Å sørge for en død person er aldri lett. Du vil holde ham / henne nær. For å gjøre det kan det være lurt å tatovere noe som minner deg om ham / henne. Tatoveringer er personlige valg. Disse spesielle symbolene som minner oss om den spesielle personen, er minnetatoveringer. Minnetatoveringer er krevde og berømte hos jenter, de jentene som er i nærheten av hans forelder eller kjære.

Beste og stilige minnetatoveringer:

Det er mange valg i minnetatoveringsdesign, her er noen få vist med bilder.

1. Familieminnesmerke tatoveringer:

Uforglemmelige minnetatoveringer

Noen ganger mister vi vårt nære familiemedlem som vi var veldig nær, som mamma, pappa, bror, søster, barn og ektemann. Pappas minnetatoveringer har barn og fars bilde med den viktige datoen. Slike minne tatoveringer er veldig nær oss. Det er mange tatoveringer til minne om mamma også.

2. Best Friend’s Memorial Tattoos:

Beste venns minnetatoveringer

EM venn i nøden er en virkelig venn. Venner er familiene vi velger. Vi er dem nærmest. Vi prøver å huske dem selv når vi ikke er sammen. Beste venns minnetatoveringer har navn, datoer eller et ordtak. Disse tatoveringene er de beste minnetatoveringene. Det gir et følelsesmessig preg med vår beste venn. Du kan overraske vennen din etter tatovering av denne tatoveringsstilen.

3. Initialer Memorial Tattoos:

Initialer Memorial Tattoos

Initialer er en kort form for noe. Initialene minnetatovering er symbolsk for noens navn med datoen. Noen ganger er initialene med englevinger og sky for å betegne døden. Dette er små minnetatoveringer. Dette er egnet hvis du er OK med små minnetatoveringer.

4. Flock of Birds Memorial Tattoos:

Flok fugler Memorial Tattoos

Flokk av fugler er et symbol på frihet og frihet som vi får etter døden. Flokken med fugleminnetatoveringer er ment å symbolisere oppnåelse av frihet av en nær person. De er stort sett magre. De er perfekte for håndleddet.

5. Pet Memorial Tatoveringer:

Pet Memorial Tattoos

Disse tatoveringene er best i minnetatoveringer. Når vi er ensomste, er kjæledyret vårt nærmest oss. For å holde dem i nærheten, er tatoveringer for kjæledyrsminner nyttige. De er vanligvis et detaljert bilde av kjæledyret sitt. Den har også spesielle minnedatoer. Slik tatovering foretrekkes for det meste av gamle eller unge for å huske forholdet til kjæledyrene sine.

6. Rose Memorial tatoveringer:

Rose Memorial Tattoos

Rose minnetatoveringer er symboler på noen som minner deg om rose. Ofte har stammen på rosen dato eller formuleringer. Avhandlinger rosetatoveringer med sitater er påminnelser om noen nære familiemedlemmer. Normalt kan du legge til et navn på det, og du kan også fange oppmerksomheten til din kjære.

7. Angel Memorial Tatoveringer:

Engelminnetatoveringer

Vi tror ofte at etter døden blir vi til engler og flyter over skyer. Ofte symboliserer vi dette tapet som en engelminnetatovering på. De er ofte baby -minnetatoveringer. Det er enkelt og har lite farge også. Denne tatoveringen er stort sett perfekt på ermet.

8. Foreldres minnetatoveringer:

Foreldres minnetatoveringer

Siden vi ble født, har vi foreldrene våre elsket og omsorg for oss. Foreldres minnetatoveringer er en måte å vise vår kjærlighet til dem. En spesiell melding er skrevet i denne minnetatoveringen. I denne tatoveringen kan vi bruke mange symboler som hjerte eller stjerne og blomster for å uttrykke kjærlighet til minne om foreldre.

9. Death Memorial Tattoos:

Dødsminnes tatoveringer

Døden er noe vi alle vil møte, uansett hvem vi er. Det er sannheten vi alle må forholde oss til. I tilfelle tap av noen, lager vi dødsminnetatoveringer. Dette er laget av symboler som hjerteslag, blomst og dadler. Det er en veldig spesiell måte å minne oss på hvor mye vi husker ham hele tiden.

En minnetatovering er en søt måte å vise vår kjærlighet til noen som ikke er i nærheten av oss som mamma, pappa, bror, søster og venner. Det er ikke alltid ment å symbolisere tristhet. Det viser hvor nære vi var. Disse tatoveringene er veldig nær deg for alltid. Når du vil velge minnetatoveringen den gangen, ta vare på designet du foretrekker å vie din partner eller kjære en til.