J Letter Tattoo Designs

Inspirasjon kommer fra små steder, og denne uttalelsen gjelder også når det gjelder tatoveringer. Disse J -tatoveringene i denne artikkelen er egnet for både menn og kvinner uansett alder. Disse enkle tatoveringene med én bokstav uttrykker sterke følelser, noe som gjør dem til et av de populære valgene blant par.

En annen unik egenskap ved disse enkelt J -tatoveringer er at du kan legge til flere design som kroner, hjerter etter ditt personlige valg. Gå gjennom denne artikkelen for å vite hvilke typer design som er tilgjengelige før du tar et permanent valg.

20 vakre J Letter Tattoo Designs:

Vi presenterer deg for et unikt sett med J -tatoveringsdesigner du bør se nærmere på før du kan velge det riktige valget for din kroppskunst. Blomster og sommerfugler kan legges til for jenter og noe mannlig for menn, men det er ingen kunstbegrensning.

1. Unik J Alphabet Tattoo:

Unik j alfabet tatovering

Denne J -tatoveringen er et perfekt alternativ for folk som elsker å eksperimentere med farger. Denne tatoveringsdesignets unike egenskap er at dette mønsteret har et blått fyll, i motsetning til det generiske svarte blekket. Det lille røde hjertet på siden gir et spesielt preg til det komplette designet. Du kan også eksperimentere med andre farger etter eget valg.

2. Imponerende J -tatovering bak øret:

Imponerende J -tatovering bak øret

Mange av oss vil gjerne være diskrete om tatoveringer; det er alltid et personlig valg. Denne enkle tatoveringen med J -bokstaver er slank og gir brukeren skjønn. Et lite hjerte ved foten av brevet fullfører designet vakkert. Selv om dette designet ser nydelig ut både på menn og kvinner, foretrekker jenter det vanligvis.

3. Stilig tatovering på håndleddet med hjerte og glorie:

Stilig tatovering på håndleddet med hjerte og glorie

Dette er en enkel tatovering med j bokstaver der små kursive j er gravert vakkert mens de inkluderer et lite hjerte i designet. Plasseringen av glorie på toppen av bokstaven symboliserer helligheten gitt til brevet. Det kan også bety Guds velsignelse for brukeren eller å kalle personen en hellig hel initial som brukeren har gravert.

4. Cursive J Letter Tattoo Designs for hånden:

Cursive J Letter Tattoo Designs på hånden

Det er tonnevis med fonter tilgjengelig innen tatoveringer, og du kan alltid velge etter dine ønsker. Denne stilige, kursive J -tatoveringen ser perfekt ut på folk som elsker minimalistiske mønstre som representerer deres følelse av stil.

5. Søt Letter J Tattoo med hjerte:

Søt bokstav j tatovering med hjerte

Intime områder kan være perfekte steder å tatovere hvis du ikke vil at noen skal se dem, eller hvis du er modig nok til å bruke klær som avslører disse områdene. Selv om den er enkel, ser denne J-tatoveringen på hofteområdet nydelig ut, og tillegg av et rødt hjerte er et kirsebær på toppen. Du kan også få denne tatoveringen gjort på håndleddet.

6. Fet J Letter Tattoo på hånden:

Fet J Letter Tattoo på hånden

Det er flere fonter du kan eksperimentere med som ikke bare forskjønner designet, men også får det til å skille seg ut. De dristige og tykke linjene som brukes i dette designet ser best ut på muskuløse hender, og menn foretrekker vanligvis disse designene. Du kan bestemme størrelsen etter eget valg.

7. J Love Tattoo On The Collar Bone:

J Love Tattoo On The Collar Bone

Denne søte og enkle tatoveringsdesignen med j brev handler om plassering. Det ser perfekt plassert på brukerens krageben og er ganske enkelt å bli gravert. Denne tatoveringen foretrekkes vanligvis av unge jenter som elsker å vise frem kragebenområdet. Selv om denne tatoveringen ser fantastisk ut i enkelt svart blekk, kan du eksperimentere med farger.

8. J Heart Tattoo for par:

J Heart Tattoo For Par

Populariteten til par tatoveringsdesigner multipliserer, og dette j -tatoveringsdesignet er et perfekt eksempel på det. Bokstaven J er vakkert inkludert i hjerteformen, slik at den ser vakker ut og legger til en følelsesmessig kvotient. En lignende design brukes på partneren din, bortsett fra med en annen bokstav.

9.J Letter Heart Tattoo Design:

J Letter Heart Tattoo Design

Dette er nok en tatoveringsdesign med j brev som har et hjerte inkludert. Dette mønsterets unike egenskap er at endene på det lille alfabetet j gir et hjerte i fortsettelse. Dette representerer koblingen mellom hjertet og alfabetet vakkert. Denne tatoveringen ser best ut når den er gravert på håndleddet.

