Underarmstatoveringer ser veldig bra ut når de er satt, justert deretter med klok design og fargekombinasjon. Underarmen er et flott sted for langstrakte eller vertikale tatoveringer. Plasseringen er en fordel ettersom tatoveringen du velger vil være synlig og tydelig forstått.

Tatoveringsdesign på underarmen

Men det du trykker skal ha mening og en god design. Her er noen forslag du kan se opp til. Og du kan se de beste tatoveringsdesignene på underarmen for menn og kvinner med bilder som sikkert inspirerer deg.

Underarmstatoveringer for menn og kvinner:

Her er våre 15 vakre underarmstatoveringer og ideer for menn og kvinner som følger.

1. Storslått blomstertatovering på underarmer for menn:

Storslått blomstertatovering på underarmer for menn

En tatovering for underarmen trenger ikke alltid å være kritisk eller kompleks som vi ser i dette kunstverket; tatoveringen har en enkel, men storslått blomstrende blomst, muligens en solsikke midt på en eng, blomsten i seg selv har en vakker kunst og et mønster. Basert på retten du liker å bli servert best; størrelsen din kan variere fra liten til stor blomstrende solsikke, en farge er alltid inspirert. Denne typen klassisk tatovering på underarmen er vakker og egnet for menn med store hender. Dette er en av de unike tatoveringene med blomsterunderarm.

2. Fading Away Underarm Tattoo Designs:

Fading Away Tattoo Designs for underarmen

Denne gangen er dette definitivt et unikt konsept som i en tatovering kan få hodene til å snu. Tatoveringsdesign for underarmer for menn kan være et klassisk eksempel på dette der tatoveringskunst sprer seg til en fantastisk vintage klokke med dekorativt hvilesett under. Det som er forbløffende med denne tatoveringen med halvhylse, er at forsvinningen av den øvre delen av klokken blir til en sky av mørk røyk, silhuetter av fugler som flyr forbi synlige gjennom mørket.

3. Reindeer på tatoveringskunst på forarmen:

Reinsdyr på forhåndsarmene under tatovering

Ta med julen i år med en frodig søt reintatovering som ikke bare er majestetisk i auraen, men også bruker myke stammemønstre for å skape en fantastisk, levende byste av en rein, hjorten i sin kongelige holdning holder hodet høyt og stolt. Selv om denne tatoveringen er monokrom, ville et dryss av farger blant stammekunsten passe dette utseendet ganske godt.

4. Skull And Rose Underarm Tatoveringer:

Skallen og rosen underarmstatoveringer

Underarmstatoveringer så aldri bedre ut enn dette før som den vakre blomsterkongen; den mektige rosen blir sløvet og dempet her i nyanser av elendig grå, muligens fordi den var i kontakt med en dødelig hodeskalle plassert like under et par roser. Hvis dempningsfargene er litt for subtile for deg, kan du alltid velge en livlig, fargerik utsikt ved å fylle ut rosene med lys vermilionrød. Dette er den kule tatoveringen på rosen underarmen.

5. Ulike nyanser og fargerike tatoveringer på underarmen:

Ulike nyanser og fargerike tatoveringer på underarmen

Denne er for de som ønsker å ha et element av humor i tatoveringen. Denne er rett og slett kul! Sørg for at tatoveringen din forblir fin, og for å gjøre det, prøv å ikke legge til noe mer til tatoveringen. Hvis du ønsker å legge til mer dybde, gjør det med farger og forskjellige nyanser. Også, hvis du har en tynn underarm, ikke gjør tatoveringen for stor. Den skal ikke være synlig fra kantene på den andre siden.

6. Tribal underarmstatovering:

Tribal underarmstatovering

Dette kan være et perfekt eksempel på tatoveringer på underarmen for menn. Her er tatoveringskunst med en produktiv tribal underarmstatovering. Dette er enestående og forandrer betydelige andre mønstre som blomsterkunstverk og det allseende øye. Dette er en vertikal linje med individuelle tegn som samles for å danne dette robuste kunstverket. Det er en av de beste tatoveringene under stammen.

7. Tatoveringsdesign på underarmen:

Underarm Bird Tattoo Design

Denne vakre designen av en fugl ser veldig grasiøs ut. Denne tatoveringen er for de rolige. Designet gir deg mye frihet i fargevalg og endring av design. Så du kan legge til noe som gir det et personlig preg, og fargevalget er også ditt. Legg til nyanser av blått og lilla hvis du vil.

