Samuraiene er en klasse med høyt disiplinerte og godt trente krigere som utmerker seg i kampsport. De er en av de beste legioner soldater verden noensinne har sett. I tillegg til sverdferdighet og kampferdigheter, ble samuraiene også gjort til ekstremt følsomme mennesker ved å gi dem en grundig utdanning i kunst og poesi. Dermed var Samurai en kombinasjon av det beste fra krigeren og kunstneren. Gjennom årene har samuraiens image blitt glorifisert av media, enten det er i bøker eller filmer. I dag er vi her for å snakke om samurai -tatoveringsdesigner som vil bidra til å vise kjærlighet og hengivenhet overfor dem.

Samurai tatoveringsdesigner for menn

Samuraiene er ingen ringere enn de gamle japanske krigerne som viet livet sitt for å beskytte de innfødte. De symboliserer respekt, adel, mot, maskulinitet, makt etc. Denne samurai -tatoveringsdesignen for menn bæres ikke bare av japanerne, men blir nå til og med berømt i andre asiatiske land så vel som England og Amerika. Så få en av de trendy samuraiene på kroppen din og føl deg stolt og gi respekt og ære til de japanske krigerne som ga opp livet.

Warrior Of Chinese and Japanese Samurai Tattoo Designs:

I dag er samuraier en prinsipiell del av tatoveringsverdenen. Styrken og dyktigheten som symboliseres av dem, er uten sidestykke. Her er de 15 beste samurai -tatoveringsdesignene sammen med bilder og betydninger for både menn og kvinner.

1. Hele ryggen Samurai On Horse Tattoo:

Hele ryggen Samurai On Horse Tattoo

Denne typen samurai -krigertatoveringer blir mer sannsynlig utført av soldatene på frontlinjen. Hesten her symboliserer hastigheten og kraften mens samuraiene med et sverd indikerer begynnelsen på en krig. Dette samurai -tatoveringsbildet viser også styrken til krigeren for å oppnå seier og beseire det onde. Den mørke fargen som brukes i tatoveringen gir en fantastisk effekt med de grå skyggene. Denne samurai -tatoveringen er hovedsakelig laget på baksiden for å gi et skikkelig syn.

2. Skull Samurai With An Eagle Tattoo:

Skallen Samurai Med En Eagle Tattoo

Dette samurai -tatoveringsbildet inkluderer en ørn og en samurai med et hodeskallehode samt hodeskaller rundt det. Ørnen er et symbol på seier, og en hodeskalle representerer døden. Dermed representerer denne tatoveringen seier etter døden. Denne tatoveringen gir et lite blikk på verden etter døden. Denne tatoveringen viser også seieren på det gode over det onde. Den svake marineblå nyansen gir mer effekt til bildet som viser helvete. Det gir også respekt til krigerne som mistet livet for de innfødte.

3. Samurai -tatovering med sol og Fuji -fjell:

Samurai -tatovering med sol og Fuji -fjell

Akkurat som Samurai representerer stolthet og ære, er solen og Fuji -fjellet de to fromme elementene i den japanske kulturen. Derfor anses denne japanske Samurai -tatoveringen å være et hellig kunstverk. Solen som titter ut fra Fuji -fjellet gir denne tatoveringen en unik attraksjon. Fargekombinasjonen som brukes i tatoveringen tiltrekker seg også de fargede tatoveringselskere. Denne tatoveringen har ikke bare vunnet japanernes hjerter, men er også sett over hele verden.

4. Den tradisjonelle japanske Samurai Kanji -tatoveringen på armen:

Japansk Samurai Kanji Tattoo On Arm

Denne typen kanji samurai -tatoveringer bærer mer stolthet med seg. Kanji -tegnene bærer ett ord som beskriver hva samurai -tatoveringen indikerer. De representerer begge sine prinsipper, og derfor er de mer meningsfulle. Kanji -tegnene angir egenskapene til samuraiene som stolthet, ære, styrke, respekt etc. Samuraien ovenfor med sverd og kanji -karakter er en av dem. Fargekombinasjonen tar tatoveringen til et annet nivå.

5. Forsvare Samurai Tattoo:

Forsvarer Samurai Tattoo

Dette mesterverket tiltrekker også det ikke-japanske folket mot det. Denne samurai -tatoveringen her symboliserer forsvar og indikerer atmosfære på den tiden. Denne tatoveringen får et klart syn på ermene eller ryggen. De forskjellige fargekombinasjonene som brukes, vil gjøre denne tatoveringen veldig attraktiv. En samurai med et hodeskalle ansikt symboliserer styrken og kraften til en samurai for å kjempe mot ondskap. Derfor representerer denne samurai -tatoveringen den faktiske grunnen til at de regnes som fromme.

6. Artistic Red Samurai Full Body Tattoo:

En samurai med en tatovering med rødt ansikt

En samuraisoldat med et rødt ansikt avslører sinne eller kokende raseri. Det er uten tvil et skummelt bilde og gjør det bra for å avverge uønskede blikk. Det røde ansiktet på samurai -tatoveringen indikerer sinne. Denne tatoveringen utføres av de som lett blir sint. Den grå skyggen på siden av tatoveringen indikerer svært sint samurai. Denne samuraien har også et stammekonge -utseende. Baksiden er et perfekt sted for å skryte av denne typen samurai -tatoveringsdesigner.

