Goa er sannsynligvis det mest besøkte stedet i India på grunn av sandstrendene og den gode atmosfæren. Du vil finne flest turister fra hele verden i denne flotte staten. Det er et stort antall tatoveringssalonger i Goa på grunn av strømmen av turister som går gjennom staten, men noen av disse tatoveringssalongene bør ikke besøkes, da den enorme tatoveringsartisten har resultert i at noen har sluttet å bruke de konvensjonelle og trygge metodene av kunsten. Disse artistene har tatt opp farligere kunstneriske måter som kan resultere i mange hudproblemer senere. Når det er sagt, er det fortsatt mange ekte tatoveringsartister som holder tilbake navnet på denne flotte kunsten i Goa ved å tilby profesjonelle og trygge tjenester til alle kundene. Disse eksepsjonelle tatoveringskunstnerne er gitt i detalj nedenfor.

Beste tatovører i Goa

Beste tatovører i Goa:

Her er de 8 beste tatoveringskunstnerne i Goa som følger.

1. Moksha Tattoo Studio:

Ligger på Calangute beach road moksha tattoo studio er sannsynligvis det beste tatoveringsstudioet i goa. Med sine tjenester som spenner fra kroppspiercing til tatoveringer i hele kroppen, har moksha tattoo studio et sett med svært erfarne artister som inkluderer eieren. Utstyret er veldig førsteklasses og alle verktøyene som brukes er trygge og rene.

2. Dragon Ink Tattoos:

Oppført i noen av de beste tatoveringsstudioene i India er drage blekk tatoveringer veldig kjent rundt om i verden på grunn av den konstante strømmen av turister som hyppige studio ønsker å få veldig unike og originale tatoveringer. Selv lokalbefolkningen sier at drage blekk tatoveringer er en veldig trygg salong med eksepsjonelle kunstnere som er veldig originale i konseptene.

3. Krish Tattoo Studio i Goa:

Krish er en eksepsjonell kunstner og er stolt over at han har en av de reneste tatoveringssalongene i goa. Hver nål som brukes på en person er din egen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for problemer som en brukt nål står overfor. Avansert utstyr til eksepsjonelle priser gjør dette til en flott tatoveringssalong å gå til. Han er den beste tatovøren i Goa.

4. RK’s Ink Exposure Tattoo Shop i Goa:

Hvis du leter etter en virkelig original tatovør i Goa som bruker trygt utstyr og tilbyr tatoveringer til rimelige priser, er RKs tatoveringseksponering et must-besøk. Det vennlige miljøet i denne tatoveringssalen er noe som ikke kan sammenlignes med andre. Det er den beste tatoveringsbutikken i Goa.

5. Sandy Tattoo Studio i Goa:

Eieren sammen med to eller tre andre kunstnere er det som utgjør denne flotte tatoveringssalongen. De er veldig erfarne artister som spesielt jobber med å gjenskape og lage originale design. Hvis du har en tatovering i tankene og ønsker å få det gjort, er sandy den beste personen å besøke. Sikkert utstyr og rimelige priser vil møte deg på dørstokken.

6. Kukus tatoveringssalong i Goa:

Denne tatoveringssalongen har eksistert en stund og er faktisk et bevis på goas tatoveringsarv. Goa har alltid vært et sted du kan få en tatovering utført i henhold til dine krav, og kukus holder seg til dette testamentet. Rimelige priser og et trygt miljø er hovedtrekkene på dette stedet. Dette er den beste tatoveringslokalet i Goa.

7. Blazing Ink Tattoo Studio i Goa:

For en rask og effektiv løsning, trenger alt kroppsblekket ditt det flammende tatoveringsstudioet er det beste stedet for deg. Dette stedet spesialiserer seg på tatoveringer i full lengde og tatoveringer i hele kroppen, men tilbyr også en rekke andre designkonsepter for deg hvis du er bortskjemt.

8. Andys tatoveringssalong i Goa:

Andy har verdenskjent med sine tatoveringsdesigner på grunn av den økende mengden turister som besøker tatoveringslokalet hans. Hans originale konsepter og evnen til å gjenskape et designkonsept som blir brakt til ham av en kunde, er det som gjør tatoveringssalen hans så kjent. Han er også den beste tatovøren i Goa.