Lår tatoveringer for kvinner

Er du en fan av kule tatoveringer med et uttrykk for kunst? Lårtatoveringer for kvinner blir stadig mer og mer populære for de som vil elske å eie opp til deres sexappeal. Disse tatoveringene kommer i forskjellige former, størrelser og området har en høy smerteterskel. Siden disse er gravert i området som kan dekkes med klær når du vil, kan du eksperimentere med større design.

Selv om lår ikke er en vanlig kroppsdel ​​for tatoveringer, kan vi eksperimentere med de vakre designene vi ga i denne artikkelen.

19 beste lårtatoveringsdesigner for kvinner:

La oss gå gjennom denne artikkelen som hjelper kvinner med å velge de rette lårtatoveringene som er både unike og vakre. Fra liten til stor, det er flere designalternativer tilgjengelig som hjelper deg å gjøre det valget.

1. Fargerike lårtatoveringer for kvinner:

Fargerike lårtatoveringer for kvinner

Dream catcher tattoo kan være et godt alternativ for folk som tror de kan fange dårlige drømmer som filtrerer gjennom bare de gode. Denne fargerike drømmefangertatoveringen på låret tjener ikke bare et følelsesmessig formål, men forskjønner også lårområdet ditt enormt. En annen unikhet ved dette designet er hjerteformen, som skiller seg ut mot den vanlige runden du finner.

2. Søte lårtatoveringer for kvinner:

Søte lårtatoveringer for kvinner

Hvis du er fan av elegante og enkle tatoveringer, er denne lårtatoveringen et perfekt alternativ. Den intrikate utformingen av stilken og bladene kombinert med en vakker fugl som står på den, utstråler eleganse. Den symboliserer naturens skjønnhet og virkningen den har på våre liv. Selv om denne designen ser bra ut hvor som helst på kroppen din, gjør lårets store plass det til et perfekt område for denne tatoveringen.

3. Unike lårtatoveringer for kvinner:

Unike lårtatoveringer for kvinner

Slanger er et populært tatoveringsalternativ i kinesiske og japanske kulturer, spesielt på lårene, siden de matcher kroppens kurver. Det symboliserer også kreativ livskraft og fruktbarhet på tvers av mange kulturer historisk. Siden slanger er huden deres, er det også et passende symbol på transformasjon, gjenfødelse, udødelighet og helbredelse. Så uten å holde igjen, vis frem kurvene dine med denne slangetatoveringen.

4. Flower Thigh Tattoos Design With A Skull:

Flower Thigh Tattoos Design With A Skull

Vi har alle både gode og dårlige sider ved vår personlighet. Denne vakre tatoveringsdesignen representerer liv og død med skallen, mens blomster skildrer skjønnhet og kjærlighet. Denne kombinasjonen er et eksempel på å skildre kampen mellom livets høyre og stygge sider på en vakker måte. Dette designet ser fantastisk ut, og du kan bruke et sprut av farger hvis du vil.

5. Haloween Ladies Thigh Tattoos:

Haloween damer lår tatoveringer

Mange vestlige land feirer Halloween for å minnes de døde. Innflytelsen fra denne kulturen sprer seg over hele verden. Denne tatoveringen er et perfekt alternativ for de som forholder seg til denne festivalen eller som elsker tatoveringer som er sære og skiller seg ut. Den realistiske fremstillingen av figurene i dette designet avhenger av tatovøren og brukerens vågale natur.

6. Flower Thigh Tattoos For Women:

Flower Thigh Tattoos For Women

Blomster har vært en integrert del av kroppskunst i mange århundrer. Denne vakre lårtatoveringsdesignen ligner en moderne tilnærming til blomsteroppsettet som står i kontrast til de generelle blomstertatoveringsdesignene vi finner for tatoveringer. Selv om hovedfargen som brukes i denne tatoveringen er svart, gir detaljene et feminint preg, noe som gjør det til et av de beste lårtatoveringsalternativene for kvinner.

7. Enkle tatoveringer for lår for kvinner:

Enkle tatoveringer for lår for kvinner

Hvis du er fan av enkle ting uten å lage for mye oppstyr, passer denne lårtatoveringsdesignen perfekt til din smak. Denne designen ligner på en lysstyrke som avgir sol og måne på den ene siden med et bølget design på den andre, noe som gir den et unikt preg. Kombinasjonen av sol og måne kan også indikere ethvert menneskes personlighet, lysstyrken med mørket.

8. Rosetatoveringer for kvinners lår:

Rose tatoveringer for kvinners lår

Få disse vakkert detaljerte blomstertatoveringene hvis du er dristig nok til å skryte av lårene dine.

9. Lotus blomst lår tatoveringer for kvinner:

Lotus blomst lår tatoveringer for kvinner

Lotus har en åndelig betydning i mange kulturer og et kjent objekt å bli gravert som en tatovering. Det symboliserer også gjenfødelse, selvregenerering, opplysning og er et symbol på renhet i østlige religioner. Den er spesielt egnet for folk som ønsker å formidle skjønnhet hvis røtter er i det mest skitne vannet.

