å gjøre det mer fantastisk. T-skjorten inneholder alle aspektene, det vil si numerisk, matematisk og kakestykke. Etter ditt valg, få din favoritt matematikk eller kake stykke t-skjorte.

9. Attitude Geek T-skjorte:

Attitude Geek T-skjorte

En t -skjorte -nerddesign som uttrykker brukerens holdning er designet med perfekte formuleringer. Den vanlige t-skjorten får tåkete ord om at personen som kalles en nörd i dag, ville være sjefen i morgen. Slik design indikerer din holdning og hva du vil si til vennene dine, det uttrykkes lett med slike sitater.

Geek -t -skjortene er for det meste laget av bomulls- eller bomullssilksdesign, som stort sett har en vanlig bakgrunn. De er tilgjengelige i en rekke farger og har også forskjellige utskrifter, formuleringer, bildemaling og mye mer. Du vil også finne disse t-skjorter i en kombinasjonspakke, prøv en personlig t-skjorte for ditt kommende college-arrangement.