Megan Fox er en Hollywood -kjendis som har fanget millioner av hjerter med sitt utseende, selvtillit og skuespillerferdigheter. Hun er en av de mest sexy kvinnene som er sett på skjermen, og har blitt vurdert som den nest heteste kvinnen i verden. Selv om hun er modell og skuespillerinne, har hun fått flere tatoveringer på seg.

Beste Megan Fox tatoveringsdesigner med betydninger

På spørsmål om hvorfor hun liker å skrive disse tatoveringene, sier hun at det er hennes måte å stå på for seg selv, en måte å uttrykke enhver følelse av fiendskap på, spesielt moren hennes som ikke godkjente ideen om tatoveringer.

Megan Fox Tattoo Designs sier med bilder:

Noen av de meningsfulle og beste tatoveringsdesignene som ble tegnet av Megan Fox, har blitt oppført i de følgende avsnittene.

1. Megan Fox Arm Tattoo – Marilyn Monroe:

Marilyn monroe tatovering

Megan Fox har prydet seg med noen fantastiske tatoveringer, men den beste til dags dato er Marilyn Monroe -tatoveringen som har blitt skrevet på hennes høyre underarm. Megan holder henne som et idol og har hevdet å gråte hver gang hun hørte stemmen hennes i barndommen.

2. Megan Fox William Shakespeare Quote Tattoo on Back:

William shakespeare tatovering

Megan Fox ser ut til å verdsette livet hennes mye. Hun forstår betydningen og tar det slik det kommer. Denne holdningen til livet har blitt vist i hennes William Shakespeare -tatovering. Den ligger under hennes høyre skulder og sier “Vi vil alle le av forgylte sommerfugler”.

3. Megan Fox Moon og Star Tattoo on Leg:

Megan Fox Moon og Star Tattoo on Leg

Månen og stjernetatoveringen blekket på Megans ben komplimenterer virkelig hennes valg og uttrykker hennes individualitet. Dette er den første fargede tatoveringen som ble laget og ser ganske interessant og nyskapende ut. Tatoveringen inneholder i utgangspunktet bildet av en oransje måne som overlapper en stjerne. Tatoveringen legger til Megans sanselige natur og legger også til hennes glamorøse syn.

4. Megan Fox kinesisk tatovering på nakken:

Megan Fox kinesisk tatovering på halsen

Megan Fox har en kinesisk tatovering på nakken. Ordet innskrevet betyr “styrke” og har vært en av de minste tatoveringene som er laget. Det blir nesten aldri lagt merke til da det er gjemt bak håret hennes og ikke har fått mye oppmerksomhet. Men hvis det blir lagt merke til, ser tatoveringen veldig fasjonabel og trendy ut på henne.

5. Megan Fox Rib Tattoo på ribbe:

Ribburbur tatovering

Megan Fox har et fantastisk dikt blekket på brystkassen. Det lyder “Det var en gang en liten jente som aldri kjente kjærligheten før en fyr knuste HJERTET hennes”. Tatoveringen er skrevet med gammelengelsk skrift og er laget av henne selv.

6. Megan fox Ektemann Navn Tatovering:

Megan fox ektemann navn tatovering

Da Megan Fox var sammen med mannen Brian Austin Green, bestemte hun seg for å få en tatovering på nedre høyre hofte som skulle lese navnet hans. Tatoveringen gjenspeiler virkelig hennes kjærlighet til Brian og hvor mye hun verdsetter forholdet hennes til ham.

7. Megan Fox Tribal Tattoo på håndleddet:

Megan Fox Tribal WavesTattoo

Megan Fox er en elsker av hav. Så hun bestemte seg for å få en tatovering som viser to mektige havbølger. Denne tatoveringen var skrevet på håndleddet hennes og ble kalt Yin Yang -tatoveringen. Nylig ble dette stykke kroppskunst fjernet siden det ikke ble slik Megan ønsket det.

8. Megan Fox Mickey Rourke Tattoo på siden:

Megan Fox Mickey Rourke Tattoo på siden

Etter å ha spilt i en film med Mickey Rourke i 2010, fikk Megan Fox en tatovering for henne bare for å hedre ham. Denne tatoveringen har blitt skrevet på hennes høyre brystkasse og det står “Alle de som ble sett danse ble antatt å være sinnssyke av de som ikke kunne høre det”.

9. Megan Fox Play Him off Tattoo:

Megan fox spiller ham av tatovering

Megan Fox har en annen siste tatovering som skildrer bildet av en søt pus som spiller piano. “Play Him Off” har blitt skrevet under det. Tatoveringen er ny, selv om betydningen er vanskelig å tyde.