Katter er også kjent som voktere av underverdenen eller en annen verden. Ulike religioner forkynner ulikt om katter. Men denne arten har alltid forlatt mennesker i sin ærefrykt for mystisk natur. Her er noen kattetatoveringer som du kan få gjort på kroppen din.

Uansett hvilken konfigurasjon du velger, bør den gjenspeile noe du setter pris på og skildre det samme budskapet. Det er imidlertid gøy nå og da når du får en usikker tatovering som kattetatoveringsdesign som lar enkeltpersoner spekulere. Så prøv og undersøk med din smak, og tenk på noe annet enn det som forventes som virkelig kommer til å dukke opp. Det er det som håndverk er involvert i kattetatoveringsdesign.

katt tatovering design

Søte kattetatoveringer for menn og kvinner med bilder:

Følgende er de mest etterspurte og verdensberømte kattetatoveringsdesignene med bilder og betydninger for både kvinner og menn.

1. Wicca Cat Tattoo Designs:

Katter har hatt et langt forhold til hekseri og hedenskap i Europa, takket være import av tanker fra de gamle egypterne og romerne. Diana, månegudinnen, ble til et bilde av agnostikere og hekser i middelalderen. Uansett, i en periode da klimaet var overfylt av religiøs skjulning, ble fri tanke, fantasifulle uttrykk og å være en innøvende agnostiker ansett for å være ulovlig og avsky for alt som er lovfestet..

Wicca Cat Tattoo Designs

Valgte tanker ble antatt å være et verk av skumle krefter, og alle bilder knyttet til tankene ble sett på som ondsinnede. Dessverre ble katten (spesielt den mørke katten) kjent som djevelens leveringsfolk og et betydelig antall overtro som uansett vi holder nær sjelen vår i dag, stammer fra middelalderens religiøse stagnasjon. Uansett, ta en titt på det søte ansiktet til din mørkstripete katt er tilstrekkelig til å informere deg om at det ikke er noe avskyelig om ham. Så tatoveringsdesigner med svart katt ville være det perfekte valget for deg hvis du er en ivrig fan av magi eller er engasjert i noen form for Wicca -aktiviteter.

2. Cat Paw Design Tattoo:

Kattpote design tatovering

Cat Pawprints snakker til et entusiastisk eller mentalt eventyr gjennom en plagsom tid. De symboliserer fremgang, og behovet for å gå videre i livet. Har du noen gang spurt hvorfor mange japanske og kinesiske forretningssteder har små statuetter av kattdyr med hevet frampote? I asiatiske samfunn er dette et gammelt bilde av blomstrende og gunstig flaks som går hundrevis av år tilbake til legenden om Maneki Neko. Til tross for at det er noen få former for myten, fokuserer alle historiene plutselig på emnet til et trengende individ plutselig oppdager rikdom i kjølvannet av å være snill mot en katt som løftet frampoten til ham. Feline Paw Tattoos snakker til velstand, lykke og fremgang.

3. Tom & Jerry Tattoo Designs:

Tom & amp; Jerry tatovering design

Dette er definitivt det fremste blant alle tegneserie -kattetatoveringsdesigngalleriene, siden vår barndom ville vært ufullstendig hvis vi ikke så på de søte kampene til Tom og Jerry. En fremtredende blant de mest anerkjente tatoveringskattene til katte er den av Garfield, tom -karakteren som også er smart vittig og apatisk, men likevel elsket av mange. Det er andre toonfigurer som gjøres til tatoveringer som Toon fra Tom og Jerry eller katten Sylvester. Dette slutter seg til en manns tilbedelse for katter og i tillegg deres kjærlighet til toons. Det er et mer nåværende mønster som er vanlig blant unge og gamle som viser sin livlige side.

4. Søte katteansiktstatoveringer:

Det menneskelige forholdet til disse søte kattene gjør en reversering til begynnelsen av vår utvikling. Ulike arkeologiske kampanjer har avdekket steinaldergraver med katter kose ved siden av sine utgåtte eiere. Helt fram til i dag kan mange katteeiere ikke tåle å skille seg med sin kjære mørkstripede katt, uavhengig av situasjonen.

Søte katteansiktstatoveringer

Det søte kattens tatoveringsdesign ovenfor fokuserer på det søte ansiktet til katten. Vanligvis velger katteeierne denne tatoveringsdesignen for å få en tatovering av katten sin. Det kan være en katt som nettopp gikk bort, og de ønsker å huske at den eller de trenger rett og slett å ha kjæledyrets ansikt på kroppen. Det tas hensyn til detaljer når du tiltrekker denne tatoveringen for å garantere at tatoveringen ser ut som hver katt den skal avgrense.

5. Firing Cat Tattoos:

Firing Cat Tattoos

Denne tatoveringen investerer hele attraksjonen i manen. Manen kan fylles med farger eller mønstre eller ganske enkelt svart for å forbedre aggresjonen. Løveuttrykket har blitt fanget veldig godt, og du trenger en tatovering i standardstørrelse for å bringe dette uttrykket rett ut. Plasser den på underarmen, så blir det en strålende tatoveringsdesign av katten på kroppen din.

