Vil du ha en vakker tatovering, men er redd for smerten den gir mens du får den blekket! Ja, de fleste ønsker å ha en tatovering; men smerten eliminerer ideen fra tankene deres. For slike mennesker er her den beste muligheten til å skaffe seg sitt favorittdesign gjennom tatoveringer i ryggraden. Tatoveringene er dedikert til ryggraden med mindre smerte. Disse typer tatoveringer i ryggraden er de mest oppdaterte mønstertankene for både menn og kvinner.

Tatoveringer i ryggraden

Søte ryggtatoveringer Ideer for menn og kvinner:

Her er noen attraktive tatoveringsdesigner for ryggen som du kan velge mellom,

1. Lotus Spinal Tattoo:

Lotus spinal tatovering

Lotus gir jentene den beste tatoveringen på ryggen. Tatoveringen har også få sanskritbokstaver som gir et slagord i form av lotusstammen. Designet er laget i svarte og grå farger med fantastiske nyanser.

2. Tribal Spinal Tattoo:

Tribal spinal tatovering

Tatoveringene til stammens ryggrad laget med tynne linjer gir seeren og blekkpatronen et helt annet utseende. Designet får et realistisk preg da det bærer designet av en ryggmarg på det perfekte stedet der det faktisk ligger.

3. Tatovering av ryggmargschakra:

Chakra tatovering av ryggmargen

Den kvinnelige tatoveringen av ryggraden er sterkt inspirert av blomstene. Blomstene får form og tekstur på chakraene, som kommer i forskjellige former med en parallell linje. Designet i svart, gir de et sjarmerende utseende til blekkpatronen.

4. Arrow Compass Cord Tattoo:

Tatovering av pilkompasset

Jentetatoveringer for jenter gir et forskjønnet utseende til ungdommen. Tatoveringen er laget med et kompass som er sentralisert med en pil på en designer måte. Tatoveringen bærer egenskapene til både et kompass og en pil.

5. Black Dots Spinal Tattoo:

Svarte prikker spinal tatovering

Vil du ha en enkel tatovering på ryggraden! Her er en forenklet design som sikkert ville blitt elsket av deg. Tatoveringen er laget med flere små prikker i svart i en rett linje som representerer selve ryggmargen. Det fanger seernes oppmerksomhet, prøv dette for å få gode kommentarer.

6. 3D spinal tatovering:

3D spinal tatovering

Spine tatoveringer menn design kan gis et kunstnerisk preg med et 3D -mønster. Ryggen får et scenario der ryggmargen vises på ryggen som om den er sliten med hendene som kommer ut og øynene skinner mellom for et farlig utseende.

7. Polynesisk tatovering av ryggraden:

Polynesisk tatovering av ryggraden

Tatoveringsdesignene for ryggmargen i dette designet er laget med et polynesisk preg som også involverer små heena -design og keltiske stammedesign. Designene når de kombineres fra en diamantformet sverddesign på baksiden i svart.

8. Music Life Spine Tattoo:

Music Life Spine Tattoo

Søte ryggradstatoveringer får et inspirerende preg som viser festet til blekkpatronen med musikk. Tatoveringen er laget med en kombinasjon av livline, ord og headset. Linjen uttrykker at musikk er redningen til blekkpatronen.

9. Butterfly Spine Tattoo:

Butterfly Spine Tattoo

Små tatoveringer i ryggraden gir alltid et karismatisk utseende til ryggmargsområdet. Og en sommerfugl ville forbedre utseendet på slike tatoveringer. Tatoveringen er laget med svart blekk med grå nyanser i midten.

Ryggradstatoveringer bæres for det meste med fascinerende design som sommerfugler, stjerner, prikker, sverd, kompass, heena -design og mye mer som fullfører utseendet på ryggen effektivt. Tatoveringen bæres på midten av ryggen på ryggraden som gjør den mindre smertefull.