De som tror på ordtaket, “Kontor er et andre hjem”, forstår viktigheten av godt utformede kontorlokaler. Sammen med å investere i gode møbler og infrastruktur, må du også ta hensyn til taket! Et godt Office Ceiling Design skaper et livlig miljø og bidrar til økt ansattes produktivitet.

Moderne kontoretakdesigner

Hvis arbeidsområdet ditt fortsatt sitter fast med et gammelt, kjedelig tak, er det på tide at du viser disse kreative ideene til arbeidsgiveren din. Denne ideen forbedrer ikke bare estetikken på kontoret ditt, men bidrar til generell merkevaregjenkjenning av kunder og gjester. Så, la oss begynne å utforske disse siste kontoretakdesignene for å bli inspirert av.

Hvordan velge riktig kontoretakdesign?

Som nevnt tidligere, spiller et tak en nøkkelrolle for å uttrykke visjonen om bedriften din og typen arbeid du gjør. Så det er verdt å investere litt tid, penger og krefter i å velge riktig type for kontoret ditt. Her er noen tips som kan hjelpe deg i riktig retning:

  • Vurder først og fremst størrelsen på gangen, takhøyden, ventilasjon og plassering av vifter eller klimaanlegg. Dette kan hjelpe med å innramme grunnstrukturen pent.
  • Hvis du har et stort samarbeidsrom, er akustiske tak et must. De absorberer overdreven støy og balanserer volumnivåene i rommet.
  • Sammen med å redusere støynivået, hvis du også vil ha et stilig utseende, er nedhengt tak, T-tak i taket og nedfelt takdesign ideelle.
  • For et typisk falskt tak, fungerer Plaster of Paris flott. Du kan bruke den sammen med trerammer og tømmerplanker i møterom for å gi isolasjon.
  • Gipsplater trender i disse dager, ettersom de ikke bare bidrar til energibesparelser, men også gir deg en elegant og blank finish. Noen av dem tilbyr også beskyttelse mot utilsiktet brann.
  • Hvis du har et lavt budsjett, men fortsatt ønsker et pent tak, glatt ut takveggen din og lim et fargerikt tapet eller gå for en sjablongert maling. Disse kan tilpasses med merkevarelogoer, firmabilder osv.,

Beste ideer for kontoretakdesign i India:

Ta en titt på disse enkle og nyeste designene for falske tak i kontoret, som er nøye designet for å møte alle parametere som design, energieffektivitet, isolasjon osv..,

1. Siste falske takdesign for kontor:

Siste falske takdesigner for Office

Hvis du bygger et futuristisk produkt, må kontorsatmosfæren gjenspeile det samme! Gå for denne imponerende falske takdesignen som til og med dekker gangen. Det geometriske arrangementet av paneler, med fremhevede lyslinjer i mellom som skaper et overdådig utsagn. Hvem vil gå hjem med et slikt kontor??

2. Falsk takdesign for lite kontor:

Falsk takdesign for små kontorer

Dette er et eksempel på et undertak, som fungerer for et lite kontor. Hele panelene er laget av resirkulert materiale, som har spesielle egenskaper. Den kan absorbere overdreven støy, gi deg den optimale belysningen, sammen med å skape et smart miljø. Det er ikke alt! Alt det stygge kablet ditt kan skjules over det.

3. Kontormottak False Ceiling Design:

Kontormottak Falsk takdesign

Her er en uvanlig takdesign for et resepsjonsområde på frontkontoret! I stedet for et vanlig tak er svarte fargede rør suspendert ovenfra for å lage denne fantastiske skapelsen. Det er arrangert lys inne i disse hullene for å lyse opp rommet, uten å avvike fra konseptet. Vi elsker denne ideen! Ikke du?

4. Popdesign for kontoretak:

Popdesign for kontoretak

Dette er igjen en veldig nyskapende design, som kan brukes til møterom eller kafeteria -ledd. Taket er laget med et akustisk nett som bikueformede pops er suspendert fra. Dette ser ikke bare flott ut, men holder også rommet rent og elegant. Enkle ideer er noen ganger de lyseste!

