Kløver- eller Shamrock -blad ble rikelig sett på den irske kystsiden som ble sett av St. Patrick under sin reise til Irland for å forkynne om kristendommen for det irske folket. For å formidle det gode ved kristendommen, omtalte han kløverblad som det religiøse symbolet som hadde tre blader som den hellige far, sønn og ånd.

Uvanlige Clover Tattoo Designs

Beste og stilige Clover Tattoo Designs:

For å få en kort kunnskap, la oss ta en tur ved å lese om de 9 beste tatoveringsdesignene for kløver.

1. Enkel Shamrock Tattoo Design:

Enkel Shamrock Tattoo design

En enkel trekløver- eller shamrock-tatoveringsdesign blekket med den typiske irske fargen som er grønn, forteller oss om den åndelige troen som får folk til å tenke mer om religion og dens virkninger.

2. Celtic Clover Tattoo Design:

Celtic Clover tatoveringsdesign

Kelterne, de gamle menneskene i europeiske land som var trofaste kristne mennesker og trodde at den allmektige Gud alltid kan huskes gjennom tatoveringsdesign gjennom et kløverblad. Denne lille kløver -tatoveringen kan trekkes fra armen som har et vridd knutbladdesign.

3. Shamrock Flower med The Crown Tattoo Design:

Shamrock blomst med kronen tatovering design

For å gjøre det mer attraktivt brukte Clover blomstertatoveringsdesignere sine kreative ideer til å lage en enkel trebladet sjamrock til et lyst design ved å kombinere en gul krondesign på toppen av bladet. Denne tatoveringen kan blekkes rundt armen.

4. Irish Clover Tattoo Design:

Irish Clover tattoo design

Ettersom dette konseptet med kløverbladstatovering stammer fra Irland, fremhevet designerne opprinnelsen ved å gi tatoveringen det irske flagget. Tatoveringen er blekket med svart farge og fargen på det irske flagget sprayes på sidene.

5. Clover Tattoo med Skull Design:

Kløver tatovering med hodeskalle design

Den yngre generasjonen som liker å synge rockesanger og lede et kult rockeliv, så sitter denne typen tatoveringsdesign godt. Skallenes design er inkludert i dette kløverbladet med tre blader. Denne tatoveringen gir grønt blekk med svarte kanter.

6. Fargerik Clover Tattoo med flammedesign:

Fargerik kløver -tatovering med flammedesign

For å gi en endring i det monotone tatoveringsdesignet, kommer denne fargerike tatoveringen til unnsetning. Tatoveringen er designet med det vanlige kløverbladsmønsteret, men forskjellen kommer med fargen og flammedesignet.

7. Lucky Clover Tattoo Design:

Lucky Clover tatoveringsdesign

Heldig kløver tatoveringsdesign er skrevet med firbladsmønsteret som representerer lykke til med god helse, rikdom, berømmelse og kjærlighet. Siden denne typen kløverblad er svært sjelden å se, anses dette bladet som en lykkesjarm.

8. Cartoon Clover Tattoo Design:

Tegneserie Clover tattoo design

Tegneserien kløver tatovering er virkelig et smil som gir tatoveringsdesign som ingen kan nekte for det. Denne tatoveringsdesignen er en unisex tatoveringsdesign som er blekket med kløverblad som en tegneserie med tenner som holder en stokk og irsk flagg i en hånd.

9. Heart Clover Tattoo Design:

Heart Clover tatoveringsdesign

For jenter er denne typen design definitivt et passende tatoveringsdesign. Denne designen har en hjerteform som gir tatoveringsdesignet en jentete touch. Hvert av kløverbladene er utformet til en hjerteform. Denne tatoveringen passer godt som en ankeltatovering eller som en nakketatovering.

Som en måte å huske St. Partick, mange irere har denne Clover -tatoveringen rundt armen eller håndleddet. Mange unge har denne tatoveringsdesignen rundt St. Patrick day feires, spesielt i Irland. Bortsett fra religiøs tro kan folk bruke denne Shamrock -tatoveringen på grunn av den søte designen. Enkelt, men kult utseende får du når du velger denne stilen med tatoveringsmønster.