At himmelhimmelen påvirker våre liv er en vanlig oppfatning blant mennesker over hele verden, og det er derfor ikke rart at mennesket har en tendens til å uttrykke denne troen i form av sitt eget dyrekretsetatoveringsdesign. Leo “Løven” er den mest dominerende av alle dyrekretsen. De som er født under dette tegnet er naturlige ledere. De er modige og autoritative og trekkes naturlig nok til mennesker med like sterke personligheter.

Leo Tattoo design

Typiske Leo er flamboyante og har en storhetens aura rundt seg, alle disse egenskapene er veldig karakteristiske for en løve. Styrt av solen, er dette Leo -tegnet, spesielt i kunstformen, stort sett representert i gull, gult, oransje og rødt.

Beste Leo -tatoveringer for menn og kvinner:

Her har vi gitt de beste og populære tatoveringsdesignene for menn og kvinner med mening og bilder som ville overraske deg.

1. Fierce Leo Tattoo Design for Guys:

Fierce Leo Tattoo Design for Guys

Løvenes ville natur er frembrakt i all sin heftighet i dette intense arbeidet. Det er en perfekt utførelse av kraft og styrke. Essensen av disse egenskapene fanges suverent i øynene. Det er nesten som om innehaveren av denne tatoveringen sender ut en advarsel gjennom dette praktfulle utskårne kunstverket. Det er en av de beste Leo tatoveringsdesignene for menn med store armer.

2. Leo Tribal Tattoo Design:

Leo tribal tatovering

Stammetatoveringer, bortsett fra å være populære, har mye symbolikk og mening knyttet til seg. Kvaliteten autoritet, virilitet og stolthet symbolisert av løven er dypt knyttet til stammer. Tribal Leo -tatoveringen er tegn på slike kvaliteter. Tatoveringen gjøres enkelt med løvens manke forvandlet til et stammedesign.

3. Leo Zodiac Tattoo Symbol på håndleddet:

Leo Zodiac Symbol Tattoo

Enkelt i utseende, dette Leo stjernetegnet symboler mot og lederskap, de dominerende egenskapene som finnes hos de som er født under solen. Ledsaget av et fint rammeverk, er det ganske tiltalende.

4. Leo Sign Tattoo Art:

Leo Tattoo Art

Mens noen liker å personifisere stjernetegnet Leo gjennom den dristige og grusomme formen til løven, viser andre det gjerne med enkle bokstaver. Her er Leo -tatoveringsdesignet utført i kalligrafi. Det er forenklet, men iøynefallende og vises best på ryggen, håndleddet, brystet eller underarmen.

5. Løve med to ansikter tatoveringsdesign:

Løve med to ansikter tatovering

Symbolikken til designet som skildres i denne tatoveringen kan uttrykke styrker og svakheter hos de som er født under dette stjernetegnet. Mens Leo er modige, autoritative og fødte ledere, er ulempen at de er arrogante og sjeffulle. De to ansiktene er karakteristiske for de to sidene til Leos natur, og denne skildringen er dekorativt utført i levende fargetoner. Her er tatoveringen av jenter med løver en utmerket idé for en kunstner som kan imponere over mengden.

6. Leo Zodiac Symbol Tattoo on Sun:

Sun Tattoo med Leo Zodiac Symbol

Ved siden av løven er soltatoveringer et perfekt symbol i tatoveringsdesign for de som er født under solen. De bæres av både menn og kvinner og er designet i forskjellige størrelser, farger og stiler. Denne tatoveringsdesignen er av en keltisk sol sammenflettet i et ytre lacy -mønster med Leo dyrekretsemblemet inne i sirkelen.

7. Halvarmet tatovering av kronet løve for menn:

Halvarmet tatovering med kronet løve for menn

En annen populær måte å skildre stjernetegnet Leo, som vist i utformingen av denne tatoveringen, er løvenes pynt med en krone. Den sier dristig at løven er kongen av jungelen og er overlegen alle andre dyr. Denne tatoveringen har makt og autoritet stemplet over det gjennom sin pittoreske detaljer og fantastiske fargeteknikk. Dette Leo tatoveringsdesignet er perfekt egnet for menn.

8. Leo Lion Tattoo med blomster:

Leo Lion tatovering med blomster

Når tatoveringen er bestemt med visse blomster, representerer løven en balanse mellom styrke og skjørhet, og gir i hovedsak et snev av femininitet. Det er fremstilt her i en passiv form med et subtilt snev av en kjærlig og sensitiv natur som er ganske karakteristisk for en Leo som ikke deler denne egenskapen lett med andre.

