Tatoveringer for noen mennesker er mer enn bare symbolsk og dekorativ. Det er mennesker som lager tatoveringer for å vise frem sin åndelige natur, og tibetansk tatovering er et eksempel på det samme. Disse tatoveringsdesignene er vanligvis læren til Lord Buddha om at folk blir gravert på kroppen. Tibetanere og buddhister er kjent for å hengi seg til meditasjon, og dermed er deres liv helt dedikert i Guds tjeneste.

Tibetanske tatoveringsdesigner og mening

Beste tibetanske tatoveringsdesigner med bilder:

La oss finne ut hvordan folk viser frem sin dedikasjon til sin Gud gjennom tatoveringer,

1. Tradisjonell tibetansk tatovering:

Tradisjonell tibetansk tatovering

Den tibetanske kalligrafi blir veldig vanlig i disse dager, og det er derfor flere og flere mennesker blir tilbøyelige til det tibetanske manuset Tattoos, nettopp på grunn av sin særegenhet og individualitet. Mest foretrukket fremfor menn, denne ser bra ut for menns underarmer.

2. Fargerik tibetansk tatovering:

Fargerik tibetansk tatovering

Den fargerike tibetanske tatoveringen betyr liv og fruktbarhet, mens noen mener at den symboliserer nåde, natur, skjønnhet og frihet. Fargerike tatoveringer foretrekkes vanligvis av kvinner.

3. Tibetansk tatovering for menn:

Tibetansk tatovering for menn

Menn foretrekker vanligvis skalletatoveringer. Den tibetanske skalletatoveringen regnes som en mannlig tatovering, og den symboliserer liv og død og representerer også intelligens og bevissthet.

4. Åndelig tibetansk tatovering:

Åndelig tibetansk tatovering

Åndelige tatoveringer skaper en forbindelse og et bånd mellom kropp og sjel. Den tibetanske Om -tatoveringen er en favoritt blant åndelige mennesker. Åndelige tatoveringer har stor betydning, og den har sin betydning siden uminnelige tider.

5. Jentes favoritt tibetanske tatovering:

Jentas favoritt tibetanske tatovering

Nå om dagen viker ikke jentene heller fra å sette opp en tatovering eller til og med vise den til verden. Tibetanske bokstaver tatovering er en favoritt blant jenter. Ulike bokstaver på tibetansk språk har forskjellige betydninger. Du kan designe tatoveringene dine eller be en tatovør om å designe en for deg.

6. Personlig tibetansk tatovering:

Personlig tibetansk tatovering

Mange foretrekker den tibetanske sanskrit -tatoveringen, men i virkeligheten er det ikke noe som heter tibetansk sanskrit siden de er to forskjellige språk. I utgangspunktet er det et sanskritord skrevet med tibetansk skrift og stil. Derfor er det veldig populært blant folket. Denne stilen foretrekkes av unge jenter, de liker å prøve dette designet på baksiden. For å vise frem dette mønsteret ser kult ut.

7. Symbolsk tibetansk tatovering:

Symbolsk tibetansk tatovering

I tibetansk kultur er det 8 store tibetanske symboler som har stor betydning. På bildet vil du se Eternal Knot, som nå brukes som tibetanske symbolstatoveringer av mange.

8. Tibetansk kroppstatovering:

Tibetansk kroppstatovering

En annen hovedkategori er kroppstatovering. Folk får alle slags tatoveringer blekket på kroppen som Buddha, Mandala, etc. Tibetanske ordtatoveringer er en av dem. De kan blandes med forskjellige salmer og sang. De viser din forpliktelse som de vil være i kroppen din i lang tid.

9. Lotus tibetansk tatovering:

Lotus tibetansk tatovering

Blomster er den vanligste av alle design. Den tibetanske tatoveringen i utformingen av en lotus representerer mental og åndelig opplysning, også mye dypere mening når Lotus blomstrer i gjørme, men guder får lykke hvis de prydes av Lotus.

Du kan få en tibetansk skrifttatovering i form av et mantra, salme, symbol eller et manus. Du kan definitivt tilpasse dem etter dine krav, og plasseringen kan avgjøres av deg. Disse tatoveringene kommer med en bred samling av symboler, manus eller noen mantraer, så vær sikker på valget ditt og få din unike tatovering i tibetansk stil. Denne tatoveringen ser sikkert vakker ut og skal blåse helt av tankene til en tilskuer.