5. PVC -takdesign for kontorhytte:

PVC -takdesign for kontor

PVC eller polyvinylklorid er en type syntetisk materiale som er kostnadseffektivt og svært holdbart. Det er et økonomisk alternativ til dyre trepaneler. Ta for eksempel en titt på dette konferanserommet med taket på kontoret, som er fremhevet med PVC -barer for å gi et luksuriøst utseende, samtidig som du holder deg innenfor budsjettet samtidig!

6. Kontor gips takdesign:

Kontordesign i takgips

Gipsplater er et av de mest foretrukne takalternativene i hjem og næringsrom. Det gir et glansfullt utseende som ingen andre takmaterialer kan matche med. Her er en slik idé som bruker gipsblokker arrangert på en uregelmessig måte. Resultatet er dette spektakulære showet som du rett og slett ikke kan ta øynene av!

7. Treetakdesign for kontor:

Takdesign i tre for kontoret

Denne sofistikerte tretakdesignen er fra hovedkvarteret for det papirløse postkontoret i New York! Mer enn de faktiske selskapene, er navnet populært for sitt innovativt designet kontor. Dette er frontområdet, som er laget med tynne strimler av tømmer. Det som høres ut som en ydmyk idé, har forandret måten virksomhetsrom er utformet på!

8. Office Open Ceiling Design:

Office Open Ceiling Design

New age -kontorene går inn for minimalisme og enkelhet. De tror ikke på hi-fi-design og tar den smarteste veien til suksess. Disse prinsippene gjenspeiles selv i deres kontordesign, spesielt taket. Den er fri for pynt, prangende lys og dyre materialer. I stedet er det åpne taket malt i svart og har lys og luftkontroller hengt opp fra det. Symboliserer ikke dette også selskapets tro på åpenhet?

9. Fire takdesign for kontor:

Fire takdesign for kontoret

Med den økende populariteten til samarbeidsområder i byer, må designere imøtekomme de forskjellige kravene til hvert team. Det er her en design med fire tak kan være det beste alternativet. I samme rom installeres fire forskjellig utformede takideer for å imøtekomme hver gruppe. Dette er en flott måte å skape en integrert følelse blant mangfoldige arbeidsteam!

10. Veggtakdesign for kontor:

Veggtakdesign for kontor

Hvem sier at bare tak må se bra ut? Du kan gå for dette forskjellige konseptet der taket holdes rent og dets skjønnhet kompenseres med tredekorasjonen på veggen. Dette er et flott triks for å ønske dine besøkende velkommen med stil og lage et utsiktsbilde ved inngangspunktet. Legg til noen sære lamper fra toppen for synlig lyst kontor!

11. Takkonstruksjon for bedriftskontoret:

Bedriftskontor Takdesign

Det er nå mulig å dele kontorgulvet i seksjoner ved ganske enkelt å endre takdesignet! Legg for eksempel merke til hvordan arbeidsområdet er dekket med et hvitt undertak og møteplassen med et mørkt, malt tak. Denne teknikken kan hjelpe til med optimal plassutnyttelse uten behov for solide vegger!

12. Tak for hjemmekontor:

Hjemkontor Takideer

Ta en titt på dette kompakte og stilfulle hjemmekontorommet, som gjenspeiler din stilige smak og personlighet. Den enkle, men likevel effektive takdesignen holdes fri for alle slags distraksjoner. Den er fullstendig funksjonell for å ta imot leselys, ventilasjonsåpninger og en senterlampe. Selv kroneformingen øker rommets arkitektoniske skjønnhet.

Synes du ikke disse 12 kontormodellene er fantastiske? I moderne tid, når en bok blir bedømt etter omslaget, blir det svært viktig for kontorene å investere i flotte arbeidsområder. Bare snakk med en designer som kan forstå dine unike behov og hjelpe deg med å finne det beste interiøret. Har kontoret ditt enda bedre takideer? Hvis ja, vil vi gjerne vite om dem!