10. Dreamcatcher ytre lår tatovering:

Dreamcatcher ytre lår tatovering

Dream catcher tattoo er et annet designalternativ for låret. Det symboliserer et design som fungerer som et edderkoppnett som filtrerer dårlige drømmer og holder fast i gode drømmer. Den intrikate designen inkluderer også mandalakunst med hengende fjær, som ser vakkert ut og dekker hele lårets side.

11. Lår Sitat Tatoveringer For Kvinner:

Lår Sitat Tatoveringer For Kvinner

Vi trenger alle oppmuntring en gang i blant i en eller annen form. Denne tatoveringen er en perfekt måte å oppmuntre deg selv til å tro på drømmene dine. Plasseringen av tatoveringen på lårets forside gjør den synlig for deg som en konstant påminnelse. Selv om tatoveringen er relativt enkel, gir den deg en energipumpe når du føler deg nede. Det er ikke mye du kan gjøre i form av å legge til farger for denne tatoveringen.

12. Vakre lårtatoveringer for kvinner:

Vakre lårtatoveringer for kvinner

Vi har alle gode minner fra barndommen, og denne tatoveringen kan være et ideelt valg for å minne dem permanent. Gravert på siden av låret, har denne tatoveringen tre små barn som holder på hverandre mens den øverste gutten holder en ballong. Det gir deg lyst til å holde fast i den omsorgsløse barndommen vi alle savner når vi blir store. Du kan legge til en skvett farger for å legge til et livlig preg på denne tatoveringen.

13. Kule lårtatoveringer for jenter:

Kule lårtatoveringer for jenter

Noen ganger er enkle ting nok til å uttrykke mange følelser uten å gjøre for mange endringer. Denne tynne og sanselige designen har kanskje ikke en legitim betydning, men vridningsmønsteret får brukeren til å se vakker ut. Lårets fremre del er det beste stedet å få denne tatoveringen gravert siden den har nok plass til synlighet.

14. Tribal Thigh Tattoos Female:

Tribal Thigh Tattoos Female

Hvis du liker rustikke, men stilige design for lårene, kan denne tatoveringen være en perfekt løsning. Den slanke designen smelter vakkert inn i kurvene på låret, slik at den ser sexy ut. Du kan legge til et nummer i designet for å minnes enhver spesiell anledning i livet ditt, som et jubileum.

15. Mandala Art Front Thigh Tattoos For Female:

Mandala Art Front Thigh Tattoos For Female

Mandala -kunst har blitt populær for alle de positive fordelene den tilbyr, og den har også kommet seg inn i tatoveringsområdet. Denne mandalakunstlårtatoveringen representerer perfekt månens ro og skjønnhet, mens solen symboliserer styrke og kraft. Selv om begge energiene er forskjellige, gjør kombinasjonen av begge energiene dagen komplett.

16. Tatoveringer for kvinners øvre lår:

Tatoveringer for øvre lår for kvinner

Vi må alle ha elsket å se tegneserier, enten vi bryr oss om å innrømme det eller ikke. Denne lårtatoveringen er et perfekt alternativ for folk som ønsker å omfavne sitt indre barn, men trenger en måte å dekke det til når det trengs. Referansene denne tatoveringen gir om en tegneserie er subtile, og det ser også ut som en drømmefangertatovering. Du kan legge til inspirerende sitater som gir det et personlig preg.

17. Naturlige lårtatoveringsideer for kvinner:

Naturskjønne lårtatoveringsideer for kvinner

Flodbølger representerer både høyder og nedturer som mennesker møter i livet sitt, og kan være et populært valg for en tatovering blant kvinner som omfavner livet i sin fulle grad. Tilsetningen av mandalakunst løfter ytterligere skjønnheten i dette designet. Avhengig av ditt personlige valg, kan du legge til et sprut av farger i dette mønsteret.

18. Himmelsk tatovering av hoftelår for kvinner:

Himmelske tatoveringer for hoftelår for kvinner

Denne tatoveringen passer perfekt for mennesker som har en dyp interesse for astronomi. Skildringen av sol, jord, måne og stjernebilder rundt rommet er gjort vakkert, slik at du vil vise det frem. Du kan få denne tatoveringen gravert rundt låret og hofteområdet, noe som gir deg nok lerret til å bli fantasifull.

19. Lion and Rose Thigh Tattoo for kvinner:

Lion and Rose Thigh Tattoo for Women

“I am woman hear me roar” er et sitat fra en av de berømte sangene dedikert til kvinner over hele verden. Denne tatoveringen er en perfekt måte å representere den sterke siden av kvinner som er nødvendige for å opprettholde og lage en vei i denne verden. Bruken av løve og roser i denne tatoveringen indikerer den vakre, men sterke naturen til brukeren som utstråler nydelighet fra hennes personlighet.

Siste tanker:

Du kan bli inspirert av listen over de beste lårtatoveringene for kvinner som er nevnt i denne artikkelen. Velg et design som viser din personlighet og bygger opp selvtilliten din effektivt. Ikke glem å gi oss beskjed om hvordan denne artikkelen har hjulpet deg med å ta et endelig valg.