David Robert Joseph Beckham er en engelsk tidligere fotballspiller som har vunnet ligatitler i omtrent fire land. Han er en av verdens mest ettertraktede kjendiser, er gift med Victoria Beckham og har fire barn.

David Beckham har rundt trettito tatoveringer som har rost så vel som kritisert av mange journalister og forfattere. Beckham hevder å verdsette hver tatovering og sier at han ikke angrer på å ha en av dem.

beckham tatoveringsdesign

David Beckham Tatoveringer med betydninger:

David Beckham tatoveringsdesign er de største kjennetegnene, så les videre for å få mer informasjon om hans varme (og noen ganger tvilsomme) ermetatoveringer og alle David Beckhams tatoveringsimplikasjoner. Her er noen av de beste beckham -tatoveringsdesignene som har blitt skrevet på Beckham, har blitt oppført i de følgende avsnittene.

1. David Beckham Håndleddetatovering- Kjærlighet og fugler:

David Beckhams tatovering er blekket på venstre hånd og inneholder “Hengivenhet” skrevet i manus med bildet av en svale i nærheten. Denne tatoveringen ble bleket i 2011, og David Beckhams tatoveringsbetydning taler for et bilde av familiens kjærlighet og pålitelighet.

David Beckham Håndleddetatovering- Kjærlighet og fugler

Tydeligvis bekrefter det siste tilskuddet av det nye medlemmet til Beckham -familien, lille jenta Harper Seven, David Beckhams tatovering, slik hun poserte på bildet Victoria postet på Twitter og holdt sin fars blekkede hånd. Victoria gikk med bildet av David Beckhams tatovering med tweeten, “Harper elsker Daddys nye tatovering av tilbedelse. X VB. ” Svalen er en velkjent tatoveringsoversikt som går tilbake til sjømenn som brukte tatoveringene for å snakke om hvor langt de hadde reisen. For Beckhams situasjon snakker svaletatoveringen til beundring og engasjement overfor sin flotte familie.

2.99 Tattoo Design på David Beckham Finger:

99 Tatoveringsdesign på David Beckham Finger

Davids tatovering inneholder tallet “99” påført i en enkel, mørk tekststil på høyre finger, og symboliserer det David sier “var et anstendig år for meg.” Det var i 1999 at David giftet seg med sin betydningsfulle andre på 16 år, Victoria, og samme år hjalp David Manchester United i tillegg til en europeisk diskant, og vant Premier League, FA Cup og UEFA Champions League i en ensom sesong. Siden barna hans nå er voksne og han gikk av med fotballkarrieren, gir det ideen om at David Beckham kan føle seg litt nostalgisk!

3. David Beckham Hand Tattoo -Victoria And Love:

David Beckham Hand Tattoo -Victoria And Love

David Beckham avdekket en annen håndtatovering mens han gikk til Global Fund og British Fashion party. Den nye utvidelsen til Davids tatoveringsakkumulering er umulig å skille fra “Adoration” -taten han har farget på venstre hånd, men inkluderer likevel hans betydelige andre navn “Victoria” inked til høyre levere en utsøkt manus tekststil, sammen med et bilde av en svale ved siden av den. David Beckhams tatovering ble blekket under to uker etter at den britiske modellen og fotballstjernen dukket opp en stor ny tatovering på midten av seksjonen, som han tilsynelatende ble blekket med tatoveringsbongen Victoria ga ham for sin 38-årsdag.

4. David Beckham Sleeve Tattoo Design-Unique “Praye For Me”:

David Beckham Sleeve Tattoo Design-Unique

Beckham hadde ordene “Petition God for Me” påtrykt på utsiden av høyre håndledd, blant tåken og forskjellige bilder som utgjør David Beckhams tatovering på ermet. Tydeligvis var David Beckhams armtatovering motivert av hans sammenstøt trekk fra Manchester United. og ble bleket sammen med et annet “typisk” stykke, som begge gjenspeiler den “dype uroen han føler om å gå til L.A.” Den andre delen av David Beckhams ermetatovering inkluderer en tempelridder, symbolisert av et tydelig rødt kors.

5. Romertallstatovering på høyre håndledd:

Høyre håndleddet romerske tall tatovering

Denne tatoveringen ble laget i 2006. Etter den hemmelige seremonien med Victoria samme år bestemte Beckhams seg for å få tak i noen matchende tatoveringer. Disse romertallstatoveringene betegnet som datoen for seremonien som var 8. mai 2006. De anses også å være veldig betydningsfulle.

