Kanji – de kinesiske tegnene som brukes i det japanske skriftsystemet er den siste trenden med å tatovere navnet ditt i japansk stil. Kanji tatoveringsdesign ser unikt og fantastisk ut og er etterspurt i disse dager. Så hvis du er en tatovør, må du velge riktig tegn som angir riktig mening for å gi et snev av ekthet til denne vakre formen for kunstverk.

kanji tatoveringsdesign

Kanji -symbolene er mesterverket laget av flere slag med penselen. Disse japanske symbolene gir mer enn 10 betydninger. Kanji -symbolene er av 3 typer. Sosho (full cursive), gyosho (semi-cursive) og kaisho (fet og kantet svart skrift). Derfor, hvis du er interessert i å definere deg selv med bare ett symbol, er kanji -tatoveringsdesigner det beste å bli knyttet til. Så gå trendy denne sesongen med den beste kanji -tatoveringen.

Kanji Letters and Symbols Tattoos with Pictures:

I denne artikkelen gir vi en liste over de fineste kanji -tatoveringsdesignene med bilder og betydninger for menn og kvinner

1. Ninja -sverd og japansk Kanji -tatovering:

Ninja -sverd og japansk Kanji -tatovering

Dette er en flott tatovering med en vakker kanji -tatovering. Ninja -sverdet i tatoveringen symboliserer tapperhet og tapperhet. Mens kanji -tatoveringen symboliserer lojalitet og legendarisk. Ninja -krigerne pleide å oppleve følelsen av lojalitet overfor sin nasjon og sverdet viser hvordan legendene forsvarte de innfødte med ære. Folk som bærer denne tatoveringen er for det meste militante, soldater, hærmenn etc. Ungdommene bærer den også for nasjonens stolthet.

2. Dove og Kanji Tattoo:

Dove og kanji tatovering

Duen er symbolet på håp, fred og kjærlighet. Men forskjellige kulturer har forskjellige betydninger. I kinesisk kultur symboliserer due en lang og sunn livsstil. Tatoveringen ovenfor er av en due med kanji -symbol. Dette kanji -tatoveringssymbolet uttrykker fred. Denne due -kanji -designen er mer populær blant alle fuglekanji -design. Den har sin egen unike moteerklæring sammen med et lite budskap. Den kan bæres på ryggen, midjen, nakken, beinet, håndleddet etc. Det vil ta topplasseringen i listen over kanji -tatoveringsdesigner.

3. Natur og Kanji -tatovering på kvinners rygg:

Nature og Kanji Tattoo på kvinners rygg

Naturen og kanji -symboletatoveringen er en unik kombinasjon for tatoveringselskere. Naturen kan uttrykkes på en hvilken som helst av dine favorittmåter ved innramming av denne tatoveringen. Naturen symboliserer alltid nytt liv og ny energi til å gjøre noe. Mens kanji -symbolet her indikerer fred og skjønnhet. Kanji -symbolet er laget av svart mørkt blekk mens naturen er uttrykt i grønne, gule og rødlige farger. Du kan ta dem som de grønne trærne eller fuglene som flyr rundt også.

4. Kanji Yin og Yang Symbol Tattoo:

Kanji Yin og Yang Symbol Tattoo

Det klassiske kinesiske konseptet Yin og Yang som symboliserer en perfekt balanse gjenspeiles i denne tatoveringen. Yin som representerer den mørke siden av naturen og Yang som representerer lyset angir hvordan to motsatte krefter er komplementære med hverandre og henger sammen i universet. Yin og Yang utføres vanligvis i svart -hvitt eller svart og rødt og er et av de mest populære designelementene blant tatoveringselskere.

5. Winged Kanji -tatoveringer på nedre:

Vinget kanji -tatovering

Vingene på denne tatoveringen er representative for den gode og dårlige siden av en persons karakter, og strålene bak ser ut til å kaste lys over dette faktum. Fantastisk i design, skjønnheten i denne tatoveringen forsterkes med tilstedeværelsen av kanji -symbolet mellom vingene. Den gode vinden symboliserer engelen, mens den dårlige vingen symboliserer den onde eller djevelen. Kanji -symbolet laget med mørkt svart blekk øker skjønnheten. Vingene er laget med lyse skygger og mørke kantlinjer.

6. Cherry Blossom Kanji Tattoo Design for jenter:

Cherry Blossom Kanji Tattoo Design for Girls

Kirsebærblomstrer er et symbol på livet på grunn av naturen til blomstring og har ofte blitt brukt i japansk kunst, nemlig den tradisjonelle kunsten med japanske tatoveringer. De kombineres vanligvis med kanji -symboler for å gi det et mer varig utseende. Myk i utseende og strålende i fargetonen, det ser enkelt, men forlokkende ut.

 

7. Kanji Phoenix Tattoo på låret:

Kanji Phoenix Tattoo på låret

Føniks, en mytologisk fugl som er kjent for å reise seg fra asken, er et symbol på gjenfødelse og oppstandelse. Avbildet her med japansk kanji, det er et utmerket stykke kroppskunst. Phoenix -tatoveringen av kanji -stiler er veldig vanlig mest sannsynlig på grunn av legenden bak den. De gjøres vanligvis i nyanser av rødt, oransje og gult for å betegne brann, solen eller foryngelse av livet. Phoenix bird kanji -tatoveringer sportes av både menn og kvinner.