9. Leo Butterfly Tattoo Design med navn:

Leo Butterfly Tattoo Design med navn

Leo stjernetegn -symbolet er vakkert skildret i denne sommerfugl -tatoveringen som er en ganske velkommen endring fra standard Leo -tatoveringer som hovedsakelig er avbildet gjennom løven. Levende i farger og inngrodd med bokstaver, er dette designet laget for Leo -kvinnen.

10. Celtic Lion Face Tattoo Design på skulderen:

Celtic Lion Face Tattoo Design på skulderen

Løver symboliserer stolthet og tapperhet, og Leo tatoveringsdesign som denne overdriver dette faktum veldig godt. Her har de lagt en liten stammeessens til ansiktet til løven fordi den dannes ved å lage et diskret mønster av keltiske linjer og kurver.

Etter at det er gjort, har de skrevet ordet ‘LEO’ ekstremt stilig. Spesialiteten til dette designet er at det er veldig forskjellig fra alle andre Leo -design, er en enkel, men vakker. Både menn og kvinner kan prøve denne, og hovedårsaken er at det er en liten tatovering og dermed kan blekkes på hvilken som helst del av kroppen.

11. Fødselsdatoen Leo tatoveringer på brystet:

Fødselsdato Leo Tatoveringer på brystet

Alle tatoveringer, som de sier, har en spesifikk betydning, og at tatoveringer opprinnelig ble gjort for å blekke permanent en minneverdig hendelse som vi ønsker å bære med oss ​​for alltid. Denne Leo -tatoveringen er et av de veldig gjennomtenkte mønstrene der fødselsdatoen til noen har blitt blekket på brystet.

12. Zodiac with Leo Paws Tattoo Designs:

Zodiac med Leo Paws Tattoo Designs

Når det gjelder jenter, er de strenge troende på dyrekretser og også små og søte tatoveringer som denne. Her har vi en av de vakreste Leo zodiac -tatoveringsdesignene, kanskje utarbeidet med poter av den samme løven. Dette er en liten tatovering sammenlignet med ansikter og design, som er store og dekker brede kroppsområder.

13. The Full Lion Tattoo Design on Arm:

Full Lion Tattoo Design på armen

Løve ansikter har blitt for mainstream, så du må prøve noe veldig nytt og uvanlig, og denne Leo -symbolet tatoveringen er et friskt pust absolutt. Dette er en løve i full størrelse i en halvstående stilling eller ganske enkelt en vertikal, akkurat som du vil se på Sri Lankas flagg.

Her har de ikke brukt noen farge, men du kan bruke hvilken som helst farge hvis du vil ha den mer fargerik og lysere. Her har løven mange keltiske og stammedetaljer, og de lenkete designene får den til å se veldig fet og smart ut.

14. Leo Heart Tattoo på bak øret for jenter:

Leo Heart Tattoo på bak øret for jenter

Noen av de beste tatoveringsdesignene til Leo er de som er ansiktsløse og bare har et dyrekretssymbol for leos. Det er også stor forskjell på hvordan gutta liker tatoveringen sin og hvordan jentene liker dem. Her har vi en liten Leo -tatovering, som er gjort bak ørene, og tatoveringshalen har et søtt hjerteskilt.

Dette viser kombinasjonen av feminin sjarm og mykhet, sammen med dristigheten og styrken til en løve. Dette er en vakker kombinasjon og jenter som har en slik holdning for å få mye oppmerksomhet fra alle sider.

15. Shiny Leo Tattoo on Back for Women:

Shiny Leo Tattoo on Back for Women

Selv om tatoveringer på rygg og nakke er de vanligste tatoveringene, må vi velge den som er enda bedre enn den beste, og denne typen tatovering av Leo -symboler er den beste. Her vises jenta flaunting en løve ansiktstatovering med en kombinasjon av rødt og sølv for å gi litt glans til det normale ansiktet. Den andre detaljeringen er utført i form av potene til den nedre delen av den. Dette er et veldig jentete design med fargen og den sølvfargede finessen og det buede mønsteret og den lille størrelsen på tatoveringen.

Tatoveringskunst er en måte å uttrykke den kunstfulle siden av deg på, og dyrekretser snakker om personligheten til et menneske. Når begge kommer sammen, får du en dødelig kombinasjon av slike Leo -tatoveringer for menn og kvinner, som ser vakre ut.