6. Venstre arm Victoria Tattoo:

Venstre arm Victoria Tattoo

Beckhams venstre arm tatovering ble laget i 2007. Det er en seks-tommers tatovering som viser kona Victoria Beckham. Det var en gjenskapning av en av Victorias fotografering som han likte godt. Tatoveringsdesignet ser virkelig veldig stilig og vakkert ut.

7. Latin frase tatovering på David Beckham høyre hånd:

Latin Phrase Tattoo on David Beckham Right Hand

David Beckham ble også sett med en annen tatovering på underarmen som ble blekket i begge armene. Til venstre sidearm ser David Beckhams tatovering en unik setning på latin, som betyr “So I Love and Cherish.” Denne David Beckhams tatoveringsdesign er blekket spesielt under hans “Victoria” -tatovering (eller enda mer presist, hans “Victoria” -tatovering.

8. David Beckhams ribber Jesus Tattoo:

David Beckhams ribber Jesus Tattoo

Denne tatoveringen ble laget i år 2010. Den inneholder et portrett av Jesus på vei til korset. Det ble påskrevet da bestefaren Joe West døde. Dette designet var basert på maleriet av en katolsk kunstner ved navn Matthew R. Brooks.

9. Jesus og Harper Tattoo på David Beckham venstre øvre bryst:

Venstre øvre bryst Jesus og Harper Tattoo

Denne tatoveringen ble laget i 2011. Den viser et portrett av Jesus som ble gjort for å se ut som Beckham ble løftet ut av graven av keruber. Disse kjerubene var en representasjon av hans tre sønner, og da datteren Harper kom inn i familiebildet, graverte han navnet hennes over det også.

10. David Beckham Lower Tattoo Brooklyn Tattoo:

Nedre rygg tatovering i Brooklyn

Beckhams tatovering i korsryggen var første gang han gikk gjennom de smertefulle nålene. Den ble laget i 1999 og har Brooklyn skrevet på den. Det er veldig attraktivt å se på, har blitt innskrevet på en veldig stilig måte og ble laget etter at sønnen hans som også heter Brooklyn ble født.

11. David Beckham med Guardian Angel Tattoo:

Øvre rygg skytsengel tatovering

Beckhams tatovering i øvre del av ryggen er en skytsengel som ble laget i år 2000. Denne tatoveringen ble designet for å symbolisere beskyttelse over sønnen Brooklyn navn som er noen centimeter under hans øvre rygg. Tatoveringen ble stor popularitet og viste også kjærligheten som Beckham har til sønnen.

12. Victoria Tattoo på David Beckham venstre hånd:

Victoria Tattoo på David Beckham venstre hånd

David Beckham valgte å holde en åpen presentasjon av hans tilbedelse for sin medskyldige Victoria Beckham, ved å få navnet hennes blekket i venstre arm. David Beckhams underarmstatovering ble bleket på sanskrit og var ment å lese bare “Victoria”. Dessverre ble det stavet feil som Victoria.

13. Kinesisk venstre ribbe tatovering:

Kinesisk tatovering til venstre ribbe

Denne tatoveringen ble laget i 2008. Det var et kinesisk motiv som betydde “Død og liv har bestemt avtaler. Rikdom og ære er avhengig av himmelen ”. Dette var en av de flotteste tatoveringene laget av Beckham.

14. Angel Sleeve Tattoo på Beckham høyre arm:

Angel Sleeve Tattoo på Beckham høyre arm

Denne tatoveringen ble laget i 2004. Etter å ha stått overfor anklager om å ha hatt en affære med Rebecca Loos, brukte Beckham denne tatoveringen for å beskrive følelsene hans. Han sa også at alle har sin egen måte å uttrykke tankene sine på, og hans måte er gjennom tatoveringer. Tatoveringen hadde også ‘In the Face of A variety’ skrevet på den.

15. Romeo Tattoo på David Beckham øvre rygg:

Romeo Tattoo på David Beckham øvre rygg

Beckhams øvre ryggtatovering ble innskrevet i 2002 da sønnen Romeo ble født av kona Victoria Beckham. Denne tatoveringen ble laget rett over vergen som nå ble støttet med noen enorme vinger. Dette designet var en skapelse av Louis Malloy, som er en tatoveringskunstner i Manchester.

Tydeligvis er David Beckhams kjærlighet for tatoveringer bare uendelig, og hver av de forskjellige tatoveringene. på fotballstjernens armer er en grunnleggende del av David Beckhams tatoveringsdesign og taler til en kritisk del av livet hans.