7. En Samurai Face Tattoo med sverdhender og blod:

Et samurai ansikt med sverdhender og blod

Et bøyet samurai -ansikt som drypper i blod med sverdhendene avslører nederlaget en samurai står overfor når han innser hvor mye av menneskeheten det har ødelagt med sin dyktighet. Det er et avslappende bilde og gir en utmerket tatovering. Denne tatoveringen symboliserer også seieren til en kriger etter å ha blitt hardt skadet i blod. Nyansene som brukes i tatoveringen gjør den livligere. Denne tatoveringen utføres hovedsakelig av soldatene og militantene.

8. En japansk drage og samurai -tatovering:

Japansk drage og samurai -tatovering

En japansk drage med en samurai -kriger er et utmerket tatoveringsdesign. Det forverrer styrken i meldingen som tatoveringen skildrer. Dette er en av de beste kombinasjonene av både drage- og samurai -tatoveringsideer som indikerer mot og styrke, og samurai -krigeren indikerte det samme. Dermed er dette mesterverket en vakker kombinasjon av hard krig og seier oppnådd i den.

9. Samurai Warrior Tattoos With Kanji Wording:

Samurai Warrior med Kanji Wording

En samurai -kriger med et budskap i den japanske skriveformen, det vil si kanji, er et utmerket bilde å se på. Tatoveringen ser best ut på biceps. Krigets detaljer gjør tatoveringen komplisert, om enn mer utsøkt. Det er et like godt bilde som ethvert maleri av samurai noensinne vil være.

10. Samurai Skull Tattoo Design med hjelm:

Samurai skull design med hjelm

Dette er en unik blanding av funkiness med den seriøse historien til samuraier. En hodeskalle i typisk samurai -antrekk ser kult ut og får beskjed om makt og makt også! Skallen indikerer død og fare. Derfor betyr denne tatoveringen en farlig krigsvinner. Den vakre solen i rødt gir tatoveringen en fantastisk effekt. Denne typen hodeskaller med samurai -tatoveringer representerer motet og krigsskipet.

11. Halvarmet Samurai tatoveringsdesign for menn:

Halvarmet Samurai tatoveringsdesign for menn

En samuraisoldat i aksjon presenterer et hjertestoppende bilde. Tenk deg et slikt bilde på biceps. Du kan legge til støv som flyr i vinden eller blod eller andre slike utsmykninger på toppen av krigeren. Denne designen viser samuraien på sitt beste og avslører all sin dyktighet og fortreffelighet. Det er dermed et utmerket valg hvis du leter etter en tatovering som sier noe for deg.

12. Samurai i Kanji Lettering Tattoo i ryggen:

Samurai i Kanji Lettering Tattoo i ryggen

‘Kanji’ er navnet på bokstaven som japanerne brukte for å kommunisere. En utmerket samurai -tatovering er å få kanji -symbolet for samurai som din tatovering. Det ser mystisk og gåtefull ut siden de fleste som stirrer på det ikke kan finne ut hva det står for. Men samtidig gir det deg motet du hadde håpet det ville låne deg.

13. En gruppe Samurai -tatoveringer på benet:

Gruppe av samurai -tatoveringer på benet

Denne tatoveringen til samurai -krigere blir stadig mer populær ettersom den viser forskjellige krigere om gangen under krigstilstanden. De forskjellige bevegelsene på ansiktene til samuraiene indikerer de vanskelige situasjonene de stod overfor under krigen. Det blir også sett på som et portrett av de forskjellige kjente krigerne i den japanske kulturen. Bruken av forskjellige farger gjør det mer attraktivt å bli utført.

14. Samurai Face Tattoo Design:

Samurai ansikts tatovering design

En tatovering med bare samurai -ansiktet er også tilstrekkelig for å uttrykke mot og vold som en samurai skildrer. Ansiktsuttrykket er nøkkelelementet og må velges intelligent. Uttrykket er det som får hele tatoveringen til å snakke. Så du kan velge en aggressiv, hvis du går for et voldsomt blikk, eller får et fredelig utseende hvis du ønsker å skildre samuraiens visdom.

15. Samurai Warrior Face Tattoo Design med strålende øyne:

Samurai Warrior Face Tattoo Design med strålende øyne

Hele denne designens skjønnhet ligger i skjønnheten i øynene du ser gjennom maske. Designet er en enkel samurai, kledd i rustningen med bare øynene som titter ut åpningen i hjelmen. Følelsene i øynene uttrykker alt det samurai var ment for. Dette er en av de beste samurai -tatoveringer noensinne som elsker å flaunt dristige tatoveringer.

De ovennevnte tatoveringene er de berømte tatoveringene i kategorien Samurai -tatoveringsdesigner. Disse samurai -tatoveringene utføres mye av tenåringer, militante og soldater for å uttrykke sin styrke.