Låt oss vara väldigt ärliga! Ett badrum är den viktigaste delen av ditt hem men är också det mest försummade och förbises. Även om vi investerar mycket på inredning och kakel i rummet, är takdelen verkligen inte aktuell. Varför lämna det rent när du kan samordna det med resten av ditt hem? Dessa badrums takdesigner ger ett extravagant utseende, som inte kan uppnås med dyra tillbehör ensam.

Kreativa badrumsdesignidéer

Om detta koncept upphetsar dig, så har vi ett snabbt förslag! Det är alltid bättre att planera för ett falskt tak i förväg, eftersom du måste lägga lite tid, pengar och ansträngning på att slutföra resten av sakerna. Detta kan också spara mycket omarbetningar när det gäller VVS. Om du är redo för detta, låt oss ta en titt på några av de mest innovativa badrums -taket för att bli inspirerad!

Senaste badrums falska takdesigner i Indien:

Här är våra 10 enkla och moderna badrumstaktak med bilder. Låt oss ta en titt på dem.

1. Idéer för modernt badrumstak:

Moderna badrums takideer

Om du har lyxen att betala lite mer på ditt badrum, då är denna design det bästa valet! Det falska taket fungerar som en förlängning av resten av rummen. Men i detta område accentueras det med den italienska marmorn som löper hela vägen från golv till taket. Ljusa ljus är fixerade längs toppen för en toppklass!

2. Små badrums takdesigner:

Takmönster för små badrum

Har du ett litet badrum? Inga problem! Du kan fortfarande få det att se drömmande ut, precis som det här. Väggarna är täckta med träplattor som matchar golvet. Taket hålls rent och enkelt. Tillägget av en tjock LED -kant runt den ger oss en illusion av en mycket ljus och rymlig miljö.

3. Pop Plus Minus Design för badrum:

Pop Plus Minus Design för badrum

Geometriska tak är alltid i trend! Här är ett sådant exempel som du kan prova för ditt badrum. Pop falskt tak fångar omedelbart din uppmärksamhet med sin storslagna design. Det finns många mönster i plus-minus-stilarna som du kan välja mellan. Lägg till lampor tillsammans med hörn och mittpunkten för att lysa upp ditt rum.

4. Enkel popdesign för badrum:

Enkel popdesign för badrum

Ta en titt på denna enkla falska takdesign för badrummet som är inspirerad av de populära havstemanerna. Medan väggarna är dekorerade med små mosaikplattor, är det taket som lyfter utseendet till en helt ny nivå. Pop -taket är utformat för att snyggt accentuera badkaret och duschkabinen, vilket reserverar resten av området för dekorationer.

5. Design för badrumsplattor:

Badrum takplattor Design

Om du vill lägga till en konstnärlig touch till ditt badrumstak, byt ut de konventionella takkonstruktionerna mot fuskplattor. Dessa keramiska plattor ser ut och känns som plåt på grund av deras märke och klara beläggning. Dessa är mycket enkla att installera och underhålla. Du kan helt enkelt fästa dem med hjälp av en speciell injekteringsbruk och använda en slät trasa för att rengöra dem.

6. Toalett falskt takdesign:

Toalett falskt takdesign

Med en sådan toalett, vem vill ens komma ut? Denna fantastiska design ger oss stora interiörmål, med de unika golv-, vägg- och takvalen. Om du observerar noggrant samordnas arrangemanget av takplåtar med markens kakelgeometri. Fogarna kan döljas med starka ljus, vilket ger ett starkt utseende.

7. Badrumsdesign med högt tak:

Badrumsdesign med högt tak

Om du inte är ett fan av låga bottentak kan du istället gå för denna design! Det höga taket får en texturerad finish och målas i vitt. Detta fungerar som en perfekt kontrast till badrumets svarta och bruna interiörer. Istället för att lägga till taklampor hängs en kreativ lampa i taket för att ge optimal belysning för hela området.

8. Tvättrums takdesign:

Tvättrums takdesign

Ge ditt badrum ett sofistikerat utseende med denna glamorösa väggplattor och takdesign. Golv och väggar är täckta med marmorplattor. För att neutralisera denna effekt läggs en matt träpanel på taket med inbyggda lampor. Det skulle vara en stor upplevelse att varva ner en hård dag med en varmvattendusch i detta badrum!

9. Badrumstakfärg eller färgidé:

Badrumstakfärg eller färgidé

Investera mindre och få mer är ett praktiskt koncept när det gäller badrum. Om du inte är villig att spendera en bomb för att dekorera ett område som din toalett, kan du välja denna smarta målade takidé. Bara förlänga taket eller använd kitt för att jämna ut din vanliga vägg. Välj nu en kontrastfärgad vattentät färg och visa din kreativa sida med den!

10. Idé för dekoration av badrumstaket:

Idé för dekoration av taket i badrummet

Detta badrum är inget annat än en dröm! Den eleganta och smakfullt utförda interiören i detta rum framhävs med takdesign. Ett pop -tak är upphängt från rummet i remsestil. En rad ljusa LED -lampor går tillsammans med utrymmet mellan sidoväggen och taket. Att lägga till några fler små dekorativa lökar på mittpunkten skapar denna visuella behandling!

Om du är en av dem som tycker att det är ok att slå sig ner med ett lurvigt badrum hoppas vi att dessa bilder har förändrat din uppfattning. Dessa unika takkonstruktioner i badrummet kommer säkert att förändra dina toalettupplevelser och få dig att känna dig överdådig och bortskämd. Det är trots allt det enda rummet som kan ge dig mycket välförtjänt ensamtid!