Sovrum är våra mest favoritplatser i huset! Förutom att ge oss en god natts sömn fungerar dessa rum också som våra privata territorier. Oavsett om det är ett delat rum med din partner eller ett exklusivt personligt utrymme, rekommenderas starkt att investera i en bra inredning, särskilt en vacker sovrums taket design.!

Bästa takdesigner för sovrum

Oavsett hur dålig en dag har varit kan du komma tillbaka till din mysiga håla och njuta av en stund av ensamhet. Med falska tak som förbättrar estetiken och skapar rätt stämning och miljö, det är ingen tvekan om att du vill stänga in i sovrummet hela dagen! Så vad väntar vi på? Låt oss börja utforska dessa vackra sovrums takdesigner för att välja ditt favoritval!

Senaste sovrummet falska takidéer för ditt drömhem:

Här är våra 15 enkla och romantiska sovrums takdesigner med bilder för inspiration. Låt oss ta en titt på det.

1. Enkel takdesign för sovrum:

Enkel takdesign för sovrum

Kolla in det här enkla, men ändå lyxiga sovrumstaket! Taket i infälld stil berörs med starka LED -lampor på hörnen. Höjdpunkten är det snygga dekorativa elementet på sidan, som ger rummet ett helt nytt utseende. Att behålla resten av det inre färgschemat i vitt kan hjälpa dig att uppnå en livlig miljö.

2. Falska takdesigner för sovrummet:

Falska takdesigner för sovrummet

Det här sovrummet facktak talar om klass och elegans. Det är minimalistiskt, men ändå trendigt. Tillsammans med att ditt rum ser glamoröst ut, tjänar taket också många syften. Det är ett dolt alla fula kablar bakom för att bara avslöja ett rent och snyggt rum! En annan fördel är brusreduceringen som hjälper dig att njuta av en lugn sömn!

3. Falskt takdesign för litet sovrum:

Falsk takdesign för litet sovrum

Rummets storlek får aldrig vara ett hinder för en bra inredning. Om du planerar noggrant kan även de minsta av rummen omvandlas till mästerverk. Här är en sådan takdesign som ger full täckning, utan den krampiga känslan. Att lägga till ljus i luckorna ger en illusion av ett ljust och luftigt rum, vilket är en mycket smart teknik.

4. Falskt takdesign för sovrum med fläkt:

Falsk takdesign för sovrum med fläkt

Här är ett exempel på ett sovrum som gör att du vill krascha i sängen direkt! Det märkligt formade rummet är prydligt definierat med ett brett undertak och en designerfläkt i mitten. Att lägga till en rad ljusarmaturer i gapet kan styra mängden ljusstyrka i rummet. För läsning och andra ändamål kan du få ett par neonlökar installerade på sidorna.

5. Senaste takdesigner för flickor sovrum:

Senaste takdesigner för flickor sovrum

Vackra tjejer längtar alltid efter något så vackert som dem! Här är ett härligt sovrum med helt rosa tema som har olika nyanser av denna härliga färg. Taket har en dubbelfärgad gipsskärning, placerad precis ovanför enkelsängarna. Det fungerar som en förlängning av väggen och accentueras med små lampor.

6. Falskt tak för barnens sovrum:

Barnsovrum falskt tak

Ta en titt på det bedårande barnrummet i barnkammaren. Hela rummet är fyllt med kreativa element för att göra vistelsen mysig och bekväm. Taket är en höjdpunkt i hela inredningen. Det vanliga blåa taket har en liten molnliknande form som hänger uppifrån. Ljus läggs till för att väcka dessa fluffiga bollar till liv!

7. Pop Ceiling Designs för sovrum indiska:

Pop -takdesigner för indiska sovrum

Detta är en vacker takidé för ett modernt indiskt sovrum. Det eleganta vita taket har olika formade paneler mot en mörk bakgrund. Spåren däremellan möjliggör belysning och underhåll av taket. Det kan dölja allt ledningsarbete för att ge dig ett sofistikerat sovrum som du kommer att vara stolt över!