8. Seven Virtues of Bushido Kanji Tattoo for Men:

Seven Virtues of Bushido Kanji Tattoo for Men

Samuraiens syv dyder blir levende i denne kunstneriske skapelsen av kroppskunst. I det gamle Japan var ‘Bushido’ eller The Way of the Warrior en kode for moralsk oppførsel innpodet i hjertet av en samurai fra barndommen og fulgt av dem helt gjennom voksenlivet. Kanji -symbolene sett her representerer hver av de syv dyder, mot, plikt, velvilje, respekt, ærlighet, ære og lojalitet. Denne tatoveringen er mystisk i form og er representativ for en sterk karakter.

9. Kanji Dragon Tattoo på hånden:

Kanji Dragon Tattoo på hånden

Dragen er et symbol på makt og styrke er dristig representert i denne kanji -tatoveringen. De delikate kurvene og vinklene sammen med det karakteristiske, brennende utseendet smelter godt sammen med kanji -bokstaven, noe som gjør den ideell for noen som har stor karakterstyrke. Den mørke og lyse svarte og grå nyansen gjør den mer iøynefallende. Flammene designet i halen til dragen gjør den farligere.

10. Love Expressing Kanji Symbol Tattoo for Girls:

Love Expressing Kanji Symbol Tattoo for Girls

Denne lille kanji -tatoveringsdesignen uttrykker symbolet på kjærlighet. Dette designet bæres vanligvis av mennesker som er veldig kjærlige i naturen. Dette kanji -tatoveringssymbolet brukes hovedsakelig av tenåringsjenter eller -kvinner. Denne lille tatoveringen er så imponerende at den fanger alles hjerte mot den. Den bæres på rygg, nakke, ben, midje, hofter, håndledd etc. Noen jobber tillater ikke at tatoveringer blekkes på kroppen. Denne tatoveringen er best for slike mennesker.

11. Små kinesiske årstider Symboler tatovering:

Små kinesiske årstider Symboler tatovering

Denne kanji -tatoveringen som gjenspeiler årets fire sesonger kan tas for å symbolisere endringene som skjer i våre liv. Symbolikken til disse endringene blir levendegjort i dette klassiske kanji -designverket. Kanji -symbolene er laget med mørkt svart blekk som gir et flott utseende.

Denne tatoveringen symboliserer også at livet er fullt av endringer. Siden sesongen ikke forblir konstant, forblir ikke den gode og dårlige situasjonen også konstant. Dette er en av de viktigste kanji -tatoveringsdesignene for alle mennesker.

12. 3D -virvler og Kanji -tatovering på håndleddet:

3D -virvler og Kanji -tatovering på håndleddet

Dette er et mesterverk blant de forskjellige kanji -tatoveringsideene. Tatoveringen er laget med kanji -symbol som uttrykker lojalitet. Mens de blå virvlene gitt som bakken gir et vakkert utseende. Tatoveringen er laget på 3D -måte, noe som gjør den mer søt. Den mørke svarte fargekombinasjonen med lyseblå bakgrunn er vakkert designet. Denne tatoveringen kan utføres hvor som helst på kroppen, men å ha den på håndleddet eller nakken er veldig på moten.

13. Tribal Kanji Tattoo Symboler:

Tribal Kanji Tattoo Symboler

Denne japanske Kanji -tatoveringen er en blanding av japansk tatovering og en stammetatovering. Stammetatoveringen får en mørk svart farge, mens kanji -tatoveringen får rød farge. Den sorte basen gir tatoveringen et fantastisk utseende. Denne tatoveringen symboliserer evigheten. Stammedesignet i svart farge med svingete bølger gir tatoveringen et iøynefallende syn. Denne tatoveringen er veldig trendy i tenårene på høyskolen.

14. Kanji Flower Tattoo Design til fots:

Fotblomstertatovering med Kanji -design

Lyst på blomsterrike tatoveringer? Denne kanji -tatoveringen ledsaget av et delikat blomsterdesign er ideelt for kvinner og jenter som ønsker å forbedre utseendet sitt med en tatovering som viser deres femininitet. Designet på foten, en av de mest merkbare delene av kroppen, er den slående i form og blendende i skjønnhet.

15. Koi Fish Kanji Tattoo on Arm:

Koi Fish Kanji Tattoo

Koi som betyr ‘karpe på japansk’ regnes generelt som en lykkefisk. I følge en gammel fabel ville koifisken svømme oppstrøms for å nå den siste fossen i Yellow River for å bli en drage. Dermed er koifisken kjent for å symbolisere utholdenhet blant motgang og er ideell for noen som ønsker å uttrykke sin styrke gjennom livets oppturer og nedturer..

Koi fisketatoveringer er et intrikat kunstverk med glinsende skalaer og delikate vinkler og kurver. Kombinert med kanji -symboler de lager for en av de mest ettertraktede tatoveringer blekket på kroppen.