Meksikanske tatoveringer blir veldig populære i disse dager. Du kan gjøre disse i forskjellige stiler og også gjøre disse passende i henhold til din sportslige evne. Disse kalles ofte candy skull -designene, og vanligvis er disse slått sammen med forskjellige blomster- og andre mønstre.

meksikanske tatoveringsdesigner

Beste meksikanske tatoveringsdesigner og bilder:

Nedenfor er de 9 meksikanske tatoveringsdesignene og betydningene du absolutt bør prøve.

1. Pencil Borer Style Skull Mexican Tattoo Design:

Pencil Borer Style Skull Mexican Tattoo Design

Dette er en meksikansk blyantstilskalle -mønster utført med tilhørende roser. Du kan enkelt prøve disse, da disse er ganske stilige for sporten. Du kan også bruke disse med andre typer mønstre. Disse kan forlenges til baksiden med andre design, og du kan også utvide dem til håndleddet med andre mønstre.

2. Skull meksikansk tatoveringsdesign:

Skull meksikansk tatoveringsdesign

Dette er en annen tatovering av jentetype som du kan gjøre på siden av kroppen din. Dette kan også gjøres i farger som du er komfortabel med. Disse er ganske stilige for sporten. Du kan også legge blomster til dette. Dette er en av de populære meksikanske tatoveringsdesignene for jenter.

3. Candy Skull meksikansk tatoveringsdesign:

Candy Skull meksikansk tatoveringsdesign

Dette er en annen candy candy skull -design. Her gjøres dette med ansiktet til en jente, det er slik kvinner kler seg ut med forskjellige designmønstre i ansiktet. Du kan prøve noe slikt. Dette gjøres også uten farger, og det eneste svarte brukes på en skyggelagt måte med forskjellige fargetoner for at designet skal være fremtredende. Du kan imidlertid gjøre dette med farger, og dette avhenger av personen som gjør dette.

4. Kvinner står overfor meksikansk tatoveringsdesign:

Kvinner står overfor meksikansk tatoveringsdesign

Dette er et annet meksikansk kvinne ansikt med godteri skalle utskrifter på det. Du kan også prøve disse 3D -stilene enkelt på deg selv. Dette gjøres på siden av overhånden. Du kan også gjøre dette på hendene. Du kan også gjøre dette på ryggen eller lårene. Hvis du vil ha noe slikt i 3D og pregningseffekter, bør du konsultere en profesjonell artist som er flink med 3D -effekter. De kan også gi deg tilpassede design laget i samsvar med dette mønsteret i et tilpasset, trukket design.

5. Asymmetrisk skalle meksikansk tatoveringsdesign:

Asymmetrisk skalle meksikansk tatoveringsdesign

Dette er en asymmetrisk skalledesign. Du kan også prøve et mønster som dette i liten skala og utført i en farge du ønsker. Dette er ikke veldig fargerikt, men er kunstnerisk med hvilken som helst farge du vil ha for dette. Du kan gjøre dette i rødt eller grønt, og dette ser veldig kreativt ut. Det er en av de minste meksikanske tatoveringsdesignene for kvinner.

6. Girly Skull meksikansk tatoveringsdesign:

Girly Skull meksikansk tatoveringsdesign

Dette er et jenteskalledesign som har blitt utført på en veldig dekorativ måte og som også har forskjellige blomstertrykk og farger. Det er en fargerik meksikansk tatovering design.

7. Fasjonabel skyggelagt meksikansk tatoveringsdesign:

Fasjonabel skyggelagt meksikansk tatoveringsdesign

Dette er en fasjonabel skyggelagt meksikansk tatovering som har en hodeskalle, og også andre tilhørende stiler. Du kan også bruke flere farger til dette. Imidlertid er dette holdt på en svart og skyggelagt måte. Disse er veldig trendy og kan lett sportes. Du bør imidlertid konsultere en profesjonell kunstner og få disse trukket ut og skreddersydd. Profesjonelle artister kan også veilede deg om fargene du bør bruke på kroppen din.

8. Blomstermønster meksikansk tatoveringsdesign:

Blomstertrykk meksikansk tatoveringsdesign

Dette er et veldig kunstnerisk design og har også blomsterprint. Fargene er også utført i en veldig kreativ stil slik at dette ser jentete ut.

9. Skull And Roses meksikansk tatoveringsdesign:

Skull And Roses meksikansk tatoveringsdesign

Dette er en veldig meksikansk fargerik tatovering som du kan dyrke. Du kan gi dette flere farger og også gjøre flere blomster med dette. Dette bør gjøres fra en profesjonell ekspert, slik at du kan få denne skreddersydd etter din egnethet. Dette har også 3D -effekter som gjør at dette ser kunstnerisk ut.