6. Spiral Cat Tattoo Design:

Spiral Cat Tattoo Design

Langt mindre aggressiv og et arbeid med utvidet skjønnhet definerer denne tatoveringen. Bruk to farger for å fylle ut og markere mønstrene på denne tatoveringen. Men ikke gjør denne for nær på kroppen din, skjønnheten ligger i den kompakte og fylte designen. Å strekke det vil bare ødelegge utseendet på denne tatoveringen. Å bruke aztekiske mønstre for å fylle detaljene er også en strålende idé. Det er en av de beste kattetatoveringsdesignene for kvinner.

7. Small Cat Tattoo Designs:

Små tatoveringsdesigner

Dette er en annerledes og abstrakt tatovering som har et strålende potensial for kreativitet og skjønnhet. Det er en ekstremt enkel kattetatoveringsdesign og likevel så vakker. Du bør definitivt prøve denne. Bruk av svart som bakgrunn vil markere det du maler i. Så ikke slipp det. Du kan også legge til hjørnedesign og mønstre hvis du synes det ser litt tomt ut.

8. Calm Sitting Cat Tattoos:

Rolige sittende kattetatoveringer

Dette er det beste eksempelet for å vise hvordan det er å fylle design med mønstre! Denne strålende tatoveringen er et must valg hvis du vil ha lyse og vakre tatoveringer. Du kan bruke forskjellige farger hvis du ønsker det, men bruk svart som bakgrunn for at mønsteret og det generelle designet skal skille seg ut. Dette er en av de søteste kattetatoveringsdesignene for jenter.

9. Tail Cat Tattoo:

Hale katt tatovering

Denne tatoveringen er søt og funky. Den slanke modellen av katten ser ekstremt pen ut på petite kropper. Igjen er du fri til å bruke farger, men svart må være der for dybden på selv en så enkel tatovering. Sørg for at størrelsen som er påtrykt huden din er en kompakt, ellers er det en god sjanse for at den kan se ut som en orm!

10. Forvirrende Cat Eye Tattoo Design:

Forvirrende Cat Eye Tattoo Design

Den kjente amerikanske artisten, Hiram Powers, sa en gang “Øyet er åndens vindu. Nærheten, viljen, finnes i øyet. Når det gjelder kattdyr, har det aldri blitt sagt noen mer ekte proklamasjon gjennom historien. Et kattens øye blir ofte sett på som et bilde av intellekt, visdom og en leder for det guddommelige. Det er akseptert å være et objekt for mystikk og intriger som bringer individene som har dette bildet nærmere komponentene i etterlivet. Feline cat Eye Tattoos taler til din evne til å se ting for mer enn det de er. Du kan undersøke en omstendighet og se på hver aktivitet som en utvidelse av noe mer fremtredende.

11. Divine Cat Tattoo With Crown:

Guddommelig kattetatovering med krone

I det gamle Egypt og mange andre gamle sivilisasjoner ble katter i tillegg sett på som dyptgående. Forældet utførelse fremstiller katten som en tilbedt skapning. De ble også ansett for å bringe formuer og av og til ulykke. Navnet feline stammer virkelig fra Egypt hvor katten ble akseptert som utvidelsen av månegudinnen. I Egypt ble katter dyrket like mye som de ble dyrket. Derfor kan en-tatovering av en kattetatoveringsdesign i kroppen din bety å vise respekt overfor det religiøse dyret.

12. Cat Head Tattoo:

Katthodet tatovering

Her er en voldsom kattens tatovering (selvfølgelig vet vi hvilken katt)! De dristige konturene viser de spenstige repeterende mønstrene på en tigers kropp, som har blitt godt fanget i denne tatoveringen. Du kan komprimere eller utvide i henhold til hvor du vil plassere den. Å endre størrelsen vil ikke skade. Denne vil se hvor som helst du plasserer den.

13. Black Cat Tattoo Design:

Black Cat Tattoo Design

Hvis du vil ha noe kult og ikke alvorlig, er dette noe morsomt å jobbe med! Du kan bruke hvilken som helst mørkere farge du ønsker, og bruke den til den samme ideen. Hvis du vil, kan du også legge til enkle mønstre. Denne ville se bra ut hvor du måtte ønske den. Faktisk, hvis du vil eksperimentere, kan du også plassere den opp ned.

14. Mage Cat Tattoo:

Magekatt tatovering

Dette vakre og kompakte stykket vil passe hvor du vil plassere det. Du kan bruke forskjellige farger med det svarte for å markere det abstrakte ansiktet, og dette vil ikke fjerne det utseendet du ønsker. Det er også et godt alternativ å markere eller grense det til en lysere farge.

15. Cat With Love Tattoos:

Katt med kjærlighetstatoveringer

Denne kreative satsingen vil binde oppmerksomhet og er unik. Værhårene er alt du trenger for at tatoveringen din skal trekke alles oppmerksomhet. Det er også lurt å bruke en undertone til denne. Bruk en annen farge for å markere steder du ønsker, spesielt øynene. Du kan gjøre dem så attraktive som du vil.

Noen av de fantastiske funksjonene blant galleriene med kattetatoveringsdesigner som sikkert vil få deg til å glede deg. Glad tatovering.