Vekten, det syvende tegn i dyrekretsen, symboliserer balanse, harmoni og en følelse av fair play. Det er symbolisert av skalaene som er et populært motiv for Vekten som søker å få tatoveret stjernetegnet på kroppen mens selve symbolet også er et vanlig design for tatoveringer fra Vekten.

Vekten tatoveringer har blitt trendy og ovenfor var få utvalgte design brukt over hele verden. De skaper alltid en vakker effekt når de brukes med forskjellige farger og nyanser. 3D -tatoveringer fra Vekten har skapt en magnetisk tiltrekning mot tatoveringselskere. Dette er et tema for en tatovering av skiltet.

tatovering av vog

Bilder av Vekten Tatoveringer for menn og kvinner:

Følgende er de mest populære og beste tatoveringsdesignene for libra star symbol for menn og kvinner med bilder og betydninger.

1. Pen Libra Dragon Tattoo på håndleddet:

Dette er en av de berømte tatoveringene på Vekten på håndleddet eller andre deler av hånden. Bildet viser en drage som holder skalaen. Drage i få land i Europa betyr ild, makt og rikdom, mens i Japan betyr raushet, styrke og visdom.

Pen libra drage tatovering på håndleddet

Dermed er Libra -tatoveringen med dragen skapt av menneskene som bærer de ovennevnte egenskapene. Denne tatoveringsdesignen på vekten er laget med mørkt svart blekk, mens forskjellige andre farger kan brukes til å få dragen til å gi den et annet utseende. Denne tatoveringen utføres både av kvinne og mann, på håndleddet, ryggen, midjen, nakken og korsryggen.

2. Vekten tatovering med ord:

Vektatovering med ord

Dette er en unik tatoveringsdesign fra Vekten. Designet inkluderer en skala mellom og ord som symboliserer skalaen er skrevet på begge sider. Den ene siden er positiv, mens den andre er negativ. Den definerer to typer karakteristiske; det positive inkluderer nestekjærlighet, kyskhet, måtehold, flid, tålmodighet, vennlighet og menneskelighet. Den negative siden inkluderer begjær, grådighet, vrede, misunnelse, stolthet etc. Dette er et fantastisk kunstverk som viser den faktiske standarden til et menneske.

3. Vektenavn tatovering til fots:

Vektenavn tatovering til fots

Å få en tatovering av Vekten på foten har sin egen unike appell og er et ideelt valg for kvinner og jenter. Det ser søtt ut, og når det er gjort i et så forseggjort mønster som dette, har det en sjarmerende effekt. Denne brevtatoveringen kan utføres i forskjellige attraktive fonter som gjør den vakrere med glatte kurver og små unike design rundt ordet. Den kan også lages med forskjellige fargekombinasjoner i henhold til ditt eget valg. Her i dette bildet tatoverte vågen vakkert til fots.

4. Vekten Tribal Tattoo for menn:

Vekten Tribal Tattoo for menn

Stammetatoveringer er svært populære blant tatoveringselskere, og det er ikke rart at den finner veien inn i nesten alle stjernetegn. Kunsten å bruke stammestil for å lage Vekten -symbolet er ganske fantasifull, og gir det et prydutseende. Denne tatoveringen kan lages på håndleddet, armene eller ryggen for å gi et fantastisk utseende. Selv om mange elskere også har slike stammetatoveringer på nakken og ryggen. Dette er en av de perfekte tatoveringsdesignene på libra med flere fargekombinasjoner på armene.

5. Vekten tilbake tatovering for kvinner:

Vekten tatovering i ryggen for kvinner

Denne tatoveringen på bakstykket som skildrer Lady Justice med vekten i hånden, er et bilde av forfining. Vises i fine farger og intrikat i design, er det et fantastisk stykke arbeid. Den blå fargen er symbolsk for himmelen mens den brennende oransjen er et tegn på helvete og damen rettferdighet med skalaene i midten er en ideell fremstilling av rettferdighet som måles mellom godt og ondt.

6. Geometrisk tatovering for jenter:

Denne tatoveringen kan også bli navngitt som den stammelige tatoveringen som er inspirert av designene som ble brukt av dem. Denne tatoveringen er laget ved hjelp av geometriske former, som først ble brukt av stammefolkene til å lage forskjellige design.

Geometrisk tatovering for jenterDenne stilige tatoveringen er hovedsakelig laget på baksiden, men er også kjent som en søt tatovering på håndleddet. Skalaen i dette designet betyr inspirasjon. Denne tatoveringen er laget av svart blekk, men rød farge kan også brukes i mellom for å gi det beste stammeutseendet.

