Å beskytte huden vår om sommeren bør stå på bøttelisten din. Uten forsvarlig pleie og sikkerhet blir huden mørkere og skadet. Dette kan videre føre til alvorlige sykdommer. Soling er et av de største problemene om sommeren, spesielt av kvinner. Du kan finne en rekke anti -tan produkter på markedet som vil hjelpe deg med å gjenopprette hudfargen og gjenopprette den naturlige tonen. Alle er ikke ekte; noen fungerer ikke som de skal. Derfor bør du utdanne deg selv om innholdet, merkevaren, tilbakemeldingen osv. Før du kjøper en anti -tan krem. Nedenfor er de beste anti-tan-produktene som du kan stole blindt på.

1. Essens for Neutrogena Fine Fairness:

anti tan produkter

For det første er Neutrogenas anti-tan krem ​​det mest effektive produktet innen dette skjønnhetsfeltet. Produktet ser ut som en krem, men er faktisk ikke en. Ved å bruke bare en liten mengde Fine Fairness Essence, kan du avlaste deg selv fra alle typer solbrune flekker. Det vil også jevne ut hudtonen og etterlate deg med en naturlig glød.

2. VLCC Anti-Tan Facial Kit:

Anti tan produkter 2

KJØP DET HER

Dette produktet kjemper effektivt mot brunfarge ved hjelp av det verdifulle innholdet. Settet inneholder følgende delprodukter:-

  • Havremel ansiktsskrubbe.
  • Melawhite tanngel.
  • Melawhite tannpakke.
  • Melawhite detan pulver.
  • Pista massasje krem.

Alle ovennevnte geler og skrubber er laget basert på ayurvediske oppskrifter. Det regnes som en av de beste anti -tan ansiktspakker på markedet.

3. Lotus Herbals White Glow Skin Whitening & Brightening Gel Creme:

Anti tan produkter 3

KJØP DET HER

Kremen kommer med viktige hudblekende elementer som lyser opp huden fra innsiden. Huden hvis den er fylt med naturlige ekstrakter, for eksempel melkeenzymer, druer, etc. Det beskytter huden mot UV-stråler og også mot ytterligere brunfarge.

4. Nature’s Essence Lacto Tan Clear:

Anti tan produkter 4

KJØP DET HER

Et av de mest kjente anti-tan-produktene i asiatisk er Lacto Tan Clear. Det er veldig effektivt for å fjerne epidermal solbrun ved hjelp av ingrediensene som honning, melkeproteiner, geraniumolje, etc. Det bringer tilbake den naturlige rettferdigheten til huden. Sammen med det gjenoppretter det lysstyrken i huden og sparer den for UVB-stråler.

5. Fab India Lemon and Mint Face Pack:

Anti tan produkter 5

Pakken ser veldig attraktiv ut og er veldig gunstig for å fjerne brunfarge. Det er bevist at ved påføring av dette produktet blir huden glatt. Det er veldig brukervennlig ettersom det tørker raskt og etterlater en behagelig duft av mynte. Det er litt dyrere enn andre lignende produkter på markedet, men er absolutt verdt prisen.

6. Jovees Anti Tan Pack:

Anti tan produkter 6

KJØP DET HER

Dette er en naturlig anti -tan pakke som kan brukes av kvinner i nesten alle hudtyper. Den inneholder nyttige ingredienser som fyllers jord, Olivem, Centifola, gulrot, etc. Alle disse ingrediensene hjelper til med å fjerne brunfargen.

7. Just Herbs Petal Soft Anti Tan Face Pack:

Just Herbs Petal Soft Anti Tan Face Pack

KJØP DET HER

Den glatte anti-tan ansiktspakken fra Just Herbs er en av de beste. Den er fylt med fullere jord og hudlysende skjønnhetsurter. Bortsett fra å bekjempe mørkere hud, vil dette beskytte huden mot fremtidige effekter av solbrenthet.

8. Lotus Detan Face Pack:

Anti tan produkter 8

KJØP DET HER

Detan Face Pack fra Lotus Herbals er et naturlig solbruningsprodukt som effektivt utrydder mørke flekker. Det lyser opp huden og gjør den myk og glødende. Det bør brukes regelmessig.

9. Sattvik Sun Ban Remedy For Tan Removal:

Anti tan produkter 9

Dette produktet fjerner solbrunhet innen noen få bruksområder. Det fungerer veldig bra på solbrune flekker og etterlater huden med en behagelig lukt. Denne økologiske kremen er veldig rimelig og kan lett brukes.