Katy Perry har 5 tatoveringer på kroppen. Bortsett fra det har hun prøvd forskjellige typer negletatoveringer eller dekaler som også er populære.

Beste Katy Perry tatoveringsdesigner og betydninger:

Nedenfor er de 9 beste tatoveringsdesignene som Katy Perry har prøvd, og du kan også prøve disse hvis du vil ha noe lignende henne.

1. Small StrawBerry Katy Perry Tattoo Design:

Katy Perry tatoveringsdesigner og betydninger

Dette er designet til et lite halmbær som er permanent utført med farger på føttene. Dette har et ansikt i seg, og også dette er gjort i en veldig liten størrelse. Du kan også få gjort noe slikt. Dette er veldig jentete og også lett å sport.

2. Small Lotus Katy Perry Tattoo Design:

Liten Lotus Katy Perry Tattoo Design

Her viser sangeren frem sin lille lotustatovering som hun har på håndleddet. Dette er veldig lite i størrelse, og du kan også få gjort noe slikt på deg selv. Dette gjøres i blyantformat uten farger. Imidlertid er disse ganske populære og blomsterdesigner er også ganske jentete for sport. Du kan også prøve noe slikt i farger. Disse kan brukes av nesten hvilken som helst person, og du kan også gjøre disse i større formater. Disse er også veldig kunstneriske. Du kan skreddersy denne typen design fra profesjonelle kunstnere. Det er en av de små Katy Perry tatoveringsdesignene.

3. Jesus Katy Perry Tattoo Design:

Jesus katy perry tatoveringsdesign

Dette er Jesus -tatoveringsdesignet som Katy Perry har på håndleddet. Du kan enkelt prøve disse stilene, ettersom disse ikke er i stor skala og også gir en jentefølelse. Imidlertid kan disse være en sport av enhver person. Du kan også be mønsterkunstneren om å veilede deg til posisjonen til dette og også til detaljene eller fargen. Du kan bruke andre fonter til disse.

4. Peppermynte Katy Perry Tattoo Design:

Peppermynte Katy Perry Tattoo Design

Dette er peppermynte -designen som sangeren har på anklene. Du kan også få noe slikt gjort enkelt på kroppen din. Dette er ganske jentete, og du kan også bruke dette lett, ettersom dette er veldig lite i størrelse. Du kan enkelt prøve dette. Dette har også et ansikt inni seg, og derfor ser dette ganske funky ut. Disse typer trendy design kan gjøres av profesjonelle kunstnere. Disse bør gjøres i riktige posisjoner i kroppen for å få dem til å se kjendisstil ut.

5. Sanskrit Katy Perry Tattoo Design:

Sanskrit Katy Perry Tattoo Design

Dette er sanskrit -tatoveringen som sangeren har på innsiden av hånden. Du kan også få noe slikt på hånden.

6. Musical Nail Katy Perry Tattoo Design:

Musical Nail Katy Perry Tattoo Design

Dette er et midlertidig klistremerke som er inspirert av Katy Perry, som du kan prøve. Dette var typen reiser seg som hun hadde på den røde løperen. Dette kan brukes med alle typer festkjoler. Disse er også jentete. Det er en av de beste musikalske Katy perry -tatoveringsdesignene.

7. Obama Katy Perry Tattoo Design:

Obama katy perry tatoveringsdesign

Dette er Katy Perrys Obama -negleklistremerker som hun bar på den røde løperen eller et sceneshow. Du kan kjøpe disse og bruke dem enkelt over ethvert grunnlag. Disse er ganske trendy, og disse klistremerkene er også lett tilgjengelige.

8. Sanger Katy Perry Tattoo Design:

Sanger Katy Perry Tattoo Design

Dette er en annen type sangerens negldesign. Du kan kjøpe disse klistremerker -tatoveringene fra dekorbutikker og bruke dem på neglene. Du kan bruke disse over en hvit grunnstrøk, så kan du bruke disse til fester.

9. Floral Nail Katy Perry Tattoo Design:

Floral Nail Katy Perry Tattoo Design

Dette er Katy Perrys blomstrete negletatovering som du kan prøve. Dette er dekaler som kan overføres til vann, og du kan enkelt kjøpe dem fra neglebutikker. Disse er ganske billige, og du kan bruke dem over nesten alle typer grunnfarger. Du bør imidlertid bruke litt toppstrøk over den.