King and Queen T-skjorter er en kjent og kreativ måte å kaste kjærlighet mellom et par. Ideologien bak denne t-skjorten er at paret bruker denne trykte t-skjorten under festen før bryllupet og viser sin kjærlighet gjennom denne trykte t-skjorten. For mennesker som er forelsket eller par som planlegger forlovelsesdagen, for dem, denne artikkelen med topp 9 King & dronning t-skjorte type kan være til stor hjelp!

Stilig og vakker King and Queen T -skjorter for menn og kvinner:

La oss se på de 9 beste kongen & dronning t skjorter.

1. Vanlig svart konge og dronning T-skjorte:

Vanlig svart King and Queen T-skjorte

Svart, som vi alle vet, er det vanligste antrekket, det være seg for et uformelt møte med en venn eller under et offisielt møte. Denne fordelen brukes til å lage denne kongen og dronningen trykte T-skjorten som har skrift sett på forsiden.

2. White King and Queen T-skjorte:

Hvit King and Queen T-skjorte

Den hvite fargen er en lys og munter farge som gjør enhver fest mer livlig. Dette konseptet brukes under en forlovelsesfest av paret i utformingen av drakten til kong og dronning. Denne t-skjorten har dronning og konge som skriver på baksiden med favorittnummeret eller idrettslagnummeret hvis paret er involvert i noen sportsklubb.

3. Army Print King and Queen T-skjorte:

Army Print King and Queen T-skjorte

Denne t-skjorten med kamotrykk har blitt populær blant yngre generasjoner på grunn av sin særpreg og design. Den fremre delen av den grønne t-skjorten med hærtrykk har tekstene King and Queen i hvitt.

4. Baseball King and Queen T-skjorte:

Baseball King and Queen T-skjorte

Baseballelskere som skal gifte seg med en coupe eller et par som er i forhold, kan tenke på å bruke en baseball-t-skjorte med konge- og dronningtrykk skrevet på forsiden eller på baksiden av t-skjorten.

5.K & Q Heart and Spade Print T-skjorte:

K & amp; Q Heart and Spade Print T-skjorte

Som vi alle vet, refererer kongen alltid til spaden og dronning er alltid hjertet under et kortspill. Denne designen Spade and heart brukes nå til å lage denne t-skjorte-designen som gir et enkelt syn og likevel iøynefallende.

6.Full Sleeve King and Queen T-skjorte:

T-skjorte med konge og dronning i hele ermet

Når forlovelsesfesten eller parfesten planla i løpet av en vindfull dag, er ideen om å designe t-skjorte med full erme en praktisk måte å bestemme et kostyme for arrangementet. Materialet som brukes til å lage denne t-skjorten kan være tynt til tykt, noe som er et individuelt valg.

7. Svart -hvitt par K & Q T-skjorte:

Svart -hvitt par K & amp; Q T-skjorte

For å skape forskjell og kontrast i løpet av den store forlovelsesdagen eller en parfest, kan kvinner bestemme hvit t-skjorte med dronningnavntrykk og et krondesign på den og svart farge er for mennene med kongens navn trykt på vanlig t-skjorte.

8. Skulltrykk K & Q T-skjorte:

Skull Print K & amp; Q T-skjorte

For et ungt par som liker å ha et skummelt tema for festen, kan du velge denne t-skjorte med hodeskalle, Queen and King. Kongens t-skjorte har skalletrykk med kort hår og dronningst-skjorten har skalletrykk med langt hår.

9. Keep Calm King and Queen T-skjorte:

Keep Calm King and Queen T-skjorte

Keep Calm Han er min konge og Keep Calm She’s my Queen kan være den beste linjen som er trykt på deres T-skjorte. Denne T-skjorte med konge og dronning med rolig bevegelse er en trendy måte å formidle følelser på

Å prøve dette nye konseptet med King and queen t-skjorte som kostyme før bryllupet er definitivt en enkleste og økonomisk effektive måte å gjøre en fest storslått og attraktiv. Uten å tenke videre, kan du velge en av de ovennevnte T-skjorter og skape trenden med en enkel fest før bryllupet.