8. Simple Skull With Wings Underarm Tattoo Designs:

Enkel hodeskalle med vinger underarms tatoveringsdesign

En enkel tatovering med en liten detaljering ser akkurat ut på underarmen. Denne lille tatoveringsdesignen for den mannlige underarmen vil se best ut hvis den holdes svart, og hvis du vil, kan du markere den med hvit. Sørg for at den ikke er for stor, ellers går ønsket effekt tapt. Denne tatoveringen kan være påtrykt både menn og kvinner.

9. Nautical Matters Underarm Tattoos:

Nautical Matters Underarm Tattoos

Tatoveringsdesign på underarmen kan variere fra feer og stjerner til til og med nautiske saker som styring av det mektige skipet eller ganske enkelt det jernkledde tunge ankeret. I denne tatoveringen kan vi se en herlig kaldblå ​​nyanse som pryder tatoveringene mens vannsprutet i bakgrunnen gir definisjon og skjønnhet til tatoveringskunstens utseende. Skriftord på hver side av tatoveringskunsten kan også legge til en følelse av definisjon i utseendet.

10. Geometrisk underarms tatoveringsdesign for menn:

Geometrisk underarms tatoveringsdesign for menn

Dette er et annet spiralverk. Oversikten er allerede spesifisert på forhånd, og den geometriske utformingen den spesifiserer komplimenterer også underarmsstrukturen. Spiralene inni er i kontrast til den skisserte kroppen. Denne ytre tatoveringstanken for underarmen vil også se bra ut i forskjellige kombinasjoner. Men sørg for at designversjonen din ikke er for tett (antall spiraler); Ellers mister du tatoveringens utseende.

11. Underarm ugle tatovering:

Underarm ugle tatovering

Denne animerte uglen er et godt valg for kvinner. En ugle betyr visdom, vidd og kunnskap. Og siden du ikke vil ha de vanlige, er dette et vakkert detaljert tatoveringsdesign. Den etterlater ingen tomme plasser og er en kompakt design. Du kan forlenge den ved å gjøre halen litt lengre.

12. Spiral underarmstatovering:

Spiral underarmstatovering

Spiraler som disse ser bra ut hvis underarmen er sterkt bygget og ser muskuløs ut. Du bør holde deg til mørke toner, helst og justere og endre designet i henhold til lengden på underarmen. Hvis den er for stor, vil ryddigheten gå tapt. Hvis du ønsker å gjøre det attraktivt, bør du også markere det med en kontrastfarge som hvit, sølv eller blå.

13. Skull Tattoo For Girl Underarm:

Skull Tattoo For Girl Underarm

Hvis du elsker hodeskaller, er dette en veldig kreativ måte å ha dem på! Skalletatoveringer for jenter er vanligvis enkle, men denne ser helt strålende ut med blussene og slår den på. Hvis du vil, kan du legge til litt farge på den; å holde skallen i gråtoner og gjøre blussene fargerike vil også se bra ut. Denne tatoveringen er fleksibel når det gjelder fargebruk. Endring vil ikke skade utseendet.

14. Feathers Underarm Tattoo Designs:

Tatoveringsdesign for fjær underarm

Fjær betyr frihet. Så for den stille opprøreren- her er fjærtatoveringen på underarmene din måte å uttrykke og kreve friheten din på. Juster størrelsen deretter, så passer den helt fint. Bruk to farger for denne, svart med hvilken som helst farge du ønsker.

15. Forest Forearm Tattoo For Guys:

Forest Underarm Tattoo For Guys

Her er et strålende konsept for en tatovering på underarmen der stillheten og roen til en fjerntliggende skog er tydelig i denne tatoveringskunsten. Designet starter fra håndleddet, dypt og dekket av mykt glansmørke mens de strålende tretoppene sakte blir synlige, tatoveringen unnslipper nåde og ro blant dem. Det er en av de beste tatoveringene på underarmen.

Oversikt:

I denne artikkelen åpner vi en liste over alle mulige tatoveringskonsepter en underarm kan inneholde og generere inspirasjon fra forskjellige kilder. Vi fant ut at kreativitet holder ingen tak når et åpent lerret som underarmen din blir brukt.