8. Gips takdesign för sovrum:

Gips takdesign för sovrum

Om du är förtjust i levande färger, så kommer taket att locka dig! Det snygga undertaket är tillverkat med färgade block tillsammans för att ge denna kontrasterande effekt. Det huvudsakliga falska taket har en lågkonjunktur, i vilken ett trä- och gipselement läggs till. Fyrkantiga LED-lampor är fixerade runt den för att ge dig detta bild-perfekta rum!

9. PVC falskt takdesign för sovrum:

PVC falskt takdesign för sovrum

Detta eleganta sovrum med blått tema ger rätt ton för en lugn och lugnande sömn. Väggarna och möblerna är gjorda i ljusare nyanser av blått. För att hänga med i färgschemat är takupphängningen också gjord i ett blåfärgat PVC-laminat som förvandlar hela ditt utseende! Detta koncept fungerar med nästan alla pastellfärger.

10. Trä falskt tak mönster för sovrum:

Trä falskt tak mönster för sovrum

När det gäller att ge en aristokratisk look kan ingenting komma i närheten av träets skönhet! Om du är osäker på ett helt täckt trätak, välj den här idén! Takhörnen är accentuerade med målade trä stockar för att lägga till en rustik charm! Detta är en skarp kontrast till resten av elementen i rummet. Modest, men ändå på plats!

11. Väggtak Design för sovrum:

Väggtak Design för sovrum

Detta underbara tak är definitivt värt en andra blick. Sovrumsväggen är accentuerad med en mjuk, dynformad design för att du ska lära dig och njuta av en film eller läsa en bok! Den unika egenskapen, i det här fallet, är hur det löper hela tiden med taket tills det berör den motsatta väggen. Det är som en extra dekoration på ditt falska tak.

12. Samtida falska takdesigner för sovrum:

Samtida falska takdesigner för sovrum

Denna nya takåldesign är en riktig showstealer! Tanken är att höja takytan med ett korsad arrangemang av PVC -ark. Detta är ett så enkelt koncept, men resultaten talar för sig själva. Mittdelen hålls tom för att hålla ett ljus eller en fläkt. Om vi ​​hade ett ord för att beskriva detta, skulle det vara “Fantastiskt”!

13. Falskt takdesign för rektangulärt sovrum:

Falskt takdesign för rektangulärt sovrum

Om ditt sovrum är i en typisk rektangulär form och du undrar hur du ska utforma det, ta en titt på denna bedövning! Det konventionella bricktaket är dekorerat med rustikt träpanel i mitten. Trä, tillsammans med att tillföra skönhet till interiören, kan också fungera som ett underbart isoleringsmaterial, vilket kan resultera i energibesparingar.

14. Rund takdesign för sovrum:

Rund takdesign för sovrum

Sov som en kung i detta palatsinspirerade sovrum. Den typiska formen på detta rum möjliggör mycket experiment med takdesignen. Så, istället för att välja den normala, fyrkantiga eller rektangeln, kan du vrida den till den runda formen. Det cirkulära elementet har en spegelfinishglasyr och markeras med ljusa neonlökar.

15. Falskt takdesign för fyrkantigt sovrum:

Falskt takdesign för fyrkantigt sovrum

Fyrkantiga tak är de mest populära mönster i de flesta sovrum. De är lätta att installera, underhålla och innebär inga komplexiteter. Här är en sådan idé som fungerar för nästan alla storlekar. Downlights som används i bländarna ger en vacker visuell attraktion på grund av sin lysande effekt. Mittdelen lämnas tom för en lampa eller fläkt!

Det kompletterar vår lista med trendiga sovrums takdesigner. Innan du nollställer ett mönster rekommenderar vi att du pratar med en inredningsarkitekt för att analysera materialtyp, kostnad och inredningselementen på det. Budgeten spelar också en viktig roll! Så, planera bra och gå igenom några kataloger för att välja den bästa som passar din räkning!