Et kjøkken er det viktigste stedet i ethvert hus, og er også det mest oversett området. I mange hjem er det et vanlig syn å la kjøkkenet taket bart og stygt. Som et gammelt ordtak sier: “Det er ikke noe hyggeligere enn et kjøkken for en kokk”, og selv for hele familien for den saks skyld, må du investere i et godt kjøkken med falsk takdesign for å gi det en ansiktsløftning!

Siste kjøkken falske takdesigner

I motsetning til resten av interiøret, hvor du kan bruke alle slags materialer, må du velge et falskt tak med omhu. Du må bare velge et tak som er laget med fuktighetsbestandig og temperaturbestandig materiale for å beholde utseendet i mange år. I denne artikkelen skal vi utforske noen av de enkle og moderne kjøkken falske takdesignene på markedet for å prøve vårt eget drømmekjøkken!

Siste kjøkken falske takdesigner i India:

Her er våre 10 enkle og beste takdesignideer for kjøkken, sammen med bilder og detaljerte beskrivelser. La oss se på dem.

1. Enkle falske takdesigner for kjøkken:

Enkle falske takdesigner for kjøkken

Ta en titt på denne taket for kjøkkenet ditt, som ser enkelt, men stilig ut! Den pent utførte innredningen kan forvandle utseendet på matlagingsområdet og legge til et moderne preg. De fire sidene i taket har LED -lys og aksenter i kontrastfarge. Et popelement legges til i midten for å få inn Wow -faktoren!

2. Kjøkkentakdesign med vifte og lys:

Takmontering i kjøkken med vifte og lys

Hvis du er en familie som binder seg over en kopp kaffe på kjøkkenet, må du gå for en takvifte! Etter at matlagingen er ferdig, kan du slå den på for lett, uten å måtte gå ut av komfortsonen. Også å plassere viften i en strategisk posisjon kan gi deg en uavbrutt ovnstid, spesielt hvis du bruker et elektrisk sted eller ikke-brannsystemer.

3. Design for lite kjøkken:

Design for lite kjøkken

Hvis du har et kjøkken i øystil, fungerer denne takstilen ganske bra! Den vakkert laget telleren står i kontrast med et nedhengt tak over den. Du kan legge til hengende lys eller til og med bruke det som en holder for å plassere bestikk eller dekorative vinglass. Resten av taket er holdt i vanlig, hvitt PoP -materiale.

4. Kjøkken Pop Ceiling Design:

Kjøkken Pop Ceiling Design

Moderne kjøkken fortjener et innovativt takdesign, akkurat som dette. Ta en titt på storheten i denne takstilen, som sikkert kan etterlate dine besøkende ærefrykt! Pop -taket har to konsentriske sirkler, hver fremhevet med kantlys. Små, rundformede LED-pærer er lagt rundt denne strukturen for å lyse opp utseendet!

5. PVC -takdesign for kjøkken:

PVC -takdesign for kjøkken

Et kjøkken er utsatt for alle slags værendringer som høy luftfuktighet og temperaturer. Det er her PVC -taket gjør en viktig forskjell. Siden det er et syntetisk materiale, er det vanntett, lett å rengjøre og også svært holdbart. Her er en slik falsk takidee laget av Poly Vinyl Chloride-materiale, som kommer i en tofarget stil.

6. kjøkken gips taket design:

Kjøkken Gips Tak Design

Det er en rekke fordeler med å velge et gipsloft tak fremfor andre materialer. For det første er gipsplater økonomiske og enkle å installere. De kommer med en blank finish i en rekke fargevalg. Gips er også et brannsikkert materiale og er derfor ideelt for et kjøkken. Her er en så fin idé for mellomstore kjøkken.

7. Tak kjøkken design:

Tak kjøkken design av tre

Ingenting kan slå klassen og elegansen til et falskt tak i tre. Ta en titt på denne kjøkkendesignen som har en rustikk sjarm, takket være det vakkert laget takpanelet i tre. Tynne strimler av tre er festet til hverandre for å danne en overflate under taket, som også støtter lys, vifte og alle andre dekorasjoner.

8. Kjøkken takfliser Design:

Takfliser i kjøkkenet

Hvis du ikke er en stor fan av Pop eller andre konvensjonelle falske takideer, vil dette tegltaket sikkert imponere deg. Hele taket er dekket med spesiallagde fliser som kan gi rommet et overlegen utseende. Du kan velge mellom en rekke teksturer, farger og design som passer til kjøkkenets tema.

9. kjøkken taket farget design:

Tak i kjøkkenfarget design

Malte kjøkkenhimlinger er den siste trenden å passe på! Det er et godt valg for de som ønsker et tak som ligger et sted mellom det vanlige taket eller et sterkt dekorert tak. Du kan ganske enkelt gå for grunnleggende falskt tak og belegge det med en blank finish. Bruk spesiell takmaling i levende farger som pasteller for å lyse opp miljøet.

10. Dekorativ kjøkkentakside:

Dekorativ kjøkkenhimling

Dette kjøkkenoppsettet i landlig stil kan gi deg en følelse av å lage mat i skogen hver dag! Temaet i tømmerhytten har trestokker enn å kjøre sammen med bredden på kjøkkenet. Det er ikke noe falsk tak i motsetning til de moderne rommene, og denne treoverflaten erstatter behovet for det. Du kan gi den en slående kontrast ved å gå for et moderne kjøkkenoppsett.

Hvordan finner du våre fantastiske kjøkken falske tak -ideer? Liker du dem eller elsker dem? Ta deretter ned noen få ideer og implementer dem hjemme. Enten det er for en renovering eller et helt nytt kjøkken, kan du velge noen tips fra disse kreative stilene. Bare snakk med en designer, vis dem disse bildene, og du kan bestemme hva du skal ha og hva du skal unngå, basert på budsjettet, kjøkkenoppsettet og størrelsen på rommet. Fortell oss om du har flere design du er glad i!