I århundrer har menn og kvinner prydet huden med dekorative illustrasjoner av kulturelle eller religiøse årsaker. I dag og i dag fortsetter trenden med at årsaken er mer personlig. Selv om permanente tatoveringer fortsatt er en populær form for kroppskunst, er de dyre og smertefulle og tidkrevende. Tatoveringsklistremerker er dermed et alternativt middel for å dekorere kroppen med flotte bilder i en kort periode. Tatoveringsklistremerker er rimelige og hudvennlige og er populære blant de aller fleste.

Beste tatoverings klistremerker og bilder:

Her er våre 9 beste tatoveringsklistremerker og bilder som følger.

tatoverings klistremerker

1. Jewel Tattoo Sticker:

Jewel tattoo sticker

Jewel tattoo stickers fungerer som smykketilbehør for kvinner og jenter. De er prangende og tilfører kroppen en viss mengde. Disse midlertidige juvelklistremerker er utsmykket med krystall, strass og glitter som er innebygd i et klistremerke. De limes lett inn for å lage et vakkert tatoveringsdesign. Jewel Tattoo -klistremerker er tilgjengelige i et uendelig utvalg av sydende design.

2. Glitter Tattoo Sticker:

Glitter tatovering klistremerke

Krydre livet ditt med Glitter Tattoo -klistremerker som gir glans og glimmer til enhver feiring. Ulike glitter -tatoveringsdesigner gir tiltrekkende sjarm til brukerens personlighet. Skal du på en fotball- eller cricketkamp? Sport flagget til favorittlaget ditt med et glittertatoveringsmerke som er tilgjengelig i form av nasjonalflagget i mange land blant mange andre design.

3. Crystal Belly Tattoo Sticker:

Crystal mage tatovering

Crystal magetatoveringer er spesielt laget for de kvinnene som liker å skryte av navlen. Tilgjengelige i et utvalg av mønstre og dekorerte med krystaller, de er iøynefallende og forbedrer en kvinnes skjønnhet kraftig. De kan brukes som fritidsklær eller for en kveld ute. Krystall navlen tatoveringer er scintillating og så du.

4. Bow Tattoo Stickers:

Sløyfe tatovering klistremerker

Jenter og sløyfer går sammen. Det være seg på vesker, sko eller kjoler, de er uatskillelige og utfyller hverandre. Det er ikke rart at sløyfetatoveringer er et av de første og fremste valgene for de fleste kvinner. Bue tatovering klistremerker er det ideelle valget for kvinner og jenter som ønsker å dekorere kroppen med buer og bånd, men er for redd for å gå under nålen. Denne tatoveringsbue -klistremerket som er tilgjengelig i forskjellige størrelser og mønstre gir et dekorativt stykke kroppskunst.

5. Ferocious Dragon Tattoo Sticker:

Klistremerke for voldsom drage tatovering

Som det sies: “Gutter er laget av frosker og snegler og valphundhaler”. Et faktum som er veldig tydelig fra de bisarre typer kroppstatoveringer som de fleste menn vanligvis foretrekker. Menn har en tendens til å fascinere den mørke siden av naturen og tatoveringene de bærer er generelt en skildring av død og ødeleggelse. Slik er dragen til tatoveringen, et vanlig og veldig populært valg blant gutter og menn.

6. Flower Tattoo Sticker:

Klistremerke med blomstertatovering

En kvinne blir aldri lei av å ha tatoverte blomster på kroppen, enten det er i permanent eller midlertidig form. Blomstertatoveringer får frem en kvinnes naturlige skjønnhet. I noen tilfeller er det en representasjon av hennes indre jeg. Blomstertatoveringsklistremerker bryter frem med farger og ser like fengende ut som en permanent tatovering som gir kvinner en virkelig tatoveringsopplevelse.

7. Armbåndstatoveringsklistremerker:

Armbåndstatoveringsklistremerker

Armbåndstatoveringsklistremerker er spesielt laget for menn. De kommer med et stamme- og piggtråd -utseende. De ser også bra ut når de brukes som et armbånd.

8. Survivor Tattoo Sticker:

Survivor Tattoo Sticker

Det rosa båndet som universelt brukes av kvinner til støtte for brystkreft, er tilgjengelig som en klistremerke -tatovering med ordet Survivor påtrykt. Det ser ut til å bli og blir stolt slitt av kvinnelige overlevende etter den livstruende sykdommen.

9. Lip Tattoo Stickers:

Klistremerker for leppetatoveringer

Glam opp leppene med Tattoo Stickers som er tilgjengelige i et utvalg fargerike mønstre. Lip Tattoo-klistremerker er en perfekt måte å skape oppstyr på et kostymefest eller en morsom kveld med vennene dine. De utfyller klærne og stilen din og gir deg et Razzle-Dazzle-utseende.