10. Nydelig Letter J Tattoo Design:

Nydelig Letter J Tattoo Design

Denne søte lille j -bokstavdesignen har slanke linjer, og den lille sirkelen i stedet for en prikk på toppen skiller seg ut. Alfabetet ender flott og danner en vinge, slik at det ser ut til at bokstaven j er fri til å nå alle høyder. Spesialiteten til dette designet er enkelvinget, i motsetning til de to vingene kan vi ofte finne.

11. J Tattoo On the Ring Finger:

J Tatovering på ringfingeren

Hvis du er fan av slanke fingertatoveringer, er dette designet det perfekte alternativet. De fine linjene som brukes i denne tatoveringen gjør den minneverdig for brukeren, men kan forbli skjult hvis du vil. Plasseringen av denne tatoveringen gjør en forskjell for både brukeren og menneskene som ser den.

12. Utrolig Letter J Tattoo On Finger:

Utrolig Letter J Tattoo On Finger

Dette er nok en tatovering av fingeralfabetet, og forskjellen mellom den forrige og denne er plasseringen. Denne J -tatoveringen sitter perfekt på ringfingeren, som kobles direkte til hjertestrengene, noe som gjør den enda mer spesiell. Den fete skriften skaper også en visuell godbit.

13. Slående J Letter Tattoo -bilder:

Slående J Letter Tattoo Images

Selv om denne J -bokstavdesignen ser enkel ut, utgjør den fet skrift en stor forskjell. Gravering av den i en viss vinkel gir dette mønsteret en 3d -effekt. Selv om dette designet virker eksemplarisk i den svarte fyllingen, kan du eksperimentere med forskjellige fargevalg etter eget valg for et annet utseende.

14. Quirky J Tattoo On Hand:

Quirky J Tattoo On Hand

Denne designen er et perfekt alternativ for folk som foretrekker ukonvensjonelle design. Dette mønsteret ser merkelig ut som bokstaven J, slik at du skiller deg ut i mengden. Denne tatoveringen passer for alle og ser best ut når den er gravert på armen, leggen og skulderen. Et sprut av farger over bokstaven kan gi det et unikt utseende.

15. Elegant J Letter Tattoo med små hjerter:

Elegant J Letter Tattoo med små hjerter

Mange av oss ønsker å prøve enkle og greie design når det gjelder initialer. Dette er et perfekt alternativ for disse menneskene, og tillegg av ikke bare ett, men tre hjerter gir tatoveringen et personlig preg som ingen kan motstå. Du kan bruke farger for hjertet for å gi det et realistisk utseende.

16. Rustikk J Letter Tattoo med en pil:

J Letter Tattoo med en pil

Rustikke mønstre er ganske populære blant eventyrlystne mennesker, uavhengig av kjønn. Bokstaven Js design har utførelser som får bokstaven til å ligne et treverk, og en vakker pil fullfører utseendet fantastisk. Du kan eksperimentere med farger hvis du vil skape et mye mer realistisk utseende.

17. Intrikate J Letter Tattoo Designs:

Intrikate J Letter Tattoo Designs

Denne designen er det perfekte alternativet hvis du liker intrikate og detaljerte mønstre for din J -tatovering. Fet J har små hvite prikker langs linjen og ender med tynne linjer. En vakker vintreet er plassert i midten av alfabetet, og skaper en naturlig fantastisk finish. Kvinner foretrekker vanligvis denne typen design.

18. Majestetisk Letter J -tatovering med krone:

Majestetisk bokstav J tatovering med krone

Crown er nok et vanlig tillegg i tatoveringene med enkelt bokstaver. Den enkle store bokstaven J er toppet med en elegant krone som skaper et kongelig utseende for brukeren. Et annet unikt tillegg til designet er klubbsymbolet du finner i kortspill, noe som får jokeren til å ligne en konge.

19.J Letter Tattoo med kortdesign:

J Letter Tattoo med kortdesign

Hvis du er en fan av kortspill og ønsker å representere din kjærlighet til spillet gjennom en tatovering, kan dette designet være et perfekt valg. Selv om J regnes som en joker, er det også et trumfkort. Den dristige og vakre bokstaven J har fire symboler på spillekort som fullfører hele tatoveringen vakkert.

20. Flying J Letter Tattoo With Wings:

Flygende J Letter Tattoo med vinger

Når det gjelder tatoveringer, spiller personlig valg en viktig rolle i å skildre stilen din elegant. Englevingene ser ekstremt søte ut og er et vanlig valg for mennesker uansett kjønn. Selv om dette designet ser sjarmerende ut i svart blekk, kan du legge til noe glød ved å eksperimentere med farger.

Oversikt:

Hvis du er en førstegangstimer eller en ivrig kroppskunstsamler, kan J-tatoveringsdesigner passe for alle. Du kan legge til et stilig element ved å kombinere elementer som blomster, vinger, hjerte og mange flere etter din smak. Så uten videre, velg riktig tatovering etter at du har gått gjennom denne artikkelen. Ikke glem å gi oss beskjed hvis denne artikkelen har hjulpet deg med å ta et valg.