9 mest elskede Plumeria -tatoveringsdesigner

Plumeria er blomsten du finner på Hawaii. Det er en vakker blomst som har sin egen spesialitet; hver farge har sin egen unike duft. Denne blomsten har en veldig rik og symbolsk betydning. Det er et symbol på fødsel og liv. Det representerer også fødsel og skjønnhet. Disse vakre blomstene har rike og dype bilder i mange forældede samfunn.

I dag er Plumeria tatoveringer veldig kjent blant kvinner. Menn, den er også kjent, men de kombinerer denne blomsten med et annet sjødyr eller med noe annet design.

Plumeria Tattoo Designs

Stilige og beste Plumeria -tatoveringsdesigner med bilder:

Noen trendy design er vist nedenfor.

1. Nydelig Bell Plumeria Tattoo:

Nydelig Bell Plumeria Tattoo

Denne Plumeria Flower Tattoo i bjellemønsteret ser nydelig ut med rosa, lilla og gul Plumeria -blomst. Denne tatoveringen er en favoritt blant kvinnelige folk, uansett kultur og religion. De jentene som er fitnesselskere, de liker å lage et slikt design for magen eller ryggen.

2. Wavey Frangipani Tattoo:

Bølget tatovering av frangipani

Det vitenskapelige navnet på Plumeria -blomsten er Frangipani Flower. Denne Frangipani blomstertatoveringen på ankelen ser veldig pen ut. Denne tatoveringen har sjøbølger rundt de gule Frangipani -blomstene.

3. Søt Plumeria -tatovering bak et øre:

Søt Plumeria -tatovering bak et øre

Denne Small Plumeria -tatoveringen med rosa blomster og tre grønne blader ser veldig søt ut på baksiden av øret. Det er et unikt sted å ha en tatovering og ser vakkert ut. Du vil få god tillit til dette stedet for plumeria -design.

4. Turtle Style Plumeria Tattoo:

Turtle Style Plumeria Tattoo

Mange sjødyr og dyr ser vakre ut med Plumeria blomstertatovering. Denne plumeria -blomsten på toppen av skilpadden viser stammestil, derfor kalles den også en Plumeria Tribal Tattoo. Denne mønsterstilen er kjent blant unge; de tror at de får positivitet på grunn av disse turtle plumeria -designene.

5. Off Shoulder Frangipani Tattoo:

Off Shoulder Frangipani Tattoo

Dette er den beste Frangipani -tatoveringen på skulderen spredt i to retninger. Denne tatoveringen har syv rosa skur plumeria blomster med et nydelig design som ser nydelig ut på skulderen. Dette ser på jenter som liker å bruke noen off-shoulder topper.

6. Hibiscus og Plumeria Tattoo:

Hibiscus og Plumeria Tattoo

Denne tatoveringen er en kombinasjon av hibiscus og plumeria blomst. Denne er en flott Frangipani Tattoo Design, hawaiisk tro på at dette står for positivitet så vel som perfeksjon.

7. Tilbake Frangipani Tattoo:

Tilbake Frangipani Tattoo

Denne Frangipani Tree Tattoo med en rosa blomst på ryggen ser vakker ut. For bred tatoveringsdesign kan denne typen mønster velges. Det kan være mange grener eller med en enkelt gren. Prøv dette designet for dine ryggløse topper.

8. Plumeria -tatovering for herrespesial:

Plumeria Tattoo for Herrespesial

Denne Plumeria Tattoo Design på skulderen til mannen ser fantastisk ut. Den inkluderer Plumeria -blomst sammen med utsikten over stranden og yacht i sjøen med Pam -trær. Det er ikke en farget tatovering.

9. i bilderamme Plumeria Tattoo:

I bilderamme Plumeria Tattoo

Dette bildet finner du på rammen når du besøker Hawaii. Dette Plumeria Tattoo Image på skulderen ser vakkert ut. Dette bildet inneholder en nydelig strand med solnedgangen i bakgrunnen og Plumeria -blomst på bunnen ser vakker ut.

Ikke haste alltid, folk tatoverer fordi venner fortalte dem om dette tatoveringsmønsteret. Men når du planlegger denne plumeria -tatoveringen på kroppen din, har den tiden også en mening med disse blomstene. Undersøk mer og finn en unik måte å lage designet i din egen stil. Denne tatoveringen kan passe hvor som helst fordi disse er forskjellige Plumeria -tatoveringer som du kan ha på skulderen, ermet, ryggen, nakken, ankelen, hvilken som helst del av kroppen din.