Graffiti -design er populært kjent som gatekunstverk eller urbane kunstverk som er utført med fargespray på veggene. Denne enorme graffitikunsten har alfabeter som tema som er skrevet med forskjellige ordfont. Dette alfabetdesignet brukes også til å skjære tatoveringer på huden. Designere som er godt trent, kan bare oppnå dette designerarbeidet.

graffiti tatovering design

Søte og stilige graffiti tatoveringsdesigner:

For de som er interessert i sprayarbeid, kan denne artikkelen definitivt hjelpe deg med å velge topp 9 graffiti -tatoveringsdesign.

1. Graffiti Spray Tattoo Design:

Graffiti Spray Tattoo Design

Ettersom en graffititatovering er kjent for spraymaling, fremheves sprayflasker ved hjelp av knappen som hoveddesign for å lage denne spraygraffiti -designen. Dysen fremheves ved å bruke flerfarget spraymaling rundt huden.

2. Graffiti 3D Tattoo Design:

Graffiti 3D Tattoo Design

3D -tatoveringer har også fått sin betydning når det gjelder tatoveringsdesign. Denne graffitikunsttatoveringen kan designes med ethvert tema, som for å lage en første tatovering eller graffiti -jentetatovering.

3. Half Arm Graffiti Building Tattoo Design:

Half Arm Graffiti Building Tattoo Design

Siden en graffitt -tatovering er kjent for sine store tatoveringsdesigner, og halvarms tatoveringsdesign passer inn som den beste graffitikunst -tatoveringsdesignen. Graffititatoveringene er trykt med bygningsdesign og med skumringsstjerner.

4. Graffiti Rose Tattoo Design:

Graffiti Rose Tattoo Design

I graffiti rose tatoveringsdesign får rosen en vakker lys farge ved hjelp av spraymaling. Tatoveringsdesignet passer for jenter som skulder- eller armtatoveringsdesign. Måten roseblader er ordnet på gjør forskjellen fra en annen tatoveringsstil.

5. Graffiti Wall Tattoo Design:

Graffiti Wall Tattoo Design

Graffitikunst utføres i utgangspunktet på gatevegger, som er enorme og brede. Bandets sangere liker å vise merkenavnet sitt på veggen ved hjelp av kalligrafi graffiti -design. Temaet bak graffiti -design brukes i utformingen av veggen graffiti -tatoveringsdesign.

6. Graffiti Radio Tattoo Design:

Graffiti Radio Tattoo Design

Funky tatoveringsdesign kan også lages ved hjelp av graffiti -temaet. Radioen er skildret på en komisk måte ved hjelp av spraymaling. Sammen med radiokassettbånd kan også males. Denne tatoveringen passer godt som et brysttatoveringsdesign for gutter.

7. Graffiti navn tatoveringsdesign:

Graffiti Name Tattoo Design

Å vise kjærlighet gjennom en tatovering er en av trendene i disse dager, denne tatoveringen kan utformes som et navn som basen. Elsket navn kan lages ved hjelp av graffiti -tatoveringsdesign. Fonten på navnet tatovering kan velges før.

8. Tegneserie Graffiti Tattoo Design:

Tegneserie Graffiti Tattoo Design

Folk som liker å ha tegneseriefigurer eller morsomme ansiktstatoveringer, velger deretter. Graffiti type tatoveringsdesign. Ansiktet til tegneseriefiguren er laget fargerikt, for eksempel en fugl med en krone på hodet.

9. Graffiti Skull Tattoo Design:

Graffiti Skull Tattoo Design

Skulldesign har fanget oppmerksomheten ikke bare for vanlige blekk -tatoveringer, men også for graffiti -tatoveringstyper. Gutter som liker å ha et hip utseende, så treffer definitivt dette designet topplisten. Skallen får svart farge. Passer godt som brysttatoveringsdesign.

Graffiti design er et gammelt skolegateverk som også har hatt navn og berømmelse blant ungdommene, noe som ganske enkelt skyldes designeren som gjør endringer i henhold til den nåværende generasjonen. Denne metoden for å lage spraymaling som tatovering på menneskelig hud trenger god tålmodighet og erfaring, så kundene må respektere og hilse på disse kunstneriske menneskene håndverk.