7. Lady Libra Tattoo på halsen:

Lady Libra Tattoo på halsen

Opprettelsen av stjernetegn i tatoveringsform har blitt så vanlig at både kunstnere og tatoveringselskere leter etter nye måter å skildre deres solskilt på, og styrer seg litt bort fra stereotypemønstre for tegn og symboler. Denne tatoveringsdesignen, mens den ikke er fullstendig i sin skildring av damens rettferdighet med skalaene, har den all essensen av Libra -symbolikken om balanse og harmoni. Tatoveringen i seg selv har en engel som kvalitet og gir farge til designet. Denne typen dame -tatoveringer blir stort sett flontert av tenåringsjenter.

8. Tatoveringstegn for tegn på Vekten Stjernetegn på hånden:

Vekten Stjernetegn Symbol Tattoo på hånden

Stjernetegnets symbol for Vekten solskilt er kanskje den mest populære tatoveringen fra Vekten. Enkel i design og lett gjort, den bæres på nesten hvilken som helst del av kroppen. En representasjon av dette symbolet er at den stigende støten i midten holder de to andre sidene i balanse, mens en annen representasjon av dette symbolet viser at Libra -symbolet ligner et likhetstegn.

9. Libra Letter Tattoo med Zodiac Symbol:

Vekten Letter Tattoo med Zodiac Symbol

Mens noen liker omfattende og intrikate mønstre av stjernetegnet blekket på kroppen, foretrekker andre å holde det enkelt. Stjernetegn -symbolet til Vekten ledsages av skriftlig tekst i en personlig bokstavstil. Det elementære mønsteret til denne tatoveringen formidler sitt budskap i enkel mening og er den enkleste måten å uttrykke sin stolthet over stjernetegnet på.

10. Vekten Lady Justice Tattoo på armen:

Vekten Lady Justice Tattoo på armen

Lady Justice, assosiert med Libra -tegnet, er et symbol på fred og harmoni. Rettferdighet og balanse er hennes riker, slik det er avbildet gjennom vekten i hånden hennes mens øynene er bind for øynene. Dette betyr det faktum at hun gir rettferdighet utelukkende basert på de fakta som presenteres for henne uten å la øynene hennes påvirke dømmekraften hennes. Denne tatoveringsdesignen er en symbolsk fremstilling av en librans egen personlighet.

11. Lady Eye Libra Tattoo på baksiden:

Lady Eye Libra Tattoo på baksiden

Dette er en veldig interessant Libra -tatovering for kvinner, nå også trendy hos menn, symboliserer rettferdighet. På den annen side betyr det også at noen steder ser noen på alle dine gjerninger og dømmer deg der oppe. Dette mesterverket er en fin kombinasjon av lov, åndelig tro og Vekten som et tegn. Denne fargede tatoveringen kan gi en fantastisk effekt når den får en 3D -effekt.

12. Vekt Tatovering Design:

Vågen Vekt Tattoo Design

Vekten er det primære Vekten -symbolet, og den er veldig populær i tatoveringsdesign, ved siden av Vekten -stjernetegnet. Ofte kjent som rettferdighetsskalaen, eksemplifiserer det alt som er rettferdig og rettferdig. For det meste sett på egen hånd, blir vekten også brukt som grunnlag for andre forseggjorte Libra -tatoveringsdesigner.

13. Tatovering av vekten luftskilt på låret:

Vekten Air Sign Tattoo på låret

Denne tatoveringen fra Stjernetegnet er den beste som tror på tatoveringer av dyrekretsen. Denne tatoveringen betyr spesielt lufttegnet til Vekten. Det sies at gudinnen for kjærlighet og skjønnhet (Venus) hersker over dette tegnet. Denne tatoveringen bæres også av mennesker som har en følelse av balanse i livet. Tatoveringen er laget med en kombinasjon av svart og rød farge. Ordet Vekten når det opprettes i tatoveringen øker skjønnheten.

14. Vekter med tatovering på tvers:

Vekter med tatovering på tvers

Gud, livgiveren er den øverste dommeren og Vekten i denne utformingen sammen med det hellige symbolet på korset assosiert med Gud, søker bare å gjenta dette faktum. Denne representasjonen av Vekten solskilt viser at Gud er rettferdig og alltid hersker til fordel for det som er rett. Dette er en av de enkle tatoveringsdesignene som er intrikat på hendene.

15. Vekten Butterfly Tattoo Design på skulderen:

Vekten Butterfly Tattoo Design på skulderen

I denne Libra -tatoveringsdesignen blir skalaen båret opp av en sommerfugl. Derfor symboliserer denne tatoveringen frihet og lykke. Tatoveringen er laget med forskjellige farger, noe som gjør den mer attraktiv. Denne tatoveringen utføres mye av tenåringsjenter. Det er for det meste laget på ryggen og korsryggen av jenter mens gutter bærer det på håndleddet, armene og på brystet.

Tatoveringsideene til Vekten har derfor en stor betydning sammen med den. Det kan utføres som en tatovering for dyrekretsen, så vel som av menneskene som er inspirert av symbolikken den bærer sammen med den. Vekten tatoveringer på håndleddet har blitt mer trendy i asiatiske land, noe som gir et attraktivt utseende til tatoveringselskere.